17 abril 2023 0:59
Un servei profesional, pendents de tindre les obres realitzades per poder fer una valoracio acurada.
11 abril 2023 10:50
Fa un mes i mig que hem vaig posar en contacte amb vosaltres via telefònica per un problema a la meva estufa de pellet, la noia que hem va atendre va prendre nota i hem va dir que hem trucaria el tècnic. A dia d’avui encara espero la trucada…
05 abril 2023 20:22
M'han fet un canvi de caldera bastant complicat i m'ho han deixat millor de lo esperat. Els recomano 100x100
20 marzo 2023 17:05
Excel.lents professionals, molt resolutius i treball de gran qualitat.
Se'ns dubte repetirem
16 marzo 2023 18:55
Molt contenta amb el tracte rebut, excelents professionals, em van instal.lar l' aire condicionat i els recomano 100%!
07 marzo 2023 22:50
Fa anys que recorrem a Acromat quan tenim qualsevol necessitat de fontaneria o electricitat. Ara ens han canviat la caldera i estem molt contents perquè se'ns va espatllar la vella just abans de Nadal i, de seguida ens van fer un forat perquè un dels seus instal·ladors vingués a veure què ens passava… estava clar que calia canviar-la, però ens van revisar tota la instal·lació per trobar el problema. La caldera ja era vella, 16 anys, i tot i ser de bona marca, ja veiem que arreglar-la seria llençar els calés. A més, el David, el comercial, de seguida ens va explicar l'estalvi que suposaria si canviàvem la caldera estanca per una de condensació. No ens ho vam pensar.
07 marzo 2023 14:19
Nos hicieron la instalación de una caldera nueva. Todo perfecto. Muy profesionales. Los recomiendo.
21 febrero 2023 0:51
Cambiamos la caldera en casa hace unos meses antes de que venga el frio, los chicos fueron muy amables. Realmente ahora el consumo de gas es mucho menos que con la vieja. Volveria contar con ellos sin duda.
18 enero 2023 17:33
Mi experiencia con ellos ha sido un éxito. Pedí presupuesto y el trato fue exquisito. Y cuando vinieron a instalarme la caldera, me parecieron muy profesionales. La verdad es que no tengo nada malo que decir, todo lo contrario
12 enero 2023 17:50
Hemos comprado una caldera, y en menos de 24 hs ya la teníamos instalada y en funcionamiento. Buena financiación y gestión por parte del comercial. Muy recomendable!
03 enero 2023 20:57
Excelente servicio y atención. Contestaron rápidamente mi solicitud y solucionaron el problema eléctrico en mi casa. Muy recomendados son amables y eficientes.
23 diciembre 2022 12:29
Estamos muy satisfechos con el servicio, la puntualidad y la rápida gestión de los gestores. 100% recomendables!
12 febrero 2022 16:34
Empresa dedicada a servicio del cliente, fontanería, electricidad, paletería. Profesionalidad y amabilidad.
29 mayo 2021 6:08
Contacté con ellos para realizar unos trabajos en casa y aparte de que llegaron con mucha puntualidad fueron muy profesionales y rápidos. Gracias
23 mayo 2021 20:32
Hemos contactado con ellos para hacer unos trabajos de fontanería y electricidad y la verdad que ha sido una buena experiencia.
29 mayo 2020 17:14
Vinieron en el día acordado y realizaron el cambio de caldera sin ningún problema, nos facilitaron el pago a nuestra manera y nos explicaron como era el funcionamiento, de momento genial. Muy recomendables.
22 febrero 2020 22:43
Era l'empresa que m'havia assignat la meva asseguradora, i ha estat una experiència nefasta. Després d'una primera visita de valoració, he estat esperant 7 mesos a que vinguessin a fer la reparació, sense èxit. Després de tot aquest temps, i d'unes quantes trucades, no han sigut capaços ni de solucionar la situació ni d'assumir cap responsabilitat.
PD Amb la resposta que se m'ha donat a aquesta ressenya, es veu clar que, tal i com havia dit, assumir responsabilitats no es pas el fort de l'empresa. Seria convenient que la persona que ha redactat la resposta, abans de dir-me mentidera, intetés esbrinar el que ha passat perquè, evidentmet, no està al cas de res. I si vol més informació, em pot trucar i li acabo de donar més detalls. Resumint, poc complidors, gens eficients i, a més, o ignorants o mentiders.
PD Felicitats per la diligència que mostren responent les opinions. Llàstima que no passi el mateix a l'hora de donar els seus serveis! Jo ja no tinc cap interès en parlar amb vostès ja que vaig demanar a la meva asseguradora que m'assignéssin una altra empresa, per tant, ja no sóc clienta seva. Només li oferia, ja que no estava al cas de res, poder-li explicar més detalladament, tot i que m'està demostrant que no li interessa gaire aquesta informació. El meu telèfon, el tenen vostès. Pregunti a O***, vaig estar parlant amb ell aquest divendres 3 i està al cas de tot, ja que és la persona que va venir a fer la valoració el maig passat. Si m'ha de dir alguna cosa més, no ho faci aquí, crec que no és el canal adequat. I per cert, senyor X: primer em diu mentidera i ara, maleducada. Molt bé, ens estem superant.
PD Jo he fet, senzillament, una critica de la seva empresa, per si a algú, li és util. Aquests espais estan creats, precisament, amb aquesta finalitat. I donar aquesta opinió no és pas insultar, és senzillament constatar una experiència. I gràcies per deixar-me poder tenir l'última paraula
12 noviembre 2019 23:00
LLAMÉ PARA REALIZAR UN CAMBIO DE CERRADURA Y LA ATENCIÓN FUE INMEDIATA.
SE PRESENTARON EN MI CASA A LOS POCOS MINUTOS DE MI LLAMADA.
EL TRABAJO QUEDO SÚPER BIEN,
DEJARON UN TRABAJO IMPECABLE. LA CERRADURA QUEDO BIEN AJUSTADA. SERVICIO DE 10, GRACIAS!
01 noviembre 2019 19:00
Me han instalado aire acondicionado y todo perfecto. Desde el primer momento, todas las dudas o complicaciones que tuve me las pudieron solucionar. Equipo muy profesional y muy limpio. Los técnicos Adrián y David siempre me ofrecieron varias opciones a la hora de tomar una decisión, y al final quedó genial. Lo recomiendo!
30 octubre 2019 16:52
Servicio de 10, desde que llamé hastá que salieron por la puerta. Eficaces, rápidos, limpios y sobre todo con mucha profesionalidad. Recomendado, volveré a confiar en ellos!
15 octubre 2019 2:17
Personal agradable, atento y eficaz. Tanto la instalación como el trato han sido excelentes. Absolutamente recomendable!
09 octubre 2019 1:23
El departamento técnico comercial muy profesional, aconsejándome en todo momento y adaptándose a mis necesidades.
04 mayo 2019 10:12
Molt malament. No tenen professionals qualificats.intenten facturar el màxim d’hores possibles sense importar si reparen o no l’avaria.

Es va fer a C/Sant Ruf 12 1rer 2a. Reparar forn. A nom de Meritxell Mora.
14 septiembre 2017 18:08
Havia de canviar la caldera i m'ho van solventar ràpid. El tècnic que va venir a casa molt amable i professional. Un servei molt eficient!
12 septiembre 2017 10:31
Seriedad 0. Pedí un presupuesto ahora hace tres meses, varias veces, insistiendoles que me corría prisa y la respuesta ha sido el silencio. Mucho cartel y anunció, pero lo que es trabajar, nada de nada.

Escribe una reseña



Calificación general: