10 noviembre 2023 18:52
Unes grans professionals. La meva filla fa 4t de l’ESO i ha millorat molt amb la Mireia i la Laura. Estan molt per ella, l’ajuden molt a preparar les classes, els examens…es nota que disfruten molt ensenyant. I amb el seguiment diari que m’envien, puc saber el que estab estudiant. Ho recomano 100%! La meva filla està feliç i té ara més confiança en ella mateixa.
01 agosto 2023 16:10
El meu fill no hagués aprovat el batxillerat i posteriorment la selectivitat sinó fos per ells.
Moltes gràcies
01 agosto 2023 8:31
Excelente.
En mi caso, reseña sobre la Academia en general y sobre Física, Química y Mates en particular.
A destacar:
- Feedback continuo del trabajo realizado durante las clases en el que te informan de la evolución del alumno.
- Ejercicios realizados durante las clases y propuestos para las siguientes.
- Información por correo detallada de horarios y clases.
- Clases adicionales de preparación para Selectividad.
Con un trabajo complementario por parte del alumno, los resultados tienen que notarse.
15 junio 2023 7:43
Gràcies a l'Acadèmia Cosmik he anat molt preparada a la selectivitat i he aconseguit resultats excel·lents! T'ajuden amb tot i et resolen tots els dubtes a la perfecció! Recomano que els seguiu a Instagram perquè cada dia pugen històries que t'ajuden a estudiar i també les guies de les lectures!
Molt contenta!
14 octubre 2022 18:08
L`experiència ha estat fantàstica! Acadèmia Cosmik és un exemple de dedicació i professionalitat. Molt recomanable. El meu fill n'ha gaudit molt de les classes on-line per preparar la PAU. Moltes gràcies Mireia!
24 octubre 2021 6:42
Estem SÚPER agraïts i contents de la professionalitat, interès i el resultat final obtingut amb les classes de repàs d'aquest estiu a la nostra filla de 1er de batxillerat; li havien quedat 4 assignatures per recuperar el mes de setembre i les ha aprovat TOTES! Recomanem moltíssim aquesta academia i nosaltres seguirem tot aquest curs fent classes per portar bé el 2on de batxillerat des d'un inici. Gràcies Mireia per TOT!
06 octubre 2021 10:07
Ens sembla una eina útil i còmode per poder donar suport quan el meu fill ha de fer deures i donar un reforç de continguts després d'aquests dos cursos de pandèmia. Estem molt agraïts!
05 octubre 2021 5:17
Excel.lent solució per rebre classes de reforç de les materies que es necessita, comodament desde casa i amb un seguiment per part dels pares de l’aprenentage de l’alumne. Tracte molt proper. Sou grans professionals
23 septiembre 2021 10:23
Estamos encantados tanto los niños como los padred las clases son amenas y les pasa el tiempo volando!
El seguimento con los padres es fantástico y ayuda a saber qué necesitan reforzar!
Cosmik ha sido un gran dedcubrimiento, muy muy contentos!
09 septiembre 2021 20:31
Ha estat molt bona l’experiència que he tingut amb l’Academia Cosmik. Molt bon tracte per part dels professors i sempre volent ajudar perquè els alumnes ho poguem entendre. Ho recomano molt per aquelles persones que vulguin una mica d’ajuda en els estudis!
08 septiembre 2021 20:58
Muy contenta con el.trabajo que realizais, grandes profesionales y muy humanos,
He tenido otros profesores de repaso, pero sin duda me quedo con vosotros, sois grandes profesionales y muy humanos, yo os recomiendo a todos lo que me pregunten.
02 septiembre 2021 7:43
100% recomanable. El meu fill està rebent classes de filosofia amb la Mireia que amb molta paciencia i profesionalitat li esta fent entendre la materia.

Escribe una reseña



Calificación general: