30 enero 2024 0:56
La instal-lació està prou bé, el personal és amable i la ubicació és bona. El pitjor amb diferència: els àpats. Molt justets de qualitat i varietat. És cert que el preu de l'estada és baix, però sens dubte podrien esmerar-se una mica més (menys processats i més productes de proximitat).
14 agosto 2023 2:05
Hem estat 4 dies aquest mes d'agost a l'Alberg de Sant Esteve d'en Bas i no ho recomanaria.

Primer de tot falta manteniment i serveis a les instal·lacions (pintura, penjadors, mosquiteres, sofàs.), fa moltíssima calor dins de l'alberg, és impossible estar dins de l'alberg durnat el dia. L'habitació disposa d'un petit ventilador. L'alberg disposa d'una sala de jocs que sembla una deixalleria de joguines. Totes trencades i peces soltes. La neteja és deficient (vam tenir que demanar que netejessin la llitera només arribar) i l'habitació feia moltíssima olor a peus.

La ubicació de l'alberg és al costat de la carretera i no té exterior per jugar ni piscina.

El menjar és de catering i de pèsima qualitat.
L'alberg es considera sostenible però hem generat més residus menjant 4 dies a l'alberg que en tot l'any a casa. TOT ESTÁ ENVASAT: oli oliva en monodosis, vinagre en monodosis, ensaïmades, galetes. I el més impactant per nosaltres: tomàquet tipus Solis en monodosis que es suposa que és per sucar el pa i que és dolentíssim. Ens vam queixar a l'alberg i vam demanar tomàquets de sucar o tomàquet triturat natural i ens van dir que no en podien aconseguir (estem a Catalunya en ple estiu).
D'altra banda també ens va sobtar que l'alberg no disposes de iogurts sense sucre pels infants. Tots són de gustos i plens de sucre, a part de natilles i flams gens recomanables pels infants i adults. El pa de l'esmorzar és congelat i està sec. Formatge de barra que no te gust a res. En fi, 0 productes de proximitat i tot processat i de mala qualitat.

Per últim, vam demanar pícnic amb més de 48h d'antelació i ens van negar la possibilitat de fer-ho ja que necessiten més de 15 dies d'antelació per fer 1 entrepà de pícnic.

Xanascat ens ha decepcionat i no repetirem mai més.
02 junio 2023 9:47
Limpio, ordenado, personal atento y amable. Pero demasiados envases de plástico en las comidas: aceite, mermeladas, mantequilla, margarina, madalenas, hallettodo envasado. Un albergue de la Generalitat debería dar ejemplo de sostenibilidad y mirar por el medio ambiente. Si no fuera por eso, le doy 5 estrellas.
26 mayo 2023 6:37
Muy recomendable. Habitaciones comodas y limpias, muy nuevo. Amplia zona de comedor y sala de juegos y exteriores. Ubicado en zona inmejorable.
23 mayo 2023 8:40
Alberg petit, situat a un indret fantàstic. Instal·lacions modernes. Totes les habitacions disposen de servei.
Personal atent i amable.
El gran problema és el menjar. No té cuina i compren els àpats a una empresa de catering. Esmorzars amb pa de fa dies, sec. Menjar a vegades escàs i de baixa qualitat.
19 mayo 2023 14:06
Ubicació molt bona, a l'entrada del poble. Habitaciones correctes amb bany, més banys i dutxes de reforç als passadissos. Sopar tipus mensa però abonant i bo. L'esmorzar també
25 febrero 2023 6:07
Hi hem estat un cap de setmana. Molt recomanable. Tot molt net. La noia de recepció molt atenta i predisposada a ajudar. El menjar de catering però molt bo.
22 febrero 2023 9:57
Personal molt amable! El menjar és catering, però molt bó i ben organitzat. L'habitació amb lavabo i dutxa molt neta.
10 enero 2023 9:51
Hem escollit aquest alberg per la proximitat a la Fageda. Es un alberg amb unes instalacions molt noves. Al novembre hi havia una temperatura molt agradable degut al terra radiant. El més destacable és l'amabilitat del personal, ens han resolts tots els dubtes amb gran simpatia i donant solucions. A més, hem pogut anar amb el nostre pelut (no es pot a totes les habitacions).

Menjar de càtering, però prou bo i de qualitat.

Tornarem!
08 enero 2023 0:44
Buen albergue. Bien situado. Bastante nuevo el edificio y las instalaciones. Lo malo la comida y algún cubrecama en mal estado. Muy positivo la zona infantil.
13 diciembre 2022 10:24
Ens va agradar molt, personal super amable, habitacions netes, és un alberg molt modern.
Porteu tovalloles i sabó No com nosaltres.
17 noviembre 2022 15:39
Un bon alberg. Hem estat allà un cap de setmana i hi hem estat molt a gust. Les habitacions són correctes, les típiques d'alberg, però la resta d'instal.lacions són molt modernes.

Els àpats podrien ser més elaborats. Hem estat a d'altres albergs i aquí sí que hi trobem un punt negatiu, però l'atenció amb el públic és excel.lent.

A nosaltres ens va encantar per allotjar-nos tant amb nens com amb gos. L'alberg disposa d'una sala de jocs i d'un camp davant on els nens podien correr i jugar a pilota o fer el mico.

La ubicació: genial. Des d'aquí hi ha moltes activitats a fer, especialment visitant poblets o gorgs naturals. A més, l'alberg es troba en plena via verda, una ruta genial que nosaltres vam fer en bici fa anys. Així que queda perfecte per passar una nit en plena vía verda.
10 noviembre 2022 21:28
Hem fet servir l'àrea d'autocaravanes. Prou bé. Te el serveis de llum a 5€ 24 h i buidatge gratuït. Càrrega d'aigua també pagant.
No hi ha hombra i passa una carreteraa tocar amb força trànsit.
Lloc perfecte per parar a repostar aigua i llum i buidar aigües grises i negres icom a molt pernoctar una nit.
22 julio 2022 12:54
Muy buen servicio y atención, muy cercano y familiar. Habitación no muy grande pero en planta baja, ideal si se viaja con mascota. Ubicación tranquila y cercana a pueblo. Comida de cátering pero bastante buena
03 julio 2022 4:53
Es un albergue pequeño, cerca de parajes increïbles, las habitaciones están bien, aunque hay poca presión de agua en la ducha, y la sala d'estar los sofás están un poco mal (te hundes en algunos), la comida está bien. Son muy amables
06 junio 2022 8:28
El albergue está muy bien y además es muy acogedor. Esta muy bien situado en plena zona volcánica de la Garrotxa y tiene un montón de excursiones cerca para todos los niveles. Esta muy limpio y es cómodo. Además, es un espacio pet friendly.
El único pero es el catering de la comida, aunque fue de peor a mejor.
30 octubre 2021 12:35
Alberg correcte, net i ordenat. Serveis molt bàsics però molt bona atenció per part de les persones que hi treballen. Molt ben ubicat per conèixer la Garrotxa.
10 noviembre 2020 19:42
Un alberg de la xarxa xanascat des d'aquest any 2020, abans era de gestió municipal.
Un bon ambient familiar.
La zona de la Vall d'en Bas formada per petits pobles al costat de les Preses i Olot.
Les habitacions són grans i tenen el wc a dins.
10 octubre 2020 3:47
Traete un bocadillo si no quieres pasar hambre
80€ por dormir y cenar un trozo de pizza fría, mejor otro día a un hotel es más barato
01 octubre 2020 1:15
Experiència molt bona, l'alberg està en una antiga caserna de la guàrdia civil, a les afores de Sant Esteve d'en Bas. El tracte molt bo i les instal·lacions molt modernes.
09 mayo 2020 12:58
Buena ubicación, muy buena relación calidad/precio, personal muy amable y un entorno muy bonito
18 diciembre 2019 12:27
Alberg molt modern, ben portat i ben organitzat! Espais nets i bona atenció. Bon menjar. Espai exterior per deixar el cotxe ampli. Entorn immillorable! Disposa de WiFi!
25 septiembre 2019 4:59
Rehabilitació d'un edifici molt encertada. L' atenció molt atenta i professional. Per tornar-hi!
17 julio 2019 11:01
Sobran los lazos amarillos que hay en la valla de la entrada que es contaminante estropea el paisaje son de plásticos muy contaminantes
09 julio 2019 3:09
Alberg modern, amb totes les habitacions amb bany, personal molt atent i simpàtic i enmig d'un fantàstic entorn amb moltes possibilitats. Totalment recomanable.
16 junio 2019 15:54
No tiene nada para que los niños puedan estar jugando fuera pero tampoco dentro, algún futbolín o salón para que puedan pintar o algo. En ese aspecto las instalaciones son muy muy básicas y la atención al cliente debería de mejorar muchísimo.
Precios elevados para el servicio que ofrecen.
28 abril 2019 20:14
Estuvimos muy a gusto. Las instalaciones están muy bien, las habitaciones, el comedor. La comida muy bien escogida para los niños. Por poner un pero, le faltan instalaciones deportivas o un parque para los niños
22 noviembre 2018 15:22
Un alberg acollidor i amb tots els serveis per els hostes.famílies i grups petits és un lloc ideal!
16 mayo 2018 12:55
Muy bun lugar, cómodo y amplio con área de billar y futbolín precioso paisaje agrícola por un lado altamente recomendable
08 abril 2018 4:51
Albergue "HAGALO USTED MISMO" desde poner las sabanas hasta montar tu propia comida (de catering) Escasa, nada preparada y de muy baja calidad. Limpieza muy deficiente. La ubicación lo único bueno, para salir de allí a hacer senderismo.
03 febrero 2018 21:38
Molt a gust. Un pèl de fred a baix. Tot i què no hi molta juguina, la canalla al final ho passa bé jugant amb nous amics/amigues. Crec que per pujar a les habitacions de dalt no hi ha ascensor.
30 mayo 2017 6:02
Las instalaciones son modernas y funcionales. El trato al cliente es estupendo, son muy amables y serviciales. Quizás algo a mejorar mucho es la comida que ofrecen, ya que es poco elaborada y muy justa, por lo demás todo genial.

Escribe una reseña



Calificación general: