22 septiembre 2021 17:24
Hem tingut el plaer d'allotjar-nos a Aiguabella en dues ocasions. La primera en una habitació i la segona en un dels apartaments. En ambdues ocasions l'experiència ha estat més que satisfactòria en tots els sentits. L'indret on està situat el mas i les seves rodalies és immilorable. L'ambient que es respira és perfecte per desconnectar. Tan les habitacions com els apartaments destaquen per la seva comoditat, bon gust decoratiu i pulcritud. Les zones comuns com el jardí, la piscina i les terrasses conviden a gaudir del paisatge i relaxar-se. Però sobretot voldria destacar la bona gestió i l'amabilitat de la Ma José i la Mònica, que aconsegueixen fer-te sentir com a casa fins i tot des d'abans de l'estada i des del moment de la reserva.
10 septiembre 2021 11:32
Un lloc excepcional a la Baixa Garrotxa. Molt recomanable per anar-hi amb nens especialment per la zona de la piscina que té una zona poc profunda pels més petits. Els apartaments estan molt ben equipats amb tot el necessari. Ambient tranquil i relaxat en una zona amb moltes coses per veure.
06 septiembre 2021 0:12
Gràcies a la Monica i a la José he descobert un lloc increïble, encisador, amb un equilibri perfecte per estar a gust i descobrir la naturalesa i alhora poder comptar amb tot el necessari per treballar. Una meravella. Penso tornar, sovint, i també trobo que és el lloc ideal per celebrar trobades d'empresa. Ho té tot a prop (poble, carreteres, ciutat, civilització), però et fa l'efecte que estàs lluny del soroll i de les presses, envoltat de natura en la seva forma més amable. Preciós. Tranquil. I una organització i neteja perfectes. Matrícula d'honor!
18 agosto 2021 7:52
Lloc increïble en un entorn molt agradable! Ha estat un cap de setmana idilic, la Mònica i la José han estat molt atentes i no ens ha faltat de res! Tornarem segur!
07 agosto 2021 17:16
Un sitio fantástico para una escapada o para pasar varios días, muy tranquilo, el entorno impresionante, estancias muy amplias, posibilidad de apartamento o habitación, incluso alquiler de toda la casa, piscina acabada de reformar! Genial. El trato es muy bueno todo muy limpio, aconsejable 100/100
23 julio 2021 0:55
Fantastic! Hem estat amb una colla d amics, uns en apartament i d altres a les habitacions de l hotel i el lloc no podia ser millor. Estas al costat dem poble pero gaudint de la tranquilitat i la intimitat com si estoguesis al mig de la montanya. I la piscina un puntas. Molt recomenable.
16 julio 2021 11:09
Aiguabella esta en un entorno increíble, con unas vistas muy bonitas y unas magnificas instalaciones (cocina con aceite, sartenes etc, piscina, bbq, jardín, chimenea) para cualquier época del año. Parece que estés en tu propia casa.

El pueblo donde está también es bonito y tiene de todo.

Y las propietarias, M. José y Monica son encantadoras y te aconsejan sobre cualquier duda o plan.

Además disponen de bebidas para pagar allí.

Para una semana o un fin de increíble!
20 junio 2021 9:28
Aiguabella está en un entorno increible. Vistas preciosas. La casa, una maravilla. Muy limpia y decorada con mucho gusto. Ideal para niños, pueden jugar y correr sin peligro por sus jardines. Ma Jose muy atenta y acogedora, nos recomendó diferentes lugares a visitar. Totalmente recomendable. Repetiremos seguro!
17 junio 2021 19:22
Gran casa rural, decorada con mucho gusto, con todo lo necesario para estar cómodos, colchones muy cómodos, gran espacio para los niños. Sin duda un lugar para volver. Con muchas rutas para hacer. La dueña muy amable y pendiente de que no falte nada
06 abril 2021 22:01
Em gaudit molt l'estada aquest cap de setmana. Ens em sentit molt ben acollits i ens han permet poder sortir una mica més tard i aixi gaudir més encara del lloc privilegiat. La casa està molt ben acondicionada i els voltants son esplèndids. Ens ha encantat. Gràcies Mònica i Maria.
02 febrero 2020 2:12
Muy tranquilo, limpio y muy amplio. Atención muy buena y sitio bonito. Habitaciones con ventanal amplio con vistas. Tiene cocina y comedor compartido.
29 enero 2020 20:09
La casa y el sitio espectacular, pero en la casa que me alojé yo estaba detrás y hacía muchísima humedad y el patio siempre estaba mojado y mucho frío, por lo demás súper bien.
28 septiembre 2019 0:34
Tercer any consecutiu que repetim. Hospitalitat i amabilitat, a mes de tenir unes instalacions de 10.
10 julio 2019 6:17
Pese a que lq casa está bien tiene algunos defectos como una habitación sin paredes reales, aires acondicionados de los que salen abundante agua y la obligación de tener que tirar la basura en coche pq hay containers cerca. Además el jardin y piscina se comparte con una casa adyacente.
20 mayo 2019 4:17
Apartamentos super cómodos y completos, Modest muy amable facilitandonos informacion para conocer la zona que es preciosa

Escribe una reseña



Calificación general: