30 octubre 2023 12:45
El departament comercial és nefast!
Molts descontenta amb el tema comercial. I amb l' atenció al client, passa el mateix.
02 octubre 2023 22:54
Aquesta ressenya es per a Agrupació Mútua com a companyia, no per l'oficina de Girona.
Em vaig voler canviar a aquesta mútua fa uns anys pq entre d'altres factors estava ben considerada pels professionals. Ara d'un temps ací em trobo que cada vegada hi ha més metges que refusen visitar a pacients d'agrupació mútua. Tot ve de la fusió d'Agrupació Mútua amb AXA assegurances. Haurem de valorar altre cop canvi de mútua.
18 abril 2023 3:22
Fa anys que ens som assegurats i n'estem contents. Abans tenien un serveis més proper amb comercials que podies trucar, ara directament has de trucar a centraleta, t'ajuden igual i et donen la solució que necessites però no tens tracte amb qui parles. El preu és normal, no és de les més cares però tampoc de les més barates. Tot depèn del que vulguis que lassegret cobreixi. Resum: la recomano.
13 octubre 2022 11:47
El peor seguro que he podido tener me ponen el seguro a nombre de otra persona y cuando te das cuenta y quieres solucionarlo te dicen que me busque otro seguro osea que? No entiendo nada no me han dado ninguna solución. Y lo más peor es que tengo un viaje y lo tendré que cambiar. Estoy muy desepcionada.
11 junio 2020 22:53
Son pèsims, mhan demandat perque mhe volgut donar de baixa i no hi havia manera, despres d'onze anys pagant cristianament, mhe volgut donar de baixa i no em deixaven fins finals d any i com qe he retornat els rebuts, mhan demandat.els importa poc si pots pagar o no.
14 abril 2019 20:14
Són amables.sempre que no vulguis donar-te de baixa!
Jo, després de 16 anys, he volgut donar-me de baixa i són pitjor que una telefònica.
Vaig trucar cap a l'abril o maig i la senyora M. Rosa Pérez em dir que ara les assegurances van per anys complerts i que la baixa s'havia de fer "amb data 31 de desembre".
Quan arriba el desembre truco a atenció al client i em diuen que la baixa no està tramitada i que s'havia de demanar abans del 30 de novembre.
Truco a la meva gestora en diversos dies i hores (3) i al final el noi del telèfon em diu que deixi nom i telèfon i que ja em trucarà ella. 5 dies després em truca i em confirma que s'havia de fer abans del 30 de novembre, i "per escrit"!
Faig l'escrit de baixa i l'envio.per què em serveix un gestor si ho haig de fer tot jo?
Quan arriba el gener em passen el rebut i el retorno. Dies després rebo una carta notificant-me que han rebut la meva baixa per.l'u de gener del 2020! I una altra carta que em diu que s'ha retornat el rebut i que no pagar-lo suposa enviar el meu impagament a una empresa de gestió d'impagaments!
Quan arriba el febrer retorno el segon rebut i 10 dies després ja em truquen de la gestora d'impagaments i em diuen que l'agrupació em reclamarà les quotes de tot l'any! Ni les empreses de telefonia són tan ràpides!

Ha estat molt dur per nosaltres haver de pagar la meva mútua aquest 2018 i ja em sap greu però NO tenim 85€ al mes per pagar una mútua per una sola persona. Aquest any, com a mínim, no en tindré. Si vostès creuen raonable i ètic perseguir-me amb un any de quotes per un servei que no faré servir, per més que ho digui la llei, demostra quin és el seu concepte de "tenir cura de les persones".
La meva dóna fa anys que em diu que he de donar-me de baixa de l'agrupació, que el preu que em cobren és abusiu. I és ben clar que tenia raó i li hauria d'haver fet cas molt abans.
15 marzo 2019 19:07
Fatal en girona mandas documentacion por correo a girona (sucgirona. @.) llamas al cabo de 1mes 1/2 para saber como esta el tema y te tienes que espabilar tu en hacer las gestiones que ellos no han hecho. Y para colmo te quiere vender productos suyos? Si ya no me atiendes bien y no me resuelves una duda. Imaginate si me tienen que operar. La de líos que tendría.
31 diciembre 2018 21:14
Estaba cerrado sólo abren de 8: 30h hasta las 12h. Así que no he podido hacer los trámites.

Escribe una reseña



Calificación general: