26 noviembre 2023 12:48
Personal muy poco profesional. Especialmente la señora del teléfono. Sinceramente no los recomiendo.
02 noviembre 2023 12:34
Me senti muy mal atendido y insultado por parte de esta administración, que cara de vergüenza que tienen me senti inmensamente pisoteado al ir a preguntar sobre mi caso ya que me daban largas por teléfono y al llegar ahí lo primero que me dicen es que que hago aquí sin consentimiento ni sin haber pedido cita, cuando yo llevo 4 meses esperando resolución, me atiende un hombre y además me dice que soy un cara dura me chilla delante la gente que habia sin motivo ninguno, me fui para no volver a contar nunca más con sus servicios, penoso
14 diciembre 2022 15:31
Nefast i poc professionals. Gran decepció. Es comunica amb ells per gestionar un problema dins de la comunitat de veïns i l'únic que fan és passar-se la pilota i evitar respondre preguntes. Són uns irresponsables i uns mentiders.
21 septiembre 2022 12:20
L’horari es incorrecte, posa que obren al migdia pero esta tancat. El contestador diu un altre horari i a la porta un tercer horari. Cobrant 30€ per fer un word crec que el mínim es que s’aclarin en l’horari que treballen i no facin perfre el temps. La seva resposta… que ens busquem un altre admintrador que n’hi ha que cobren més.
19 septiembre 2022 20:08
Una autèntica banda d'ineptes i d'inútils, del primer a l'ultim, no se'n ocupen de res, només de cobrar, això que no falti.
Amb el "jefecito" no hi pots parlar mai: no hi es, està reunit, està amb un client, està fent una visita, mil i una excuses.
Vergonya tindrien que tenir (si en tinguessin) de tractar així a les comunitat de veïns.
No els recomano a ningú!
31 marzo 2022 11:09
Fatal, seguro que los que ponen 5 estrelles trabjan ahi porque ni una estrella se merecen, tratan fatal a la gente y de professional zero, no se puede hablar con el administrador, un completo maleducado.
20 julio 2020 5:59
Un servei realment lamentable. Ahir va haver-hi una fuga d'aigua al meu edifici que estava provocant en alguns pisos un principi d'inundació. Vam trucar al seu telèfon d'urgències al matí, perquè no hi havia ningú als pisos que semblava que l'estavan causant: la resposta va ser que "si puc passaré al despatx". A la tarda, davant d'un notable empitjorament del problema, vaig tornar a trucar: només després de sis trucades (en principi sense resposta) i de la meva insistència, es van dignar a presentar-se. Un servei de qualitat ínfima.
17 junio 2018 1:53
Como técnico de Vodafone le valoro con un cero, cuando le pides que vengan a abrir no vienen, no tienen ninguna formalidad.

Escribe una reseña



Calificación general: