20 abril 2022 20:20
Sitio con magia! Perfecto para escalar, algo sobado y aprieta, también para patear hay muchas rutas, con múltiples combinaciones y muy bonitas! Zona de fácil acceso y aparcamiento. Súper recomendable!
14 diciembre 2021 4:50
Bonica escalada clásica montserratina, esta una mica pulida, pero es progresa perfectament, recomendable 100%
22 enero 2021 6:13
Lugar de escalada Montserrat, espectaculares vistas Travessa de la regió de les Agulles

Aquest itinerari proporciona una àmplia visió de la regió d’ Agulles. El recorregut comença a Can Maçana i progressa fins a Coll de Guirló des d’on es pot contemplar l’espectacular alçada de les agulles d’aquesta regió en la seva vessant nord-oest. Des d’aquest coll s’agafa el camí que porta a refugi Vicenç Barbé pel pas de la Portella. Al coll de la Portella es deixa el camí del refugi i s’agafa un petit corriol que progressa enfilant-se per la part superior de la cinglera cap al nucli de la regió de les Agulles. Es progressa cap a l’agulla de la Bandereta i, després de girar en angle recte, el camí s’orienta cap a la Miranda dels Ossos i després la Mà. La travessa acaba al coll del Portell Estret des d’on s’agafa la canal Ample que en un ràpid descens va a buscar el sender uneix el pas de la Portella amb coll de Port. Tot seguit, després de passar pel refugi Vicenç Barbé s’arriba de nou al coll de la Portella i es desfà el camí fins a Can Maçana.
Dificultat. No és un itinerari fàcil perquè en alguns indrets cal fer una petita grimpada per superar algunes escletxes a la roca. Unes cordes faciliten la grimpada.
09 abril 2020 21:32
Una de les millors ascencions de la regió d'agulles
28 junio 2018 16:32
Agulla amb diverses vies d'escalada de IV i V. I unes vistes brutals de la resta d'agulles. Es pot baixar rapelant per la casa est, tot i que la sortida és una mica exposada.
22 junio 2018 8:33
Escalada dificil y con presas que brillan aunque es muy bonita.para caminantes q quieran patear, recomiendo seguir hasta el coll de port y regresar por detras, bajo la cadireta.

Escribe una reseña



Calificación general: