07 febrero 2024 13:26
Todo lo que venden es calidad buen vino buen aceite y un buen vermut olo recomiendo pueblo Bot Terra alta.
13 diciembre 2023 19:03
Cooperativa amb els millors vins de D. O. Terra Alta. Aconsello el "Llàgrimes de Tardor" criança: cos, sabor intens i ànima, envellit en bótes de roure. Tots els vins són excel·lents, amb collita pròpia de vinyes tradicionals i verema seleccionada artesanal. Atenció al client molt amable i eficaç, també servei de comandes a domicili amb un ràpid repartiment en caixes molt ben embalades.
10 junio 2023 8:20
Muy buen lugar para llevarte un recuerdo de la Terra Alta.
La calidad de los productos y la atención por parte de las trabajadoras es muy buena.
09 junio 2023 7:34
Hicimos una visita a los viñedos y una cata de 5 vinos en la tienda. La bodega es especial para el garnacha blanco. Excelente atención y Valeria una genia!
20 mayo 2023 20:34
Venu un jeudi, la vendeuse n'a pas jugé utile de dire bonjour ou de me renseigner alors que j'ai passé du temps a lire chaque bouteille.
Nous avons goûté un de leur vins le soir, acheté a l'épicerie du coin et sommes revenus le lendemain: une autre jeune vendeuse nous a chaleureusement accueillis et nous a fait goûter plusieurs vins et huiles d'olives. De merveilleux produits! Merci a elle pour les explications.
Nous sommes repartis avec plusieurs caisses, ravis!

A cause du mauvais accueil le premier jour, nous avons failli rater ces supers produits.
20 mayo 2023 9:37
Verdaderamente excelentes vinos y una buena relación calidad-precio. Si compras una caja (6 botellas) hay un 10% de descuento.
16 mayo 2023 11:15
Vinos verdaderamente excelentes y buena relación calidad-precio. Si compras un estuche (6 botellas) tienes un 10% de descuento.
25 abril 2023 2:59
Llegó un jueves, la vendedora no tuvo a bien saludarme ni facilitarme ningún dato a pesar de que estuve un tiempo leyendo cada botella.
Por la noche probamos uno de sus vinos, lo compramos en el supermercado local y regresamos al día siguiente: otra joven vendedora nos recibió calurosamente y nos hizo probar varios vinos y aceites de oliva. ¡Productos maravillosos! Gracias a ella por las explicaciones.
Nos fuimos con varias cajas, ¡encantados!

Debido a la mala acogida del primer día, casi nos perdimos estos fantásticos productos.
12 diciembre 2022 7:30
Sempre ens hi parem, quan venim de VALLDERROURES, ENS HI PAREM A COMPRAR VI, DONCS TÉNEN UN MATERIAL MOLT BO, I UN BON SURTIT,
26 octubre 2022 1:31
Celler, agrobotiga, molt bonic, personal molt amable gran varietat de productes de la terra, vaig comprar oli, vi, i olivades.
03 octubre 2022 8:40
M'encanta! Parada obligatòria.a l'agrobotiga.sembla increïble que un poblet tant petit amb una cooperativa agrícola tant petita assoleixi un nivell i una qualitat TOP.
Amb diversitat de vins amb diferents matisos i peculiaritats que fan de Sant Josep Vins un productor per a tothom.
Amb multitud de premis que valoren l'esforç d'una terra amb ànima agrària.
Destacar també els olis i altres productes d'elaboració pròpia.
Molt recomanable.
24 septiembre 2022 5:18
L'han renovat, però dissortadament ara és veu més buida, més desangelada i tot es més car. Sembla una botiga per turistes. Ja no val la pena
23 agosto 2022 1:43
La dependenta molt mal educada.
Quan portava un rato amb el gos em va fer sortir quan a l’entrada no posa que esta prohibit entrar amb gos. Si no ho indica a l’entrada que esta prohibit si que es pot entrar.
0 recomenable
30 diciembre 2021 11:23
Bons vins a un preu raonable.
Bona atenció.
Possibilitat de fer un tast dels vins que tenen.
27 diciembre 2021 6:43
Pel nostre setzè aniversari vam fer una escapada per a fer una cata de cinc vins, i ells ens van sorprendre amb una ampolla del seu vi selecció de l'any 2005, l'any que ens vam conèixer la meva senyora i joi admès ens van regalar l'ampolla. El detall va ser increïble, només a l'alçada de la seva hospitalitat. Visita inoblidable a unes vinyes a les que tornarem i mai faltaran a la nostra vinoteca. Una abraçada molt forta!
24 diciembre 2021 21:02
Interessant visita a les vinyes amb explicacions amenes, i un tast de 5 vins, molt recomanables
Els preus a la botiga, on a més de vins tenen altres productes de la zona, són molt correctes
Val la pena la visita!
10 diciembre 2021 13:56
Best wine we have tried for a while now! The wines offered are outstanding and the stuff super friendly. They really exceeded our expectations! We had an online event and we honestly enjoyed every single moment. We would recommend this experience to everyone. They have broad wine knowledge and beyond expectations products
09 diciembre 2021 4:15
I just had an online wine tasting event with them and the wines were great. I cant wait to go visit them in Bot.
30 noviembre 2021 3:28
Es precioso aire puro de la creación de un excelente creador inteligente gracias ha él tenemos vida Hi disfrutamos de su creación que él nos ha regalado este planeta cuidémoslo es nuestra casa Isaías 45: 18 (Porqué esto es lo que dice Jehová. El Creador de los cielos, el Dios verdadero, el que formó la tierra, él que la hizo y la estableció firmemente para nada, sino que la creó sencillamente para nada, sino que la formó para que fuera habitada "Yo soy Jehová y no hay otro.
22 noviembre 2021 13:29
Un lloc on es pot tastar i comprar uns bons vins i olis.a la seva agrobotiga a més de molts altres productes de la terra
28 agosto 2020 4:32
Cooperativa amb els millors vins de D. O. Terra Alta. Aconsello el "Llàgrimes de Tardor" criança: cos, sabor intens i ànima, envellit en bótes de roure. Tots els vins són excel·lents, amb collita pròpia de vinyes tradicionals i verema seleccionada artesanal. Tenen servei per internet de comandes amb repartiment a domicili.
21 febrero 2020 12:55
Gran varietat de vins de producció pròpia: joves, criança, reserves. Monovarietals i cupatges. Presentació acurada en botella.
Molt bona qualitat a preu raonable.
També oli de producció pròpia de les varietats empeltre i arbequina.
05 enero 2020 3:06
Some good local wines produced here specially those made from garnatxa blanca and garnatxa negra (grenache), the two best local grape varieties. A must when in Bot, Terra Alta, Catalunya. A very different story is the management of the coop as a business and what it pays to the grape, oil and almond local producers. And chaotic pricing - you can find the Clot wine in BonPreu Esclat at 2.85€ and at their own store a euro more expensive.
12 octubre 2019 3:05
Bon oli verge extra i bons vins de la zona. També venent productes de petits artesans locals i algun cop en temporada, hi hem pogut comprar uns préssecs boníssims i acabats de collir.
19 diciembre 2018 23:42
Eine kleine ursprüngliche Weinkellerei, wie man sie heute kaum noch findet, Gut sortiert, finden Einheimische und vor allem Radwanderer und Camper hier den besten Wein und gutes Olivenöl und andere regionale Spezialitäten, wie Schafskäse zu sehr günstigen Preisen.

Escribe una reseña



Calificación general: