18 junio 2022 13:31
Molt be i molt amables pero els responsables del poble san de comensa a ficar serios amb el tema del aparcament ja que i a zones on estan coches mal aparcats i proboquen un caos circulatori considerable a part dels cotches aparcats a zones prohibides.
02 mayo 2021 7:30
Des de agost que estic esperant resposta de una instància. La meva experiència bona no o es i la meva opinió encara menys.
20 febrero 2021 18:40
Como ciudadano del pueblo me hubiera gustado recibir respuestas a mis quejas/sugerencias expuestas con anterioridad! Mala gestión y poca transparencia
26 enero 2020 5:10
. Hola vaig vindre al poble vindre Torrefarrera per al cap d'any 2020, em va agradar molt el poble i la gent, sóc ÀNGELS els músics van triar a dues persones un home i jo per pujar a l'encenari, i la veritat que hu vaig passar-ho molt bé, i espero tornar, també vull dir si algú va gravar quan estavem dalt, si algú hu va gravar tot, m'agradaria tenir el vídeo, espero la vostra contesta, moltes gràcies
05 octubre 2018 18:13
Pueblo con muchisimo ruido debido al camion de la basura, el de la maquina de la limpieza que tambien pasa siempre por las mismas zonas a horas intenpesitavas y molestando a la misma gente.
Podrian tener un poco de consideración y de tanto en tanto modificar la ruta para que no sean simpre los mismos los que sufren estas molestias.
Torrefarrera ciudad dormitorio no hay quien duerma.
28 abril 2018 9:15
Un loc foarte frumos, locul poate fii teatru la parter unde scolarii joaca piese. Daca aveti noroc sa cunoasteti primarul si mai bine.
23 abril 2018 4:23
Tenen un tracte molt cordial i molt proper amb els seus veïns. Vaig tindre un problema amb l'impost de les escombreries i molt ràpidament m'ho van solucionar.

Escribe una reseña



Calificación general: