20 febrero 2024 14:13
He realizado una constelación con caballos, con Gemma, y realmente ha sido una experiencia muy enriquecedora y gratificante. Gemma, es una persona con una gran profesionalidad y un tacto exquisito. Lo recomiendo 100%
20 enero 2024 8:12
Una experiencia inolvidable que ha marcado un antes y un después en mi vida permitiendome conectar con la naturaleza y mi sistema familiar. ¡Muy recomendable! Gemma una gran profesional.
15 enero 2024 19:34
La experiencia de constelar con caballos junto al acompañamiento de Gemma fue inefable. Es reseñable su delicadeza, su gran profesionalidad y el don para guiar y acompañar las emociones en todo momento. Es una experiencia que repetiría sin lugar a dudas e incluso que he regalado porque me parece que cultivar el ser y el autoconocimiento es la espina dorsal de la vida. Gracias por tu gran trabajo Gemma.
27 julio 2023 8:31
La sessió de constel-lació amb cavalls amb ADIA va ser una experiència de benestar i felicitat, poder gaudir en un entorn natural i compartir amb tu tots aquells pensaments i desitjos va ser molt gratificant! Gràcies per saber ajudar a les persones amb tan d’amor i delicadesa
10 julio 2023 13:21
He fet una sessió constelacions amb cavalls i l’experiència ha estat increïble. He estat molt a gust amb la companyia de la Gemma i pendent de que tot sortís de manera correcte. Ha estat una molt bona estona que ha passat rapidíssim. Gràcies per l’experiència
06 julio 2023 17:54
Llevo 3 meses haciendo mindfulness con Gemma. Hacemos ejercicios de relajación, meditación y atención plena. Es una ayuda y un entrenamiento para mejorar nuestra salud mental. Lo recomiendo a aquellas personas a las que les importe y quieran mejorar su salud mental, ya sea, por ansiedades, por estrés, por tristeza.
03 julio 2023 11:46
La Gemma es molt propera i una gran profesional. De gran ajuda per l’autoconeixement d’un mateix i poder arribar a l’equilibri físic, mental i emocional.
28 junio 2023 11:12
La meva experiència a ADIA és genial, tant les meditacions com els exercicis van molt bé per a la gestió emocional i la qualitat de vida diària i la Gemma és un autèntic amor! Ho recomano 100%
01 diciembre 2022 12:10
La teràpia amb Gemma m'ha ajudat molt. És una psicòloga y terapeuta que s'implica i t'ajuda a comprende molt bé que et passa i a entendre com posar-hi solució. La millor terapeuta de Reus sens dubte.
11 junio 2022 4:23
Con Gemma hice el Pack bienestar durante 4 sesiones online y solo puedo decir que estoy animada y segura de continuar con ella. Encontrarla fue como un regalo caído del cielo, literalmente. Me encanta la delicadeza con la que trabaja y su escucha y entrega. Sin duda es una gran profesional.
06 mayo 2022 18:53
Gemma es capaz de comprender y conocer cuál es el origen y la creencia que puede estar bloqueandote con agilidad.
Me sorprendió cómo me hizo fácil que aceptará el cambio de mis creencias en cada sesión, conociendome y respetando la forma más adecuada para cada una, su capacidad profesional y cariño han sido la prioridad en cada sesión, gracias Gemma!
18 abril 2022 20:39
Les teves sessions son com un Spa per l'ànima.
Amb Adia, he treballat el canvi de creences, en un moment vital de canvi en la meva vida personal i professional. He fet la teràpia online i m'he sentit acompanyada amb amor, amb confiança i respectant el meu temps.
Gràcies Gemma per les teves sessions, les sento realment com un Spa per l'ànima.
16 abril 2022 4:49
La constelació amb caballs va ser una experiencia mágica hem va agradar molt i el que vam tratar en va ajudar molt
02 noviembre 2021 4:52
Vaig fer una sessió de "Constel.lació Familiar i Sistèmica amb cavalls". Només puc agraïr la gran professionalitat i sensibilitat de la Gemma durant tota la sessió, i recomanar l'activitat de tot cor. Ella, amb el seu saber, saber estar i saber fer em va acompanyar en tot moment en la mesura que va caldre. Els cavalls, van fer màgia. Moltes gràcies de nou, Gemma, per ser com ets i aportar el teu granet de sorra a fer un món millor.
Maria
06 septiembre 2021 8:48
He hecho varias sesiones con Gemma y me proporciona mucho bienestar, ayuda a gestionar aquellos conflictos internos q se van acumulando a lo largo de los años. Sin duda seguiré con ella, y sin duda lo recomiendo. Es estupenda!
14 junio 2021 23:40
Només puc dir que Adia m'ha regalat coses bones però el que és clau es que sempre hem treballat des del benestar, des de la pau i la calma. Necessitava millorar la meva salut emocional i ha estat un èxit rotund!
04 junio 2021 1:43
A Adia, he pogut juntar aquelles parts que estaven disgregades per donar llum i pertinença a tots els membres del meu sistema. Trobant-me a mi mateixa i deixant-me veure pels meus en el proces!
Donc Gracies a la Gemma per ser una persona i guía amb una gran profesionalitat i per posar COR a tot el que fa i des de on Ho fa!
16 febrero 2021 9:52
Gemma es una persona que te transmite mucha paz, calma y que te sabe escuchar. Las sesiones con ella me han ayudado a mejorar y conocerme mejor a mi misma. Muchas gracias Gemma por tu servicio
15 febrero 2021 21:01
Àdia és un regal per a tots els que volem sentir-nos millor. Trobareu un espai de calma amb grans professionals on nutrir-vos de tot allò que és bó per al cos i la ment. Particularment faig sessions de kinesiologia i constel·lacions familiars amb la Gemma i la millora ha estat notable, sens dubte tinc molta més qualitat de vida. Seguiu-la a instagram @adiareus. Recomano 100x100!
25 enero 2021 8:46
Adia és un espai on he pogut conèixer més de mi mateixa, al costat de la Gemma he pogut desbloquejar sentiments i emocions que abans no sabia com afrontar. Estic molt agraïda ja que cada sessió que hem realitzat
m´ajuda a tenir una vida més conscient de qui sóc, i disfrutar molt més de cada dia.
GRÀCIES PER TOT EL QUE FAS!
21 enero 2021 18:40
És increïble com aconsegueix conectar amb el teu interior i regenerar-te d'energia.
Ha estat un gran descobriment per cuidar de la meva ànima. A mi m'agrada anomenar-la, la meva fisioterapeuta emocional.
Totalment necessari i recomenable!
03 enero 2021 22:25
La kinesiologia amb la Gemma sempre és un treball que remou tot allò que tinc profund i em renova d'una manera positiva i molt enriquidora. Cada sessió amb ella és una motxilla menys d'allò que no vull i poder transformar-ho en nous anclatges positius.
A més la seva transparència i professionalitat fan que des del primer moment et sentis còmoda i confiada. Recomano 100% sens dubte!

Escribe una reseña



Calificación general: