01 septiembre 2023 3:11
Senyors de l'ajuntament de Prades, no es mereixen vostès ni l'estrella que els he posat, llàstima que no es pogui posar 0. Em sembla vergonyós, que hagin acotat i posat barrera perque les autocaravanes no poguem estar-hi, segons la normativa de la DGT diu lo següent:

"A partir d'avui 11 de juliol del 2023, la DGT accepta que estacionar no és acampar. Que el vehicle, amb el motor aturat, només estigui en contacte amb el terra a través de les rodes (no s'utilitzen les potes estabilitzadores ni qualsevol altre artefacte, tret dels calços, previstos pel Reglament General de Circulació) "

I vostès segueixen segueixen fent orelles sordes i no contents amb els cartells de prohibicions de pernocta d'autocaravanes que són il·legals perquè estan discriminant un vehicle en concret van i posen una barrera en un dels seus pàrquings perque no puguem passar.

No sé si és que tenen familiars al càmping i per això són tant anticaravanistes, però és denunciable tot aquest tracte vexatori cap a un col·lectiu que l'únic que fem és viatjar i deixar diners als comerços i restaurants on acudim. Diuen que recapacitar és de savis, doncs a veure si vostès prenen exemple i en lloc de tanta prohibició il·legal fan una àrea d'autocaravanes per resoldre la situació o treuen aquesta barrera, que ja està bé. Mentrestant está clar que no anirem a Prades ni al seu camping.
02 agosto 2023 7:52
M'encanta el poble i trobo que l'alcaldessa fa molt bona feina encara que tot pot millorar pero es requereix mes pressupost i personal. Aixi que trobo que es fa tot el que es pot i gracies que es un sistema obert
20 abril 2023 13:29
També coneguda com la Vila Vermella, ja que la seva pedra arenisca de color vermellós és la que es va utilitzar per construir els principals edificis, era un lloc típic d'estiueig per a moltes famílies de Reus i voltants. Cada any per Sant Jaume (tercer dissabte de juliol) se celebra la Festa del Cava i de la font raja cava en comptes d'aigua. Paisatge, història i bombolles, que més es pot demanar?
14 enero 2022 20:22
Bon dia.som una família com moltes altres que pujàvem amb la nostra autocaravana molts caps de setmana, sempre ens va agradar el poble i comprar productes dels seus comerços.per desgràcia i Gràcies a la mala gestió de l'ajuntament ja no podem gaudir del seu estimat poble.an decidit directament per raons econòmiques o bé per amiguisme amb el càmping prohibir el lliure aparcament amb les nostres autocaravanes.hi ha altres pobles que si ens volen i han dotat el lloc amb àrees adequades per a aquest turisme.sense més ni més desig oara el poble que algun dia l'administri algú amb millor visió de futur i no menyspreï ha qui abans gaudien del poble, el seu comerç i la seva gent.
01 enero 2022 17:28
Un pueblo muy bonito y encantador. Tengo que agreceder a los trabajadores del ayuntamiento y a sus gentes como me ayudaron con un problema que tuve en una Visita al pueblo
05 octubre 2021 23:54
Prades és un indret magnífic! Apart de ser un poble amb encant hi tinc familia maravellosa!
16 agosto 2021 4:13
Esta situado en la plaza de prades al lado de la fuente i la iglesia, es un lugar muy emblematico
11 agosto 2021 1:23
Pueblecito pequeño pero muy coqueto. Sus casa rojas le dan esas características tan peculiar. Comimos en uno de tantos restaurantes que hay en la Plaza Mayor, frente a la iglesia y muy buena calidad precio a la vez que atentos y amables. Siento no acordarme del nombre
05 agosto 2021 15:34
L'església parroquial està dedicada a Santa Maria. És d'estil gòtic i de nau única. La façana principal té diversos elements reinaxentistes. Davant d'una de les portes laterals es troba una antiga creu de terme del segle XIII.
09 julio 2021 6:09
Son uns impresentables, espero fa mes d'un any, resposta de una reclamacio i no s'han dignat a contestar. Es una vergonya.
29 diciembre 2020 21:41
Muy agradable para pasear y disfrutar de la naturaleza, pero hace daño a los ojos ver tanto lacito amarillo y tanta bandera independentista. Que pena!
16 diciembre 2020 8:05
Prades, coneguda com la vila vermella, pel color rogenc de la pedra dels edificis i les muralles. La Plaça Major porticada amb la famosa font de Prades, l'església, Portal de la Creu, el clos emmurallat, restes del Castell i diverses cases d'interès.
23 febrero 2020 16:04
Vila impresionant, com les seves contrades, et podria dir que a Prades i he anat més vegades correns que amb cotxe, enamorat de la zona

Escribe una reseña



Calificación general: