09 octubre 2022 13:18
Estic encantada amb aquesta acadèmia on van les meves filles contentes cada setmana. Els professors són nadius i a sobre molt simpàtics. Les persones de recepció són encantadores i sempre ens atenen amb molta predisposició i simpatía. Nomès té un “inconvenient” pels que venim de fora del centre i és que per arribar fins allà és difícil perquè no es pot circular pel centre i aparcar no és barat, però amb tot el què aprenen i a més lo felices que van ho paguem a gust.
01 diciembre 2020 7:20
Bona experiència. He fet classes particulars d'anglès a distància (150 km) i estic molt contenta amb els resultats, he après. El sistema de connexió via telemàtica molt bo, és com tenir al professor amb tu, sense problemes de xarxa ni de so. Atenció al públic molt agradable i eficient i professorat molt qualificat. Tornaré. Bon estiu a tothom.
12 noviembre 2020 4:29
Muy atentos y muy profesionales. Estudié en Aprendre Idiomes tanto para el examen del First como el Advanced y me llevé una grata sorpresa en ambos. Los profesores son muy cercanos y profesionales con el alumno, y es de las pocas escuelas que es sincera al decirte cuando te ven realmente preparado para presentarte a un examen.
Vengo de estudiar inglés en la Fiac, International House, Salt Idiomes. Y ninguna me convencía hasta que en 2015 decidí probar esta academia, y aún en 2020 sigo con ganas de aprender con ellos.
27 octubre 2019 20:27
Muy profesionales, profesores SIEMPRE nativos y el grupo nunca con más de 6 personas. Perfecto para darle el tirón que necesitaba a mí inglés. Muy contenta.
17 noviembre 2018 6:55
S'han adaptat molt bé a l'horari que necessitava i el tracte és molt bò. Espai acollidor i agradable. Molt millor, comparat amb les acadèmies més "grans".

Escribe una reseña



Calificación general: