03 agosto 2023 12:43
Podem dir que no va ser la meva advocada, però gràcies al seu assessorament he estat engañada sota una circumtancia molt vulnerable. Durant tot un embaràs van jugar unes cartes poc considerades. Ara ja he tingut al bebé i si em de dir que lluita pel que faci falta és ben cert. Ha deixat a una mare mileurista a càrrec de dos nens petits deixant que pagui el 100% de tot i quedi desamparada i perjudicada en tots els aspectes. Molt poc humà per part d'ella, tot i que a la seva web explica breument com ho va passar sobre el seu dol de separació, crea dubte de si va ser veritat o no. Ni com a dona, ni com a persona, ni com a mare ha sapigut empatitzar ni vetllar pel benestar d'una familia, principalment d'uns nens. Qui vulgui guanyar brut, aqui teniu la persona indicada.
04 mayo 2023 17:24
Persona amable però li vaig escriure per demanar pressupost, em va dir que havíem d'anar a allà per ella saber la situació i poder -nos-el fer, vam anar-hi i la sorpresa va ser que ens va cobrar 80euros sense haver-nos informar prèviament del cost. M'he sentit molt enganyada. Mal inici si se suposa que has de confiar el l'advocat que et porti el cas.
17 abril 2023 22:33
L'advocada Alicia F. és una persona atenta i mostra molta implicació amb la causa de la justícia. Els seus serveis, la seva dedicació i eficàcia són excel·lents.
Llàstima que la justícia a voltes no ho sigui tant d'excel·lent.
17 abril 2023 0:47
Vaig fer una consulta en una visita al seu despatx, vaig pagar la primera consulta, i les vegades que he parlat amb ella per saber com estaba el tema ha sigut perque l'he trucat jo, sino encara estic esperant que em truqui. No m' ha agradat
26 enero 2023 4:01
El tracte personal i la seva dedicació és excel·lent. Es una gran professional. Es va preparar el cas de forma impecable. Moltes gràcies per tot.
Recomenable 100%
04 enero 2023 12:27
Persona empatica y luchadora que mira por sus clientes pelea hasta donde haga falta! Buena consejera y persona. Tiene Conocimiento de su trabajo y mira por el bienestar del cliente. Muy aconsejable. Gracias!
17 septiembre 2022 3:04
Profesional, realista y comprensiva. Realmente fiable al 100% se desvive por el cliente y siempre busca la solución real al problema, ayudando al máximo en estas situaciones que nunca son agradables.
Gracias por todo
06 mayo 2022 7:06
Estem molt contents de la professionalitat impecable de l'Alicia, una advocada excel·lent i una persona meravellosa.
16 abril 2022 13:49
Gran profesional i increïble com a persona.
Gràcies per tot el que has fet, per totes les hores dedicades, per tot l'asesorament que m'has dispensat a qualsevol hora, per fer-me tenir paciència, per escoltar-me i entendre la meva situació des del 1er dia, pel teu treball i per lluitar pels meus interessos de la manera que ho has fet.
Et coneixia des de fa anys, però laboralment he descobert una profesional de gran nivell.
Gràcies Alícia, ha estat un plaer!
11 febrero 2022 7:25
Sense cap dubte tornaria a contactar amb ella quan necessiti algun advocat, molt professional, implicada i propera, ens va ajudar moltíssim.
Gràcies Alícia!
19 enero 2022 10:05
Alicia es una abogada magnífica muy atenta al caso y constante, os la recomiendo.
Yo llevo 3 años con sus servicios y nunca me a fallado.
16 enero 2022 23:50
Gran advocada. Enorme qualitat humana. Professional, tenaç i perseverant en tot el que es proposa. Una opció perfecte.
10 enero 2022 7:23
Alicia es la mejor abogada sin duda alguna, muy profesional, cercana y siempre pendiente, te explica todo con detalle y lucha hasta el final por sus clientes, vale oro como persona y como abogada! Me ayudó en el peor de mis momentos como nadie, me dio tanto ayuda profesional como de una amiga sin conocerme de nada. La recomiendo y recomendare siempre porque no he encontrado una abogada así antes! Muchísimas gracias por todo, nos has devuelto la sonrisa a mi y a mi hijo y no lo olvidaremos nunca!
04 enero 2022 21:50
Muy buena abogada, atenta, cercana, siempre dispuesta a aclararte cualquier duda, sin duda cada vez que necesite un abogado, será ella, recomendable 100 %
22 enero 2021 18:15
Magnífica profesional, me ayudo con un problema familiar, fué muy atenta en todo momento. Cuando necesite otro trámite volveré contigo Alicia.
14 enero 2021 19:29
Sin duda la mejor, profesional totalmente, siempre con soluciones y preocupándose por el interés de su cliente. Magnifica la recomiendo 100%
14 diciembre 2020 6:51
Sens dubte, si necessito algun advocat, tornaria a trucar la a ella, tracte immillorable, atenta i molt propera.
A mi m'ha ajudat moltíssim, és una gran professional.
La recomano 100%

Escribe una reseña



Calificación general: