24 abril 2023 0:09
Un despropòsit. Atenció al ciutadà és inexistent.
Demanar cita per telèfon és impossible ja que les línees estan ocupades. Anar-hi sense cita, i després de més de 1h esperant, et diuen que el tràmit no es pot fer sense cita prèvia. Bravo.
Mèrit especial per la Patrícia i les seves companyes d'oficina. Resumeixen totes les qualitats negatives que es poden arribar a tenir per feina de cara al públic: Males maneres, parsimònia, gens d'empatia, poques idees, poc interès en ajudar, etc.
Posarem denuncia.
27 octubre 2022 11:24
Ajuntamente de santa coloma de farners. Pase por delante y nos sentemos en la plaza
30 agosto 2022 1:52
Tracte magnífic per part de la noia que m'ha atès. El tràmit era senzill però desgraciadament avui dia lo senzill sembla impossible. No ha estat el cas. Gràcies per tot.
07 agosto 2021 2:45
Situado al lado de un parque para poder disfrutar del verdor del verano y pasar un rato tranquilo. Por lo que se refiere al ayuntamiento.como todos, pero si resaltaria lo limpio que está siempre. Lo extraño es que después de pedir audiencia hace más de un año y habiendo echo los trámites oportunos varias veces y no me a atendido Nadie y eso que es un derecho, será que tiene mucha faena y no tiene tiempo para poder hablar con un vecino del pueblo, espero tener audiencia, después de haber hecho de nuevo los trámites y de estar viviendo aquí hace unas dos décadas, por todo lo demás.excelente. Juan Carlos-
11 octubre 2020 3:10
Ajuntament, nul totalment per el diàleg amb els veïns, totalment inaccessible a les sensibilitats dels veïns, ecologista? Jajjaja
27 mayo 2020 1:24
Esta aldea da asco verla, basura amarilla, pestilencia y desperdicios por todas partes.
13 abril 2020 8:33
Sr. Alcalde, tiene otra oportunidad! Limpie el pueblo y arreglero. Que lastima que da

Escribe una reseña



Calificación general: