16 agosto 2023 13:22
De paso, en ruta vacacional, por una noche, con la familia (5 personas). Muy cálida bienvenida por parte de un equipo disponible y atento que se toma su tiempo para hacer un esfuerzo por entender a las personas que no hablan español.
29 junio 2023 13:09
Vam anar en grup i ens ho vam passar pipa. Les habitacions molt netes i el personal i el servei de menjador molt bé. Hi ha taules de picnic a fora pels que ens quedem a l'alberg, taules de ping pong a dins, etc. Tenim pensat d'anar-hi enguany una altra vegada en família. La platja està a 5-10 minuts caminant.
30 mayo 2023 20:16
Hem fet unes colònies escolars amb nens d'ESO i han sigut fantàstics. Molt bona atenció, atents, habitacions netes, espaioses, menjar bo.
A més a més el lloc és preciós i els monitors han fet una feina increïble.
04 mayo 2023 1:18
Ho resumiré ràpid: mal de panxa. I del tracte de les cuineres ni en parlem (exceptuant-ne una o dues). Jo mai tinc problemes en menjar qualsevol cosa pero quan vaig a albergs de xanascat sempre acabo amb diarrea/dolor. A banda de la qualitat.cal revisar els protocols d'higiene.això és el que ens mereixem després de pagar impostos per poder tenir unes vacances més assequibles? (tampoc tant. 100€ dues nits pensió complerta una adulta i una nena d'1 any i mig). Doncs moltes gràcies. Per mi serà l'ultima vegada, però em sap greu que la meva filla hagi de passar futures colònies del cole en aquestes condicions.en fi.
18 marzo 2023 1:27
Hem estat molt bé aquets tres dies. Som una família de 4, dos adults i dos infants i vam estar en una habitació amb 2 lliteres i lavabo complert.
Tot súper net, localització i vistes genials i personal súper amable i atent. Vam fer allotjament amb esmorzar i tot súper correcte. Molt recomanable.
05 marzo 2023 5:46
El lloc és ideal, just davant de la platja, amb una zona enjardinada d'esbarjo al davant. L'atenció de la recepció va ser ràpida i amable. Habitació neta, potser una mica envellida ja, però correcta. Temperatura de l'habitació molt bona i la possibilitat de regular-la ideal. Esmorzar correcte relació qualitat-preu i a les famílies se les atén 15 minuts abans que als esplais, escoles, etc. Per a millor comoditat.un gest que s'agraeix. Recomanable.
27 septiembre 2022 13:53
Buen lugar para descansar camas cómodas con aire acondicionado en las habitaciones cerca de la playa bien comunicado servicios en las habitaciones
21 septiembre 2022 13:59
Les intal·lacions molt netes. Però:

Una colla de 20 persones adultes (entre 18 a 60 anys) aquest cap de setmana hem estat allotjats a l’alberg de Coma-ruga (espai on també hi ha el CRAI Baix Penedés, Coma-ruga, el Vendrell), un indret molt bonic, però descuidat pel que fa a la il·luminació.

Des de l’avinguda Palfuriana, es pot pujar a peu (per unes escales enmig de l’arbrada) fins les instal·lacions dalt esmentades, durant el dia està molt bé, hi ha molta ombra, però per la nit, tot i que està ple de fanals, n’hi ha que no tenen les bombetes i altres que estan trencats, per tant la il·luminació és ZERO. Aquest trajecte arbrat, d’uns 500 metres aprox, queda totalment a les fosques per la nit, fet que crea un alt nivell d’inseguretat i vulnerabilitat, per aquelles persones joves o més grans que decidim arribar a l’alberg a peu des de baix al passeig Palfuriana.

També hi ha risc de caigudes ja que la zona és arbrada amb branques trencades pel terra i sense una correcta il·luminació és fàcil caure i fer-se mal.

Al nostre grup, hi havia gent més gran que no tenia mòbil per il·luminar el terra durant el camí i ho ha passar francament malament. I les noies més joves van tenir molta por d’anar soles des de dalt l’alberg fins baix al passeig, i a la inversa, per témer per la seva integritat.

M’estranya que aquest lloc, que acull estudiants, joves d’estades Xanascat, etc estigui en aquest estat.

Per evitar mals majors, agrairíem revisessin la xarxa elèctrica/il·luminació de la zona.
17 septiembre 2022 13:10
Un sitio ideal para pasar unos días en familia, buena ubicación, excelente trato personal, comida buena, instalaciones limpias y todas la facilidades.
Unas vacaciones muy agradables.
09 septiembre 2022 6:55
La ubicación, el entorno, las habitaciones climatizadas y todo el personal se merecen un 10. No obstante la comida es horrible.
27 junio 2022 7:51
Es una locura! He ido tres dias, y me lo he pasado bomba. Las actividades que puedes hacer están muy guapas. Lo que más me ha gustado es hacer kayak y tiro con el arco. Lo que menos me ha gustado son las habitaciones, porque son bastante pequeñas.
21 junio 2022 19:54
Bon lloc per anar amb grups. Acces immillorablr a la platja, habitacions correctes i abundant menjar.
25 noviembre 2021 6:36
Alberg molt ben situat. Prop de la platja. Es menja bé. Les habitacions estan ben condicionades i netes. Tenen parc d'aventura (tirolines) i monitors per a grans grups escolars.
05 noviembre 2021 13:42
Personal molt atent! Són uns cracks!
Instal.lacions bé i menjar bo!
Recomenable per grups i families.
A l'exterior té zona de parking, platja a 5 minuts i un bosc propi que és magnific!
05 noviembre 2021 8:34
Me quedo con las mujeres de la limpieza y las cocineras, eran muy simpáticas. Para lo demás, bastante peor de lo que puedes esperar de un albergue. No cambian las sábanas, date con un canto en los dientes si tienes baño propio, el recepcionista odia a todo el mundo.
Entiendo que vaya gente a "descansar", pero también se debe entender que hay muchísima gente y sobre todo grupos grandes que harán ruido.
A nosotros nos persiguió por el bosque como un loco para ver si hacíamos ruido a 500 metros del albergue.
No volvería.
25 octubre 2021 13:41
Muy buena ubicación, habitaciones muy confortables y muy buena atención.

Podría mejorar un poco la comida.
05 octubre 2021 17:48
Buena ubicación, buena atención, comida mejor que la media de albergues y muy limpio. Totalmente recomendable.
01 octubre 2021 15:15
M'he portat una des ilusuo si bé les instalacions com alberg està molt bé per fer vacances en família han estat nefastas si ho sé no gasto els diners que em van costar
27 septiembre 2021 0:45
El sitio y los monitores han hecho que la estancia de colonias en el albergue haya estado genial para los niños.
21 septiembre 2021 0:16
Está muy bien acondicionado y el pueblo es fantástico con unas aguas cristalinas. Cuidado con las medusas.
10 septiembre 2021 16:53
La atención del personal es excelente. Buena comida y abundante. Buenísima ubicación. Repetiremos!
30 julio 2021 22:40
La verdad es que está en un sitio muy bonito y a 5 minutos de la playa
Trato perfecto
Y de comer muy bien

Escribe una reseña



Calificación general: