14 marzo 2023 18:03
Molt bona atenció. Personal molt amable i competent. Moltes gràcies a la senyora de la empresa de seguretat, gràcies a ella em va ser tot més fàcil.
01 marzo 2023 12:49
En mi caso llegué puntual a mi cita, me atendieron nada más llegar, y muy bien atendido por el señor de la mesa 5. Ojalá todos los funcionarios que hay en las diferentes administraciones fueran así.
15 enero 2023 20:52
Atención medianamente buena por parte de los funcionarios. Destaco la amabilidad de Marina, la mujer de seguridad de la entrada.
27 octubre 2022 5:50
Horroroso el trato de los funcionarios pocas ganas de trabajar y aún teniendo cita previa te atienden tarde y mal, no hablemos de la señora de seguridad de la puerta le tienes que explicar para lo que vienes y ella no se entera de nada te hace perder el tiempo sin tener que darle explicaciones ya que ella se extralimita en sus funciones le tuve que responder “A usted que le importa señora” pero por respeto y más con la edad que tiene le dije a lo que venía, en fin es lo que hay.
04 julio 2022 18:38
Tracte excelent me an atès mol be el home de bigoti molt molt amable era l'hora de tancar i cap problema un deu
06 abril 2022 14:10
Com totes les administracions públiques. Els funcionaris fan honor a la seva fama. Poques ganes de treballar i pendents de plegar. A títol personal molt malament, he anat sense cita prèvia, perquè m'han donat hora en 1 mes, he anat perquè necessitava un doc. Per a la signatura d'un document pel registre, he argumentat que sisplau ja que no hi havia ningú, i que el noi de davant meu no tenia cap pressa i em deixava passar, i res de res. "si no tienes cita NO PUEDO ATENDERTE" tot i tenir lloc per entrar i temps per ells fer-ho. Una fama ben merescuda, i es una gran pena ja que hi ha molts professionals treballant allà i a altres institucions públiques.
07 enero 2022 21:53
No se para que hacen coger cita previa, ya que me atendieron media hora tarde siendo la única persona esperando.

Tuve que realizar las gestiones por videoconferencia con mi padre fuera del edificio al no dejarle pasar, por medidas covid, estando la oficina vacía, y siendo un trámite que nos afectaba a ambos. Lamentable.

Podría decir que no lo recomiendo o no volveré, como en un restaurante, pero por desgracia, poco puedo hacer para evitar las visitas a la delegación de hacienda.
25 diciembre 2021 22:41
He anat amb la meva dona a pagar ITP d, un pis comprat a mitges i nomes han deixat entrar un. He estat al carrer gairebe una hora aguantant el fred i el vent d, un dia gris i plujós mentre a l, espai interior nomes hi havia 2 persones. Ni la guarda de seguretat ni un dels administratius m, ha deixat resguardar del vent a dins.
D, altre banda, el noi de la finestreta super profesional i atent amb la meva dona quan ha fet el tràmit. 5 estrelles per ell, només per ell.
24 marzo 2020 9:02
No respetan la lley, embargat cobrant ajuda de 380€. 4 viatges per res, dia de festa perdut, responsable k no resol res, un churro y la culpa sera de Madrid.

Escribe una reseña



Calificación general: