29 agosto 2023 10:42
En una societat on encara manca tant de coneixement sobre les teràpies naturals i els seus beneficis (tant curatius com preventius), no és gens senzill trobar professionals amb la formació i experiència que es troba en aquest Centre. Conèixer l’Àlex Padilla, com a terapeuta especialitzat en acupuntura, va suposar un abans i un després en la qualitat, cura i coneixement de la meva salut (física, mental i emocional). Ja no és només la seva experiència i la seva dilatada formació - que ràpidament es perceb - en Medicina Tradicional Xinesa, sinó que també destaca el seu tacte, sense judicis ni prejudicis, la seva sensibilitat i empatia, i la seva veritable vocació per fer el què millor se li dóna: ajudar a les persones. No cal afegir gaire res més perquè una sola sessió d’acupuntura amb ell et confirmarà tot lo bo que pugui escriure. L’acupuntura funciona i els resultats són ben perceptibles. Només puc afegir un gràcies i per molts anys!
04 julio 2023 10:33
Excel·lent tracte i professionalitat de l'Àlex, i simpàtica benvinguda de la senyora de la recepció (que em sap greu no saber com es diu). Jo que sempre tenia dubtes de si recòrrer a teràpies tradicionals naturals, he de dir que amb una sessió d'acupuntura vaig sortir millor que com vaig entrar.
30 mayo 2023 6:21
La primera vegada que vaig anar al centre va ser per un regal i des de llavors no hi he deixat d'anar. Molt bons professionals i molt propers. Sempre m'hi sento molt còmode, a banda dels resultats evidents dels serveis que ofereixen, tant de fisioteràpia com de medicina xinesa. Molt recomanable!
15 febrero 2023 10:50
Bons professionals, de molta qualitat i resultats excel.lents pel que fa a la meva exoeriència. Jo els recomano sempre!
23 enero 2023 13:10
L'osteòpata, l'Oriol, és un crac! M'encanta anar-hi i deixar que passi l'hora mentre em centro en el treball que em fa! I un molt bon preu!
08 enero 2023 1:41
Centre on diferents professionals, osteopatia, Acupuntura … poden millorar i alleugerir les nostres dolències amb Terapies naturals.bon esquip!
07 febrero 2021 4:33
Tuve una sola sesión con Ingrid Muñoz pero los resultados fueron espectaculares. No la podría recomendar más. Además, dada mi urgencia, me atendió un día feriado.
20 noviembre 2020 6:31
Professionalitat i bons resultats, molt bona atenció i tranquilitat per les mesures que prénen. Totalment recomanable
06 septiembre 2020 12:59
Vivo en Barcelona pero me recomendaron este centro en Girona. Estoy muy satisfecho con la experiencia y las sesiones de acupuntura con Ingrid Muñoz, tanto por su trato y profesionalidad como con el resultado: el dolor muscular ha remitido así que continuaré con las visitas en 1 Cel.
01 enero 2018 23:49
Muy contenta de realizar este curso de hipopresivos, Natalia una profesional y muy cercana con sus alumnas, muy recomendable.
11 junio 2017 20:28
Excelente atención y magnífico terapeutas de acunpuntura y medicina china, lo recomiendo entre ello Alex Padilla.

Escribe una reseña



Calificación general: