26 marzo 2024 19:47
Antiguo molino de aceite reformado y manteniendo su encanto , con la maquinaria expuesta en la recepción. Hacen catas y explicaciones sobre el aceite de la zona.
Hay una acogedora sala de juegos y un comedor con cocina bien equipada.
Todo está muy limpio y bien mantenido.
No hay servicio de restaurante .
Las habitaciones un poco pequeñas.
Sitio recomendable para disfrutar de la bonita comarca de la Terra Alta!.
04 febrero 2024 0:26
Estuve visitando Bot el fin de semana de las fiestas de San Blai y mi experiencia en Lo Molí no pudo ser mejor. Sobresaltan puntos altos como la atención, decoración y limpieza del lugar. Pau e Imma son los mejores anfitriones que puedas encontrar siempre al pendiente de lo que necesites así como de informarte sobre las muchas actividades que puedes desarrollar en este hermoso lugar de Catalunya. Sin duda alguna volveré y Lo Molí será el lugar donde me quedaré en mis próximas ocasiones. Recomiendo este lugar a cualquiera que esté buscando paz, buen trato y comodidad en su estadía por Bot. Dejaré una hermosa vista desde el balcón de mi habitación.
29 octubre 2023 11:41
Un alberg rural amb molt d'encant. Tot arreglat i decorat amb molt de gust i molt acollidor. En Pau i l'Imma, els amfitrions, encantadors i ens van tractar molt bé. La visita i el tast d'olis, molt recomanable! Una gran experiència! Moltes gràcies Pau i Imma.
12 septiembre 2023 0:51
Los dueños encantadores, trato cercano y amable, las instalaciones limpias y comodas, además de contar con el encanto de ser una antigua almacera o molino de aceitunas con una preciosa rehabilitación que permite ver cómo se hacía antiguamente el aceite, sitio muy recomendable.
27 agosto 2023 17:01
Tenia pendent visitar aquest lloc des de que vaig participar del Verkami que van fer a restaurar el molí. Alberg situat en un molí amb habitacions còmodes, amb cuina totalment equipada a compartir i amb una sala de jocs amb moltes opcions. Molt interessant la visita al molí i tot un món diferent poder fer un tast d'olis
22 agosto 2023 23:54
Una agradable sorpresa, molt bon tracte i un espai molt ben reconstruït amb encant i mantenint la historia del moli, i tornarem.
05 agosto 2023 22:25
Alberg de nova construcció Totes les habitacions amb bany privat. Els propietaris son molt amables i propers. Ideal per a famílies, grups d'amics, Tenen instal·lació per rentar les bicicletes i posar-les a punt.
Punt de sortida idoni per anar a la Via Verda de la Terra Alta, a fer excursions de natura, enoturisme,
05 junio 2023 8:17
Precioso albergue restaurado con mucho gusto, en el centro del pueblo, limpio y súper agradable. Perfecto también si estás haciendo la via verde en bici. Anfitrión muy amable, repetiremos.
27 mayo 2023 23:40
Hem fet una escapada cicloturista amb amics allotjant-nos 2 nits al bonic alberg Lo molí de Bot.
La rebuda ha estat molt acollidora, fent-nos sentir i apreciar la història d'aquest bonic molí que s' ha restaurat cuidant tots els detalls.
Tot està molt net i nou.
Les habitacions amb bany privat, tenen el sostre acabat amb artesania de canyís, que les fa molt confortables.
La sala de jocs i cuina compartida et permet coincidir amb altres persones que s' hi allotgen.
Les bicicletes queden guardades en un espai cobert on podem auto reparar-les i netejar-les si cal.
També ens ha encantat el taller que ofereixen de tast d' olis i mascareta facial.
Ha estat la "guinda" final d' aquesta bonica escapada.
MOLTES GRACIES
Tornarem
16 abril 2023 21:23
IMPECABLE en limpieza, en situación y diseño.
Relación calidad precio EXCEPCIONAL y el trato familiar de los anfitriones te hacen sentir como en casa. VOLVEREMOS!
14 abril 2023 12:42
Alberg molt recomanable. Hi vam arribar en bicicleta per la via verda i vam dormir-hi dues nits. Molt net i restaurat amb molt gust. Lo Pau, el propietari, va ser sempre molt amable i vam gaudir molt de l'explicació històrica del molí.
10 abril 2023 17:44
Molino reformado, espectacular! La ubicación ideal, cerca de los Ports y de la vía verde. La atención de Pau y de Imma inmejorable. Repetiremos, muy recomendable.
20 marzo 2023 10:09
Ens hem allotjat dues nits al molí (22-24 de desembre). Tot va anar bé des del moment de la reserva: van estar pendents en tot moment i van ser molt atents.

L'habitació estava netíssima igual que els espais comuns (menjador i sala d'estar). L'accés era molt senzill i pràctic (no calia clau, anava amb codi). Cal afegir que, durant l'estada, han estat disponibles en tot moment i pendents a resoldre qualsevol dubte o imprevist que tinguéssim.

Estem molt molt contents amb l'alberg, tant pels espais com per la ubicació i el tracte. El recomanem a tot el qui passi per Bot:)
21 diciembre 2022 1:13
Un antic molí restaurat, gaudeixes d'habitacions individuals amb la cuina compartida. El Pau i l'Imma et fan sentir com a casa
14 agosto 2022 10:01
Endroit idéal pour visiter les Terras Altas. L Auberge est très bien, très propre et les propriétaires très sympa. Je recommande ce lieu
04 julio 2022 9:21
Som una parella amb dos fills petits (8 i 5) que buscàvem un allotjament rural per recórrer la zona i l’experiència a Lo molí ha estat meravellosa. La casa és preciosa, molt neta i comodíssima. Totes les habitacions són noves, silencioses i amb bany privat. Sobretot deixeu-vos recomanar llocs per veure i menjar pel Pau i l’Imma. Repetirem segur. 100% RECOMENABLE!
26 junio 2022 17:33
Vam anar a principis d'abril. L'Imma i el Pau tenen un alberg preciós, acabat de reformar i amb un molí d'oli a la planta baixa. Vam gaudir de la seva hospitalitat i d'un tast d'oli amb molt d'empeltre.
15 junio 2022 19:34
Fantàstic!
Molt recomanable. L alberg és molt bonic, còmode i net. Els propietaris són amabilissims. Excel.lent ubicació.
Genial per famílies.
11 junio 2022 9:01
Un alberg amb habitacions d'hotel. Genial la sala de jocs per la mainada, la cuina i el minimuseu del Molí a peu de pista. Caminades i bicicletades precioses sortint de la mateixa porta. Molt recomanable.
11 junio 2022 2:58
Alberg fantàstic a Bot. Els propietaris han adaptat un antic molí d'oli per fer-hi un alberg. És molt maco i està súper ben cuidat. El mobiliari és nou i modern, les habitacions molt netes i ordenades, amb lavabo privat. La zona comuna, un menjador amb una cuina completament equipada i també hi ha una sala de jocs amb ping-pong, play i molts jocs de taula i llibres.
L'amabilitat dels propietaris ha estat increïble, fins i tot ens van fer una explicació del molí i com funcionava. Són ells els qui s'encarreguen de l'alberg i estan super atents a que tot estigui perfectament.
Repetirem segur!
06 junio 2022 17:15
IDEAL PARA CICLISTAS VÍA VERDE VAL DE ZAFÁN
Imma y Pau nos acogieron como en casa. El servicio es excelente y el albergue es muy acogedor. Está recién reformado aunque han mantenido la atmósfera del antiguo molino de aceite, la función original de la casa. Las habitaciones y espacios compartidos, como la cocina, están impecables. Hay párking y lavadero de bicis. Lo Molí de Bot se encuentra en la propia Vía Verde Val de Zafán, a 1 minuto de la antigua estación. Un lujo para ciclistas que necesiten descansar bien!
06 junio 2022 15:03
Un alberg molt ben arreglat i molt acollidor. Amb la posibilítat de tenir la experiencia de fer un tast dels olis de la zona…. Molt recomanable!
02 junio 2022 16:53
Fa uns dies van anar amb uns amics i va ser una estança superagradable.
Alberg nou, renovat amb molt de gust conservant alguns detalls tradicionals.
Espai còmode i net. I amb uns anfitrions magnífics amb un gran coneixement del territori.
Per repetir
22 mayo 2022 13:10
Una visita al Molí de Bot molt complerta, en Pau ens a parlat d'història i de com es fei l'oli.
L'alberg te 5 habitacions, no ens em quedat a dormir, però o farem segur.
La visita i el tast d'olis es mereixen un 10.
No dubteu en pasar i fer la visita, val molt la pena.
Moltes gràcies Pau i la seva dona per la vostre hospitalitat.
Tornarem.
20 mayo 2022 7:25
Aquesta ha estat la 3a vegada que hem anat de cap de setmana a Lo Molí de Bot. L'alberg és preciós, i el millor de tot el tracte rebut per en Pau i l'Imma, uns propietaris atents, simpàtics i que sempre et fan sentir com a casa. La Terra Alta, que per nosaltres era desconeguda, té molta cosa per ser visitada. Sempre descobrim algún racó que ens encanta i ens sorprèn.
Tornarem segur!
20 mayo 2022 4:35
Espectacular. Molí reconstruït, habitacions, cuina i menjador noves i fantàstiques, amfitrions molt acollidors i a més amb explicació sobre el funcionament del molí.
03 mayo 2022 5:36
Hem estat supers. El lloc es molt agradable i els propietaris han fet un gran eforç per donar una personalitat única restaurant un vell molí d'oli.
Un alberg per gaudir de pau, bon tracte y al voltant unes excursions fantàstiques.
27 abril 2022 23:21
Lovely clean modern rooms in a beautifully renovated traditional Olive mill building. An 'albergue' style accommodation with en suite bathroom, friendly hosts and good prices. Great place!
27 abril 2022 0:41
Hem estat molt còmodes. Hem gaudit de tranquilitat i d, aventures a l, hora. Lloc molt recomanable per passar un cap de setmana o unes vacances
21 abril 2022 7:37
Un lloc molt acollidor! El Pau i la Imma són uns amfitrions excel·lents. Tota la remodelació del molí és una meravella.
Ideal per fer una parada quan fas la via verda!
19 abril 2022 13:12
Molt bona acollida a lo molí de Bot. Un antic molí d'oli ben restaurat, habitacions confortables i dret a cuina amb tot el que cal. També té una sala de jocs a disposició.
27 marzo 2022 6:06
Muy recomendable!
Instalaciones perfectas ademas de conservar y recuperar para todos el antic molino
El trato de Imma i Pau lo mejor de todo!
Força i sort!
09 febrero 2022 10:15
Fa unes setmanes vam passar un cap de setmana llarg al Molí. Les instal.lacions son molt boniques i acollidores, l’espai museitzat i la visita guiada d’en Pau van ser genials. Les excursions i visites q ens van recomanar per la Terra Alta ens van sorpendre molt agradablement.
Recomanem el molí absolutament a tothom: parelles, gent gra, families amb nens!
07 febrero 2022 4:27
Lloc molt acollidor tant per l'espai com pel servei. Moltes gràcies Pau per la teva hospitalitat. Ens tornarem a veure i ens podràs explicar com es feia l'oli
01 enero 2022 19:45
Una estada genial, molt recomanable per familia, amics i parelles també. Deixeu-vos aconsellar per uns amfitrions excepcionals, l’Imma i en Pau.
30 noviembre 2021 17:01
Warm welcome to this beautiful hostel. All facilities for our bikes and great kitchen and dining area fully equipped. A good night's sleep in peaceful surroundings, almost next door to a great via verde cycling and walking route.
24 octubre 2020 2:33
Una visita i explicacions molt interessants. I la cirereta el tast d'olis i la crema exfoliant.
22 octubre 2020 21:16
Catalán
Una estancia muy agradable en Lo Moli de Bot. Albergue nuevo,
restaurado con mucho encanto. Preciosa entrada con elementos de un molino antiguo. Habitaciones amplias y cómodas con baño privado. Cocina comunitaria y espacio abierto a modo de terraza. Totalmente recomendable
21 octubre 2020 9:32
Els propietaris son molt amables, és molt net, està ben equipat, amb una cuina molt completa. El lloc paga la pena perque a la mateixa casa hi ha un antic molí d'oli restaurat. És molt tranquil.
13 octubre 2020 6:51
Amplio, acogedor, con una cocina con luz natural cómoda para compartir. Todas las habitaciones muy cómodas con baño privado. Te sientes como en casa desde el primer momento, pero alojándote en un lugar con historia. Las habitaciones son dobles, triples y cuadruples, y es perfecto para grupos pequeños y con niños. Imma y Pau son encantadores, y te explican muchísimos planes para hacer en la Terra Alta, además de facilitarte o orientarte en las salidas. También han empezado a hacer talleres y catas de aceite de oliva, poniendo en valor la recuperación del molino de aceite que han restaurado. Tienen un espacio para guardar y reparar las bicicletas si vienes que la tuya propia. Está en el centro del pueblo de Bot, a un paso de la iglesia y los bares, a 5 minutos de la piscina y a 2 minutos de la cooperativa, donde puedes hacer catas de vino. Hemos pasado una semana y nos hubiéramos quedado otra más. Sin duda, muy recomendable, desde donde descubrir la Terra Alta. Seguro que volveremos.
09 octubre 2020 8:59
Hem estat un parell de nits i l'experiència ha sigut fantàstica! La familia que ho porta són maquissims i es nota que han posat molt de carinyo.
Les habitacions són molt espaioses i amb bany privat. Han restaurat amb molt de gust tot l'alberg i tenen una part de museu on fan tallers i explicacions de com era el procés de fer l'oli.
Nosaltres desconeixíem l'entorn i les possibilitats són infinites, desde rutes en bici per la via verda, excursions per riu, cates de vins.
Ho recomanem al 100%
05 octubre 2020 4:26
Una experiència fantàstica, qualitat preu inmillorable, tracte familiar i proper, al costat de llocs meravellosos per realitzar tota mena d'esports i estar en contacte amb la natura.
04 octubre 2020 19:34
Si passeu per la Terra Alta no deixeu de passar per l'alberg "Lo Molí de Bot", l'Inma i el Pau us atendràn amb cura, teniu cuina compartida on podeu fer àpats o preparar coses per sortir a fer ruta, nosaltres vam fer la Vía Verda fins a Xerta, totalment recomanable, us informaràn de tot el que volgueu fer. Sens dubte que repetirem. Fins aviat
04 octubre 2020 13:14
Si els albergs tinguessin la mateixa categoria que els hotels, sense cap mena de dubte aquest es podria considerar un 5 estrelles gran luxe. La construcció s’ha fet preservant les característiques antigues; volta catalana, sostre de canya, teula reformada i a la recepció un petit museu de l’antic molí.
Les habitacions totes amb lavabo i dutxa, matalassos de qualitat i un espai a compartir amb tots els estris indispensables per poder cuinar. Lloc ideal pensat pels ciclistes en ruta, però sobre tot per aquelles persones que el vulguin establir de base per gaudir de totes les activitats que ofereix aquesta zona de Catalunya; Mountain bike per la Via Verda, Senderisme pel Matarranya, Els Ports. Kajak per les terres de l’Ebre.
I uns propietaris que son amables i més que responsables. Visita de deu.
30 septiembre 2020 10:40
Un indret que val la pena visitar per l'arranjament exquisit, la immillorable relació qualitat-preu i l'amabilitat dels amfitrions, que us donaran tots els consells i recomanacions que necessiteu. Molt ben situat amb moltes possibilitats d'excursions i activitats.
29 septiembre 2020 1:58
Desitgem molta sort i èxit a l'Imma i en Pau en aquest projecte. Ens ha agradat molt més al natural. Veniu a lo moli de Bot!
27 septiembre 2020 6:02
Alberg excel·lent. Hem estat genial i sense dubte repetirem. Enhorabona i molta sort Pau i Imma per aquest projecte de recuperar el Molí de Bot, si continueu així d'hospitalaris us auguro un bon futur!
20 septiembre 2020 15:16
Si sou a la Terra Alta, si us moveu pel Montsià, en resum, si sou a les Terres de l'Ebre, feu una escapada a Bot i allotgeu-vos, ni que sigui una nit, en aquest alberg/hotel/museu.
Gaudiu de l'espai, de l'entorn i fixeu-vos en la fantàstica rehabilitació que us permetrà dormir dins d'un antic trull. I, si teniu cap dubte, pregunteu pel Pau que us ho explicarà TOT, TOT, TOT.
03 septiembre 2020 8:57
Molt tranquil, bones instal·lacions, bany a cada cambra, menjador ampli amb molta llum, ideal famílies o per anar sol i gaudir de la natura molt aprop.
02 septiembre 2020 14:01
Allotjament rural super acollidor i completament reformat amb encant. Les habitacions son confortables i l'espai comunitari cuina/menjador es molt agradable. Els amfitrions son encantadors i està ubicat en un lloc ideal per estar-hi uns dies i explorar la zona. Sens dubte, hi tornarem!
27 agosto 2020 11:44
A Lo molí de Bot hem estat més que bé. L'edifici és nou, molt acollidor en tots els seus espais. El poble de Bot és una escapada perfecte. El Pau i La Inma que gestionen l'alberg són encantadors, estan per tots els detalls i t'orienten en que pots fer a la zona. Nosaltres no coneixiem res de la Terra Alta i en tres dies hem disfrutat moltíssim, Les Olles, Via Verda, Vinyes, cata de vins i amb ganes de tornar per volta més.
27 agosto 2020 5:33
És un alberg modern i clàssic a la vegada. Amb totes les comoditats d'avui i el caliu de temps passats. Bany a cada cambra, Wi-Fi, llits com déu mana, llençols de cotó molt suaus, cuina ben equipada i un tracte molt agradable.
Nosaltres l'hem omplert amb 4 famílies. Potser sí és comparteix amb desconeguts la cuina pot ser una mica justa. Molta sort en aquest projecte que comença Pau i Imma.
27 agosto 2020 0:12
Hem gaudit d'un alberg magnífic i d'un tracte exquisit. Un lloc per repetir i molt recomanable. El Molí de Bot és l'indret perfecte per passar uns dies en família i amics!
24 agosto 2020 10:01
Un alberg fabulòs en un antic molí d'oli per anar-hi sol o ben acompanyat, en un poble tranquil rodejat de natura.

Escribe una reseña



Calificación general: