05 diciembre 2023 15:40
Els punts de recollida d'escombraries fan fàstic i molta vergonya. Sent un municipi tant turístic és una pena donar aquesta imatge!
17 octubre 2023 13:36
Reclamo al ayuntamiento de Sant Antoni de Calonge para que programe un mejor mantenimiento del acceso a la cala Cristus. Desde hace años esta sucio, encharcado, desconchado, papeleras desbordadas, y en la playa las cañerías de goma de la ducha, al aire y los peldaños rotos.
Da una mala Imagen internacional.
02 octubre 2023 15:17
Me gustaría que el Ayuntamiento cuide un poco más la carrer de l'Acacia en la urbanización Rio de Oro, cortando las malas hierbas de la calle que molestan el trafico, obligando los coches que suben a ir a la izquierda.
También, hay huecos en la calzada abajo de la calle de l'Acacia, a la curva, al nivel de la redonda, perjudicando el trafico.
03 agosto 2023 11:38
Tant importants son els ingressos d'una exhibició de coches per molestar als veins tot un cap de setmana?
Uns Ferraris posicionant i contaminant acusticament tot el cap de setmana.
El medi ambient no es algo que preocupi a lAjjntament? No han sentit a parlar del canvi climàtic?
29 junio 2023 1:13
Veniem cada estiu a sant antoni de calonge a la que era una platja fantastica, a dia d, havui la platja es quasi inexisten, bruta i mal cuidada, i felicito! Al responsable de l, ajuntament que pinta la zona blava, cada any hi ha mes, Amb una mica de sort arrivaran a calonge. En definitiva, val mes anar a un altre zona a l, estiu, segur que la restauració, i el comer¢ de la zona estan encantats amb aquesta gestio d, aquest ajuntament
19 junio 2023 12:12
Pueblo muy sucio, basura por todas partes a lo largo de las calles, playa, etc. No hay personal de limpieza para recoger y sacar toda esta basura de las calles y las playas. Las papeleras se sobrecargan y el viento hace el resto. Gente tirando basura en la Riera Calonge, acabando en el mar en época de lluvias.
El mismo problema en torno a la basura de los supermercados en todas partes y sin limpieza de calles.
15 junio 2023 15:59
Bon dia
Porto 32 minuts en espera al telèfon sentint musiqueta i un missatge q em diu la posició en espera. He començat a la 5ª, cap problema! El problema ha estat arribar a la primera i quan passen trucada als 21 minuts, m’han tornat a deixar a l’espera sense posició.
Als 32 min 43 segons he decidit penjar.
Deu ser hora punta
18 mayo 2023 16:08
He anat a fer-hi gestions diverses a la oficina d'atenció ciutadana i les treballadores són molt ambles i l'atenció és excel.lent. S'agafen tot el temps que sigui necessari per resoldre els tràmits que necessites.
16 enero 2023 10:20
La Avda Sant Jordi, es una carretera, asta aquí vamos bien, no sé debe circular dentro de una población a 30 por hora, o quizás en Calonge el código de circulación es diferente
24 noviembre 2022 15:07
He ido a hacer unas gestiones y el trato ha sido muy amable y atento. Ibamos sin cita previa y aunque hemos espetado un poco, nos han atendido muy bien
18 noviembre 2022 0:46
És una vergonya el que fa aquest ajuntament. Deixa fer el que vol als bars i restaurants, cobrant una petita multa, però en cap cas vetlla pel descans dels veïns. A sota de casa, al principi de la avinguda unió, han obert un altre bar, que tot i que té categoria de gelateria i hauria de tancar a les 22 hores tanca mínim a les 24, i així ho posen sense problemes a internet, ah! I tampoc els importa que ocupin més espai amb les taules de fora i els veïns no poguem passar. I així portem casi 20 anys.
22 septiembre 2022 6:35
Fa 3 mesos que em van dir que em trucarien pel tema del carril bici i encara no han trobat 1 minut per fer-ho.
25 agosto 2022 15:15
Zero absolut per l'Ajuntament de Calonge!
Deixen posar uns Ferraris fent soroll i contaminant tot el cap de setmana davant la platja. Que s'en ha fet del respecte, ecologia, i benestar. Es quelcom impensable per un ajuntament que tingui un minim de sensibilitat. Seguim com als anys 60's.

A qui han pagat per muntar una molèstia com aquesta? Deuen fer lBI gratuït a tots els veïns de mar per tal de tolerar aquestes molèsties. Jo d'ells demanaria una indemnitzacio per contaminació acústica I pol.lucio!
03 mayo 2021 20:55
Me atendió una señora muy amable en el ayuntamiento y me solucionó todo enseguida. También en el registro civil me atendieron muy amables.
25 diciembre 2020 18:51
Vivo en CALONGE pago mis impuestos puntualmente y somos respetuosos con él medioambiente y nunca me he quejado de la administración de este ayuntamiento pero ha llegado a mis oídos directamente de telefónica q por culpa de este ayuntamiento y en concreto el q se encarga de otorgar los permisos para q ponga la fibra óptica que se han negado y se niegan a q nosotros los ciudadanos q tenemos esta necesidad por trabajo y otros menesteres tengamos esta gran necesidad porque no les dan la gana de dar un permiso de obras eso si a los q les llenan los bolsillos como alta ética a ellos sí q les han dado permiso.
Señores estamos en una era q ya no deberíamos padecer el monopolio de nadie y sobretodo no deberíamos sufrir las consecuencias de vivir con un gran retraso en la actual situación de la era de la informática. Este pueblo no es solo para los turistas aquí vivimos y pagamos impuestos para q los señores de este ayuntamiento no nos fastidien sino q nos hagan la vida más fácil.
Es una vergüenza vivir con esta velocidad de internet porq a ustedes no les dan la gana de dar los permisos correspondientes.
Los de altanetica tocan hacen y deshacen lo q quieren en este pueblo.
Que es lo q desean ustedes? Q vivamos como en la época de Franco!?
Una vergüenza!
12 diciembre 2020 17:32
Es un edificio muy bien gracias a los cuidados que se echo hace poco tiempo ahora mismo es un ayuntamiento con muy buenos servicios para todo el que necesite sulocionar en el alguna asunto de ayuntamiento es genial la labor del ayuntamiento gracias por todo ayuntamiento muy amable en todos los servicios
07 noviembre 2020 16:26
Avui dia divendres 4 estàvem amb la família a la platja de Cala Cristus hem vist una medusa a la vora de l'aigua i l'hem tret per tal que no piqués a cap banyista. El meu fill ha anat a avisar als 2 socorristes per tal que s'ho miréssin (treure-la de la sorra, comprovar si era de les perilloses.) i la resposta d'aquests sense immutar-se ha estat:
DEIXA-LA QUE EL SEU LLOC ÉS EL MAR.

Crec que podrien haver mostrat una mica més d'interès.

Gràcies.
14 octubre 2020 2:43
Amb mès de 40 anys que vinc a Calonge, no he vist el pobla tant mort com els darrers anys. Senyor alcalde posis les piles i revifeu el pobla.
06 septiembre 2020 3:33
Francament, aquest any molt malament, les platges no s'han cuidat, hi han pedres per tot arreu. I a més han posat una entrada de barques aquesta segona setmana de juliol quan la passada era uns 200 metres més a la dreta on la platja és més gran. Ara tots els surfs passen per sobre de les persones sense cap mirament. Segur que hi haurien baralles.
29 agosto 2020 22:02
Hem vingut a dinar a Calonge i hem aparcat el cotxe a zona blava un diumnge al migdia. Tot i que un veí ha assegurat que el diumnge tarda no es pagava, hem anat a treure el tiquet. Hem posat la targeta i a la pantalla posava que estàvem pagant per dilluns. Per tant, la màquina confirmava el que deia el veí i no l’hem tret. Tornant de dinar multa. El caixer no accepta ni bitllets ni targetes tot i que hi té la clavija (per això prèviament no l’ha llegit). Cap cotxe del mateix carrer tenia ni tiquet ni multa. Gràcies ajuntament de Calonge per la gran benvinguda, ja veiem com tracteu el foraster, gràcies a vostès no tornarem. Sort!
24 agosto 2020 19:13
El teléfono d'atenció ciudadana no atenen les trucades des de dilluns 22, i és clar sense cita prèvia no s'hi por anar.
Com ho faig, sinó disposo d'internet?
23 marzo 2020 16:05
Personal no qualificat. Tot i que el sistema per atendre a la gent ha millorat, no serveix de res si els treballadors són uns incompetents. Demanes informació i cada treballador et dóna una resposta diferent. Un desastre.
09 enero 2020 5:03
The nice people in the town hall do a great job and with very swift and good service. However, the noise emitted from cars and motorcycles exhaust is too loud in my south facing attic in Vilaseca, and many vehicles I’m sure, are doing over 120 km on the GI667, not to mention the C31 also! What is planned to oversee this and put a stop to it. The DbA inside my kitchen with open terrace door reaches 95 on many occasions! I’m 600 meters away from the traffic which is afforded no sound baffling at all!
Dogs and their owners are another pain. Some dogs are left in the garden all day, barking and barking, not good for anyone’s mental and physical health! I came here to retire, but like so many others I am now looking elsewhere, especially with all the attempted break ins to private property. This used to be a nice town, maybe during the day, but I would not walk the streets alone at night! Any thoughts Mr. Mayor?

After receiving poor feedback from police and town hall, it is apparent they do not care, sort it out yourself etc? Therefore why are we paying local taxes and the law of noise not being enforced? Very sad indeed.
04 enero 2020 18:03
Seis años solicitando que retiren el coche abandonado de la vía publica en Rio de Oro y sigue en el mismo sitio después de muchas solicitudes al ayuntamiento.
Que alguien me explique como conseguirlo " por favor "
16 diciembre 2019 20:22
La señalización confusa en primera línea de mar hizo que nos pudieran una multa, no volveremos a visitar el pueblo nunca mas
04 septiembre 2019 15:41
Tenemos la casa en Sant Antoni, y hemos realizado un monton de instancias quejandones de que cuando llueve no podemos salir de casa por la puerta principal ya que el agua se encharca y al pasar los coche salpica hacia los laterales.hemos tenido que hacer cambio de ventanas y aun asi el agua entra.ademas como han puesto en la calzada para reduccion de la velocidad de los coches aun peor.
Han arreglado parte de la calle pero desde la calle Girona hasta calle Josep Pla no "han realizado dicha mejora publica", hablo de la calle ARTURO MUNDET.
Esta incidencia es de siempre es una familia del pueblo de siempre.
Iolanda Tomas
02 septiembre 2019 6:49
Depuis 1974, nous sommes résidents à Sant Antoni de Calonge, à Torre Valentina plus précisément. La petite ville côtière s'est métamorphosée en 45 ans. En bien? La plage est magnifique, les promenades sont verdoyantes et tout est propre. Bravo!
Pour certains résidents, qui payent de plus en plus d'impôts, la question est de savoir si notre nouveau maire va continuer à tolérer les chantiers l'été (lorsqu'ils sont interdits chez tous les voisins). Nos vacances sont pourries tous les ans depuis 12 ans par des constructions permanentes à Torre Valentina entre autre. De plus, ce soi-disant très beau lieu de promenades distribuant quelques belles calanques est abandonné. Ses escaliers sont sales et défoncés, les détritus jonchent les trottoirs, sa tranquillité est de plus en plus réduite du fait des animations sonores des campings voisins.
La Catalogne semble faire fuir les touristes. Il y a de moins en moins d'estivants et le tape à l'œil de la plage ne suffit plus à faire venir une manne financière pourtant indispensable. Et ceux qui sont là, présents depuis toutes ces années voient le déclin de la station.

Ceci est un message pour Miquel Bell-lloch, maire de Calonge-Sant Antoni de Calonge.
Merci de m'avoir lue!
A. L
13 junio 2019 5:08
Il y avait un avis concernant le balayure, basuras, dans les boites au lettres, mais tout est en Catalan, ou trouver cela en espagnol sur le site ayuntamiento.cat. Il n'y a aucun communiqué concernant ce fait que les basuras seront repris devant la maison à Cabanyes, c'est tout ce que j'ai compris en lisant le catalan comme j'ai pu. Merci de donner des instructions adéquates. Encore merci. R. H. Cabanyes
05 junio 2019 4:38
Calonge es un pueblo pequeño y muy bonito. Tiene un casco histórico y además zonas verdes. Está un poco abandonado (viven muy pocas personas excepto en el verano). Las calles están bien cuidadas y limpias, con sus árboles de naranjos. Tiene una vista hermosa de la playa de Sant Antoni y Palamos en su parte más alta.

Escribe una reseña



Calificación general: