25 febrero 2024 20:04
Me siento en la pelicula de la sociedad de la nieve, y no es por la nieve. Si vais vais a ir aquí de colonias ahorraos el dinero. He comido una cocharada de macarrones y estoy siendo generoso.(No se si eran macarrones)
04 enero 2024 2:46
Molt ben situat. Parking gratuït i públic uns metres més a dalt del carrer.
És un alberg amb diverses habitacions. La meva experiència és una habitació per a 4 persones i amb lavabo complert a l'habitació mateix.
La nostra oferta va ser amb esmorzar. L'esmorzar és de batalla, però correcte. Taules compartides.
Codi per accedir en hores fora de recepció. Wi-fi gratis.
Vam anar a l'hivern i la calefacció de l'establiment és correcte.
29 abril 2023 10:29
Hi hem estat amb el programa de vacances en familia. Ens ha agradat tot. L entorn, el menjar, l atenció, tot.
En especial la Mireia que en tot moment ens ho ha posat tot molt fàcil. Moltíssimes gràcies. Repetirem.
18 abril 2023 13:10
Hem vingut a passar el cap de setmana amb el programa vacances en família i hi hem estat molt bé.
La ubicació és perfecte, just al centre de Llívia.
El menjar ens ha sorprès ja que estava tot molt bo i quantitats més que suficients, tan sols l'esmorzar que era poc variat però per nosaltres ja ens estava bé.
L'habitació que ens van donar estava molt bé, amb bany propi i molt calenteta.
La noia que porta l'alberg va ser molt atenta i simpàtica en tot moment.
Hem estat molt a gust així que segurament repetirem l'experiència.
02 marzo 2023 16:03
Molt bon Alberg al mig de la cerdanya! Recomano pista snowtubing de font romeu amb nens! I aigues termals de Llo!
22 febrero 2023 15:55
Lo recomiendo, la verdad que la atención e instalación están muy bien. No se llega en autocar grande, pero lo dejas en la entrada al pueblo y solo hay 5 minutos andando
29 enero 2023 1:51
És un bon lloc per dormir, net i còmode. El personal és també molt amable.
Tant mateix érem un grup grandet i el menjar ha deixat força que desitjar, m'ha recordat a menjar de menjador d'escola (i racions petites, tot i que molt amablement han fet perquè ningú quedés amb gana)
15 octubre 2022 4:48
Hemos estado una semana en este alojamiento, toda la familia. Muy recomendable, El personal cercano y atento, muy limpio, la comida buena y correcta. Hicimos bonitas excursiones, la zona genial.
14 septiembre 2022 15:16
Ens han tractat genial. Són molt flexibles amb el menjar que és molt bo. És el primer alberg on em permeten escollir pícnic i és de qualitat. Faltaria una mica d'informació turística de què fer als voltants, doncs l'oficina de turisme, que està just al costat, només t'informa sobre Llívia. Gràcies a tots per fer la nostres estada tant agradable!
18 enero 2022 16:45
Me ha gustado el albergue muy limpio y cuidado. La comida bien pero menos variedad que en otro albergues de la fundación sobre todo en desayuno y postres. La atención de Albert muy buena.
03 enero 2022 1:14
Un trato excelente por parte de Albert y Mar, la comida muy buena y lugar bonito y limpio. Volveremos!
09 agosto 2021 6:29
Fantàstica experiència en aquest alberg. A l'agost de 2020, amb totes les dificultats associades al covid, la nostra estança ha estat PERFECTE.
Les instal·lacions són més que correctes per un alberg (habitacions, menjador, pati exterior.), però el fet diferèncial ha estat el personal. Han estat super atents i amables, tenint en compte l'esforç extra que han hagut de fer per tenir l'alberg acondicionat amb totes les mesures excepcionals. Durant l'agost tambe tenen un servei d'informació i ajuda per organitzar excursions fantàstic!
Molt recomable per amabilitat, localització i possibilitat de fer coses pels voltants. Hi tornarem!
06 julio 2021 18:45
Un alberg on l'atenció personalitzada del Carlos i la Maria és el principal actiu: proximitat, flexibilitat. Bona atenció i bons serveis (menjar, habitacions). Tornarem.
04 marzo 2019 10:10
Ubicado en Llivia, La Cerdanya, es un albergue acogedor con muchas habitaciones y literas donde la juventud se encuentra genial. Calefaccion, servicio y muy buena comida servida por dos excelentes profesionales.
17 enero 2019 17:00
Sencillo pero muy correcto. Las habitaciones y los baños reformados, los colchones muy nuevos. Las comidas sencillas pero todo muy bien. Zona de juegos para los niños, todo muy bien.
16 enero 2018 16:16
El millor alberg de la xarxa Xanascat que he estat.
Es troba a 20 metres de la farmàcia de Llívia i oficina turisme. En un carrer peatonal del centre. Pàrquing a uns 100 metres.
Bon menjar, habitació amb lavabo propi, ascensor i sala de jocs.
14 enero 2018 0:47
La ubicación es inmejorable. Las instalaciones necesitan una actualización y algo de limpieza. Para ir con niños está bien, tiene algunos juegos. La comida es mejor que en otros albergues, pero la dieta es muy pobre.
10 enero 2018 21:33
Petit però molt ben situat i les instal.lacions molt correctes, net i endreçat. La China correcte amb alguns detalls ben cuidats i l'esmorzar variat i abundant. Repetirem!
25 octubre 2017 11:40
Molt còmode i ben ubicat. El servei que s'hi dona es el esperat, amb gran predisposició a resoldre dubtes i fins i tot fer gestions amb altres centres turístics per a facilitar l'estada i gaudiment de la comarca.

Escribe una reseña



Calificación general: