27 agosto 2023 3:15
Lloc molt ben ubicat, a 20 minuts de l'estació. Tracte molt proper i agradable. Menjar molt casolà i bo.
26 agosto 2023 5:08
Els albergs de la xarxa de la Generalitat sempre són un destí molt recomanable. L'atenció del servei de cuina excel·lent i el personal en tot moment atent i amable. El menjar també és prou bo tot i que potser en alguns moments ens ha faltat una mica més de varietat.
Pel que fa a les habitacions estan netes i endreçades i compten amb lavabo i dutxa a dins tot i que no sabem si és així en totes les habitacions perquè nosaltres hi vam anar amb el programa "Vacances en família" i en aquest cas sempre hi ha aquests serveis a l'habitació.
L'alberg també compta amb una sala d'estar amb una petita biblioteca, una sala de jocs per als més petits en què dues parets són pissarres on es pot escriure amb guix i també compta amb una sala amb sofà i televisió i un gimnàs equipat amb algunes màquines. A la planta baixa hi ha una altra sala en què s'hi pot trobar una taula de tenis taula.
09 agosto 2023 13:59
Es un alberg molt net i endreçat. Habitacions excel.lents molt netes i per compartir en petits grups. A la nostra habitació la dutxa molt a millorar, la carxofa penjava del sostre i la mampara no corria per tancar el plat. Sort que hi havia dutxa comunitaria tb a planta. L'esmorzar just en quan a qualitat dels productes. Servei amable. Espai de joc pels petits i màquines de fitness per adults.
08 agosto 2023 23:23
El lloc està molt ben situat. Pots fer unes bones excursions partint d'allà.
Les habitacions molt netes, el problema és que és molt vell i això es nota. No hi havia taula ni penjadors de paret o de tovallola al lavabo.
La zona de joc molt gran però els jocs xafats o amb la.meitat de les peces. Seria interessant renovar-ho. Tot i això els nens s'hi han entretingut. Imaginació!
El menjar bo però al no poder escollir tot queda molt repetitiu. Esmorzar poca opció i falta tes i infusions.
18 octubre 2022 2:46
Formato clásico de albergue, buena relación calidad-precio, habitaciones de 6 a 8 pax. Tranquilo (agosto 2022). Situación algo alejada del centro, fácil de encontrar.
03 octubre 2022 3:29
El millor, sens dubte, el personal de cuina i menjador. Encantadores. L'alberg molt correcte, encara que impersonal.
Tenir bany a cada habitació és un altre punt a favor.
06 julio 2019 7:49
Mal trato al cliente, atención al cliente nefasta y horario reducido en la recepción. Por lo que depende a qué hora quieras llegar o salir, si no avisas con antelación para que te den llaves te quedas encerrado en el albergue sin poder ir a la calle. Y lo mismo si quieres salir fuera a la noche a fumar o algo así.
29 junio 2019 18:50
En ocasiones ir a un albergue es la forma más económica de viajar a pueblos pequeños en los que la oferta de alojamiento es inexistente o muy cara, pero en esta ocasión es mejor ir a un hostal porque en la zona y en el pueblo hay variedad grande de alojamientos de todos los precios. Y sería parecido de precio pero con una calidad mucho mayor.
Muy mala experiencia en este albergue.
15 junio 2019 5:38
Serveis i instal·lacions correctes! A millorar: no se'm va informar que una de les dos claus corresponia a la porta d'accés a l'Alberg. A l'endemà, molt d'hora, havia de seguir el meu viatge amb bicicleta i no podia sortir.
01 junio 2019 11:13
Un granespai per a petits i grans. Amb divesres activitats mol a prop i diversitat de propostes.
A great space for children and adults. With your diverse activities and diversity of proposals.
Un gran espacio para pequeños y grandes. Con diversas actividades mol cerca y diversidad de propuestas.
07 febrero 2019 2:39
Trato fabuloso, comida genial y albergue super accesible, limpio y fácil aparcamiento. Para ir en familia, recomendable 100%
03 febrero 2019 14:54
Limpio, céntrico, ideal para ir en familia. Habitaciones con baño propio, no es necesario compartir. Personal muy profesional y agradable.
29 enero 2019 17:36
Alberg correcte a l'entrada de Berga. Ens han donat habitació individual pel mateix preu que la compartida. Molta amabilitat!
15 enero 2019 7:11
Todo muy limpio. Personal del albergue muy amable. Comida casera y buena. La única pega, el agua de la ducha que salía poca y sin presión.
08 diciembre 2018 6:35
El albergue, bien, la comida muy buena para ser de albergue y el trato de los propietarios, excelente.
09 noviembre 2018 11:31
Muy bien, fuimos toda la familia y nos encantó. Muy limpio y el personal super atentos y simpaticos
27 junio 2018 12:28
Molt bon tracte. Instal·lacions netes. La ludoteca molt espaiosa i amb molta varietat de contes infantils. El menjar molt bo i amb molt bona predisposició a adaptar el menú amb el tema d'alèrgies. Alberg molt cèntric i amb un supermercat al costat. No hi ha problemes d'aparcament. Disposen de banyeres per a nadons i alces per a nens. Tenen microones, nevera. A una sala compartida. Molt recomanable.
22 junio 2018 1:59
Muy bien pensado para ir con niños. Gemma es encantadora y si tenéis dudas preguntarle a ella.

Escribe una reseña



Calificación general: