20 agosto 2023 13:22
Aquest cap d setmana us heu passat.heu d pensar en els veïns que viuen aquí. Les festes d matinada i amb la música a tope no home. No s’està qüestionant si sou un bon cau o feu bona feina. L’espai que teniu es un privilegi i si passeu estones d’esbarjo personal i la gent es queixe pel soroll es tant senzill com baixar la música i comportar-se una mica res mes.
06 agosto 2023 15:22
Maravillosa alternativa al ocio y tiempo libre que dejan las instituciones en un barrio precarizado como el coll. El trabajo que hacen sin recibir nada a cambio por pura pasión y la dedicación que hay detras para mantener un espacio como es un cau es digno de admirar. Un espacio unico en el barrio y muy necesario. Desde luego que los comentarios negativos con la intención de boicotear y amenazar con tomar medidas legales hace ver lo mucho que se necesita este tipo de lugares para enseñar a las infantes a convivir y saber solucionar los conflictos desde la cooperación y no desde el punitivismo. Espero que la panda de acomodados que se dedican a organizarse para hundir aquello que les parece mal desde una pantalla sean capaces también de organizarse para crear una red vecinal capaz de apoyarse en problemas reales del barrio.
27 julio 2023 12:08
Fiestas nocturnas de los Mayores sin respeto a los vecinos, hasta Bien entrada la madrugada.
Es así, cuidado con los menores salen solos a la calle… jamas dejaria a mi hijo
10 julio 2023 18:15
*Actualització: No tenen prou respecte pel veïnat, realitzant festes nocturnes fins ben entrada la matinada on s’escolten la música i els crits per tot el nostre carrer.

**Heu respost alguns comentaris demanant unes disculpes que més aviat semblen retrets:

1- L’ única culpable dels comentaris ha estat la vostra actitud: no barregeu altres fets del barri (que jo, per exemple, desconeixia), la vostra capacitat pedagògica. (estem valorant l’entitat que és d’on sortien el soroll). I l’únic comentari que qüestionava la vostra tasca pedagògica era meu i l’he modificat. Espero que entengueu que després d’una nit sense poder dormir no tingués els millors pensaments envers els monitors.

2- No són fets puntuals. Han passat varies vegades. L’any passat també us vam avisar un parell de cops. Ens vau demanar que retiréssim la ressenya a canvi de no fer més festes i la vàrem retirar amb aquesta condició i que no deixéssiu més bosses d’escombraries davant la vorera. Espero que no ho negueu perquè tenim les converses. A més, la matinada del dissabte, una veïna es va presentar a la festa a les 4 de la matinada per intentar parlar amb vosaltres i la vostra resposta va ser “has d’entendre que som joves”, cosa que dista bastant del diàleg del que parleu. Per cert, crec que heu denunciat el comentari on ho explicava i Google l’ha esborrat.

3- Aquest no és cap barri “precaritzat” com deia una companya vostra. Es un barri sense bars i tranquil, ens agrada i n’estem orgullosos, tant per la familiaritat amb els veïns com per la sort de poder gaudir d’aquest entorn.

4- I sí, els veïns ens organitzem i ho seguirem fent. Perquè igual que nosaltres tenim eines per fer arribar les nostres queixes, hi ha persones grans que no tenen aquesta possibilitat i que també s’han vist perjudicades.

En fi, dit tot això, no cerquem cap guerra ni conflicte. Errors els té tothom. Però unes disculpes “sinceres” les agrairíem. Això seria el primer si és que voleu que esborrem els comentaris. El segon és que actes com aquest no tornin a succeir. Ens és igual que passeu la nit al local, sou joves i ho entenem, però si us plau, en aquest carrer s’escolta tot multiplicat per 3 i a l’estiu la majoria de veïns dormim amb les finestres obertes. No és tant difícil d’entendre, em sembla.
04 julio 2023 19:05
Maravillosa asociación cultural y educativa sin ningún tipo de animo de lucro, hogar de grandes dimensiones para el uso y disfrute de los infantes y excelentes profesionales en cuanto a monitores y organizadores

Seguir asi gracias chicos y chicas
27 junio 2023 17:42
Supongo que es el local de fiestas de los monitores porque ahí se escucha gritos y musica hasta 5 media de la mañana o hasta algún vecino baja a llamarles la atencion. No dejaría mi hijo ir ahi viendo como esta el patio.
25 junio 2023 17:36
Les molèsties que causen als veïns són una falta de respecte i de bona convivència. Demanem que cessin de forma immediata els sorolls i festes nocturnes a altes hores de la matinada que no deixen dormir i causen perjudicis a infants i adults. Estudiarem interposar accions legals si no cessen aquestes conductes.
04 julio 2022 20:13
Fiestas nocturnas de los Mayores sin respeto a los vecinos, has Bien entrada la madrugada.
Es asi cuidado con los menores salen solos a la calle… jamas dejaria a mi hijo ahi.

Escribe una reseña



Calificación general: