04 noviembre 2023 4:35
Satisfecho con las sesiones que he tenido con él. Destacar la sinceridad y la claridad a la hora de abordar los tratamientos. Las sesiones siempre tienen un objetivo e intenta que después de la sesión se siga trabajando en el mismo.
02 junio 2023 3:55
L' Adrià és un gran professional, autèntic i amb una alta empatia i sensibilitat. Valoro i aprecio molt la seva capacitat única per treballar temes profunds integrant l'humor, la lleugeresa i la practicitat en les sessions. Em sento molt ben acompanyada i m'està ajudant molt a incrementar la meva confiança personal a nivell professional i personal. Mil gràcies Adrià!
27 mayo 2023 0:01
Adrià és un gran profesional, m'ha ajudat moltíssim amb les teràpies que fem i sobretot té molta empatía i dona molta confiança desde el primer minut. Quan fem la teràpia se m'oblida que estic parlant amb un profesional i penso que estic parlant amb un amic. Ho recomano 100% Gràcies
23 mayo 2023 17:43
Estic molt contenta amb les sessions de l'Adrià. M'ha donat bones eines per afrontar diverses situacions i he notat molta millora. El recomano!
12 mayo 2023 0:55
Recomanable 100%. Per a mi tot un acert, et fa sentir molt comode. M'ha donat eines per gestionar certes situacions i estic molt contenta! Gracies Adrià
04 abril 2023 5:36
L'Adrià és un gran professional. Des del minut ú desperta molta confiança i ofereix moltes facilitats per ajudar en el problemes que puguis tenir. És molt atent, i desprèn molt bona energia. S'agraeix molt la seva implicació. La metodologia que fa servir m'ha anat molt bé per focalitzar-me en les situacions en què em trobava. Moltes gràcies!
01 abril 2023 22:46
És el meu primer cop anant a teràpia i de moment m'està ajudant a pensar i analitzar tot el que faig i sento, i perquè.
Són cites online pel que és més accessible, i és molt transparent i explicatiu amb tot el que analitza i les dinàmiques que proposa.
26 marzo 2023 3:00
Un gran professional i una persona molt atenta. Per mi és de molta ajuda i m'està donant eines per afrontar diverses situacions.
20 marzo 2023 12:28
Des del primer moment que contactes amb l'Adrià, sents que has fet el primer pas per trobar-te millor. La naturalitat amb la qual t'ajuda a abordar els problemes i les qüestions que et roten pel cap fa que les sessions siguin molt disteses i et sentis totalment a gust. Les ferramentes que et proporciona són aplicables al dia a dia i notaràs una millora molt aviat. També comptes amb una sinceritat i transparència total de la seva part, molt important en l'àmbit que es troba.
En conclusió, si estàs llegint això i busques a algú flexible i proper, ja no fa falta que busquis més.
16 marzo 2023 4:20
Jo diria que a l'Adrià se'l pot catalogar com a psicòleg de la "nova escola". Empatic, amable, sempre atent. Sessions gens monotones.
M'està ajudant moltíssim.
27 febrero 2023 1:22
Gran profesional. Te hace sentir comprendida en todo momento. Te escucha y te da pautas sobre cómo afrontar las cosas. Gracias a él estoy aprendiendo a gestionar mejor la ansiedad. Recomendado.
21 enero 2023 14:52
Atento, amigable, educado y comprensivo. Te escucha, se esfuerza para que entiendas, te hace razonar y sobretodo te hace sentir bien, tranquil@ y a gusto. Además de psicología también hacemos risoterapia:)
13 enero 2023 13:52
Després d'intentar-ho amb altres professionals, he trobat el que realment m'està ajudant.
21 diciembre 2022 20:03
Gran professional, un plaer treballar al teu costat. Totalment recomanable, les seves ganes i implicació marquen la diferencia.
04 diciembre 2022 11:29
Adrià es un gran profesional, a parte de una fantástica persona. Me encantan las dinámicas y metodologías que utiliza.
28 noviembre 2022 10:55
Vaig trobar un gran professional però sobretot una persona atenta que desprèn energia i vitalitat. Es nota que t'agrada la teva feina, em vas ajudar molt en uns dels pitjors moments de la meva vida. Moltes gràcies!
20 septiembre 2021 12:36
Necesité la ayuda de Adrià porque tenía problemas profesionales que no sabía cómo enfocarlos ni por dónde dirigirme. Con su intervención me hizo ver otra manera de afrontar las situaciones, otras posibilidades.
Ahora estoy tranquila e intento ver el otro lado de las cosas.
Eternamente agradecida a él, como persona y como profesional.
30 agosto 2021 0:21
Voliar fer una sessió de psicoteràpia a Reus i no sabia a on.

Vaig buscar opinions de psicòlegs de la zona i vaig trobar-me amb l'Adrià.

En les sessions de teràpia he après eines per a estar millor amb mi mateix i amb la meva parella.
14 agosto 2021 2:30
M'encanta com planteja la formació l'Adrià, vaig tenir la sort de coincidir amb ell fa un temps i conèixer sobre la seva feina, i la veritat que n'estic molt content, a mi m'ha ajudat i m'ajuda molt, ho recomano! Merci per tot, Adrià!

Escribe una reseña



Calificación general: