19 septiembre 2023 9:45
Assumpte
Inseguritat per anar en bicicleta nens, nenes, gent gran sobretot!
Des del maig 2021 (ara fa 2 anys) es van implantar mitjançant una llei uns nous límit de velocitat a les vies urbanes. En general i per no estendre'ns, s’hauria d’aplicar el límit 30 km/h a la majoria de carrers. Aquesta llei pretén disminuir els accidents i protegir-nos, especialment als nens/nenes i gent gran que són els col·lectius més vulnerables i que per estadística els que tenen més accidents en l'àmbit urbà. Segons els responsables de mobilitat de l'ajuntament Banyoles aquesta llei ja està aplicada. Al nostre parer, la majoria de la gent la desconeix i no han fet el que molts ajuntaments com Olot, L'Escala, Torroella Montgrí…si que fan: pedagogia i sobretot senyalitzar els carrers. Les mesures son: posar senyals als carrers 30 km/h, elements reductors de velocitat quan siguin necessaris, radars i senyals expresses al voltant d’escoles i camins escolars. El director General de Trànsit diu expressament: SI HI HA UNA VÍCTIMA PER ATROPELLAMENT, PER NO HAVER-SE ADOPTAT LA NOVA NORMATIVA, ES PODRAN DEMANAR RESPONSABILITATS A LES AUTORITATS LOCALS! El nostre Ajuntament no està fent la feina que li pertoca i per això creiem que és important que els ciutadans de Banyoles es mobilitzin pacíficament i amb alegria i ajudin a que els més vulnerables es puguin desplaçar a peu o en bicicleta amb seguretat i sense por. Ni una víctima més per excés de velocitat!
17 agosto 2023 15:10
Me parece vergonzoso, que unos servicios públicos que en realidad, parecen una entrada de metro, estén cerrados.
La población de más edad, tenemos por lo general, problemas de próstata y necesitamos servicios.públicos de públicos
28 septiembre 2021 14:08
Estupenda atención me resolvieron bastante rápido y me buscaron soluciones a mí petición muchas gracias por esa atención
01 julio 2021 16:19
Funcionarios que se limitan a hacer su faena, ayuda la justa, trabas no ponen muchas pero tampoco facilitan las cosas,
28 junio 2021 16:00
Molt bon tracte, tant telefònic com presencial, des de la recepció al departament de gestió tributària, destacable l'amabilitat i predisposició a ajudar.
23 junio 2021 22:38
Hasta que no habiliten una zona para campera y autocaravanas, iremos a gastar el dinero a otras zona de cataluña, no sé si a los comerciantes y restaurantes de la zona, les ara gracia la poca empatía que tiene el ayuntamiento. Ya estáis en la lista de zona Camper.
21 octubre 2020 9:05
Tenia cita previa a l' OACa les 13h. I m'han rebut amb puntualitat, amabilitat i professionalitat.
Totalment satisfeta.
10 septiembre 2020 10:35
Pongo una estrella porque no puedo poner nada peor.
He intentado ir por una urgencia ya que mañana tengo cita en el ministerio de justicia y necesito que me hagan una copia compulsada del Dni.
Y aun enseñanodles la copia de la cita no me lo han querido hacer por urgencia ya que no tenia cita previa.
Si no contestan nunca al telfono y la pagina web va peor que un coche sin motor pues normal que no se pudiese pedir cita.
Pero que aun con una urgencia justificada se nieguen a hacerlo aun cuando no tenian mas que una persona esperando, me parece una falta de respeto.
Entiendo la situación actual rn la que atoendan con cita previa, pero si no ha habido forma de contactar no es normal que se nieguen.
Horrible, de 0.
11 agosto 2020 10:52
Buenas tarde. Quería ir este fin de semana al lago de banyoles y me gustaría saber si estarán abiertas las zonas de baño.

Escribe una reseña



Calificación general: