17 agosto 2023 6:38
Este centro cargó INDEBIDAMENTE en la cuenta de una PERSONA VULNERABLE y con una DISCAPACIDAD de más del 85% un total de 16.640€. A día de hoy aún no ha mostrado contrato de prestación de servicio alguno en ese período de tiempo a las personas responsables y sigue adeudando 4.000€. Es LAMENTABLE que las personas que se dedican a cuidar a personas vulnerables se aprovechen de su situación.
30 mayo 2023 10:29
Marta la directora es una gran persona que sabe tratar muy bien a la geny
02 marzo 2023 21:01
Un diez como profesionales, y otro como personas. El trato es muy amable y te sientes acompañado en todo momento.
21 abril 2022 7:23
Cobraron "por error" a una persona incapaz alrededor de 15.000 por servicios que no se habían realizado. Parte de las cantidades se niegan a devolvérselo. Juzguen ustedes mismos.
09 noviembre 2020 5:18
Fa més de dos anys que la meva mare hi va. Vull agraïr a tots els professionals la gran dedicació i la seva implicació. És com una família i ens han ajudat molt, especialment durant el confinament, ens hem sentit acompanyats i recolçats sempre. El contacte ha estat diari amb videotrucades, sessions de memória, de gimnastica, i, ara a més, amb fisioterapia a domicili, passejades al carrer. Ens dona molta tranquil·litat saber que la meva mare està en bones mans i dessitgem que aviat puguin obrir el centre, que ja disposa de totes les mesures de seguretat. Els pacients ho necessiten. Moltes gràcies a tot l'equip per la vostra feina.
Àngels Palau
24 noviembre 2018 1:30
Fa mes de dos anys que em porta la fisioterapeuta Marta Martinez. Tinc esclerosis multiple i quan vaig arribar quasi no podia caminar patia unes rampes molt fortes per les quals em medicaven, lioresal, diazepan sativex.etc sense resultats
Marta ha lograt que desapareguin no prenc cap medicament i camino amb caminador o bastò sense problemes nedo faig teatre treballo i tinc la malaltia aturada estic millorant
Increible!
29 octubre 2017 0:56
Bon tracte i millor servei, ambient acollidor. La fisioterapeuta es excel·lent.

Escribe una reseña



Calificación general: