27 febrero 2019 7:04
Aneu en compte al acudir aquest lloc per buscar un assessorament professional, us explico el meu cas perquè serveixi per altres com nosaltres.
Som 3 joves que volíem començar un projecte de caràcter agrari, tots disposem de la nostre feina fora d’aquest mon. Vam acudir allà per buscar la manera mes econòmica de crear una societat i poder fer les coses “bé” (legalment).
Després d’alguna reunió vam acordar crear un SCP que es el que mes s’ajustava a les nostres necessitats, quan va ser hora de formalitzar les escriptures, a les bases de la societat hi sortia que tots els socis de la societat ens havíem de donar d’alta d’autònoms es a dir 3 x 278,87=836’61 euros al mes…Un gasto inassolible per algú que està començant en el món agrari…
Els hi vam comentar que no podríem fer front aquest gasto tant elevat com ja els hi havíem comentat al principi del projecte buscàvem la forma mes econòmica…
Mes endavant vam rebre una trucada per part de la advocada que havíem de passar a pagar els seus serveis, si no es veurien obligats a emprendre accions legals….
Ara dels 3 només jo he rebut la factura i ja l’hem pagat (veure factura adjunta), nomes comentar que finalment em tirat endavant amb el nostre projecte en una altre gestoria, la que ha trobat una formula molt mes econòmica (nomes pagant un autònom), i nomes comentar que em pagat el mateix per assessorament + estatuts + creació de la societat, que en l’agroxarxa nomes per el “assessorament”.

Escribe una reseña



Calificación general: