26 septiembre 2023 9:42
En los boxs de urgencias (y habitaciones) :
Por que tenemos que hablar con el médico, responder a sus preguntas, dar explicaciones de "tu" enfermedad, que te expliquen el pronóstico y/o diagnostico, preguntas íntimas, etc.y que todo esto se tenga que hacer delante de "otro" enfermo y de su familiar acompañante.
(o al reves)
lo encuentro tan patetico

donde es la CONFIDENCIALIDAD e INTIMIDAD de los pacientes y enfermos

porque hay que dar y recibir explicaciones delante de "extraños" ️

Donde está el código ético y deontologico,
y los derechos de los enfermos️
08 septiembre 2023 7:57
Agradecerle a todo el equipo de Urología y enfermeras mi total agradecimiento por sus atenciones y paciencia muchas gracias a todos@
24 agosto 2023 20:25
Hemos estado en urgencias desde la noche del 31 hasta el medio día de 1 de Septiembre. GRACIAS por su trabajo desde enfermeros, camilleros, doctores, etc. Una paciencia infinita, amables, simpáticos y atentos. Muy agradecida el trato a mi marido que le han tenido que hacer varias pruebas para dar con el diagnóstico correcto. Llevaba 6 días con otro diagnóstico, dolores muy fuertes y tratamiento erróneo de otro hospital. Además tambien se visita en medicina interna y neurología y las doctoras tienen una paciencia importante! Mi marido es muuuy aprensivo y vada una de las dudas que tiene se las explican y detallan las veces que necesite. Este hospital para nuestra experiencia es de 10. En urgencias la cosa ya se sabe que va de esperar, pero el trato que han tenido es humano e immejorable. Gracias a todo el personal de guardia del jueves 31 al 1 de Septiembre, tenéis una gran vocación!:)
27 junio 2023 16:30
Es terrible, como se juegan la vida de las personas, argumentando que tienen falta de personal, en el hospital Sant Andreu. En la cuarta planta, turno de noche, Una persona de 92 años oxígeno dependiente Le ponen mascarilla y no lo conectan a la toma de oxígeno, la suertes que hemos llegado a las 7 de la mañana y nos hemos dado cuenta de lo contrario no lo cuenta, esta situación es la segunda vez que ocurre, pero nadie te da respuesta, incompetencia profesional? , o simplemente es que no le importan los usuarios solo importa el tema económico, pretenden que los usuarios les solucionemos sus problemas de falta de personal
15 abril 2023 6:03
Malalt, d'edat, ingressat tercera planta part vella. Antecedents d'escares. Presenta glutis extremadament encetats i amb risc d'ulceració que comença a aparèixer. Demano, si us plau, matalàs antiescares: no n'hi ha en tota la planta! I ja està?
Auxiliar ho comenta amb infermera de manera tan poc ortodoxa que des de l'habitació ho escolto. Parlant entre elles l'auxiliar diu: el posem de costat i ja està!
Així doncs, problema "sol.lucionat".
Lamentable i trist
09 abril 2023 0:27
Que vergüenza.
Venir con la niña a 40 de fiebre el día 5 de marzo y que nos dejen 4 horas esperando aunque eso "lo de menos".
Al entrar en la consulta me encuentro con enfermas y auxiliares con un comportamiento humillante hacia los pacientes, en mi vida he visto que imiten a niños y se rían de ellos cuando están mal y tienen miedo.
Luego pregunto que iban a hacer con la cria
porque no le bajaba la fiebre y me ignoraron por completo.
Le empieza a subir todavía más la fiebre a la niña y le tiran una toalla en la cabeza con una actitud pésima.
Y por último en mi vida me he encontrado en un hospital las enfermeras fumando dentro de la sala, que sin vergüenzas.
Pongo una estrella porque menos no puedo.
29 marzo 2023 21:03
Rebo correu d'Althaia donant-me hora de visita, per a fer seguiment. Em diuen que hi he de ser a les 12: 45 i que hi vagi a
"L'HORA PROGRAMADA, NI ABANS NI DESPRÉS". Molt bé, d'acord.
M'hi presento quan falten 2 minuts, i entre fer l'entrada amb la targeta i anar al consultori que se'm indica, arribo a l'hora programada. Fins aquí tot correcte.
Em vaig haver d'esperar 1 HORA I 45 MINUTS a què m'atenguessin i em van comentar que el metge portava un bon retràs (a les 13.30 estava visitant les persones que tenien hora a les 12: 00!), em va informar la infermera.
Fer un missatge amb el text " ni abans ni després" ho trobo d'un mal gust impressionat, (la gent solem anar als llocs a l'hora que se'ns indica - i més a un hospital).
Crec que el missatge NI ABANS NI DESPRÉS se l'haurien d'aplicar a vostès. VOLEM SER ATESOS A L'HORA DE SE'NS DONA, NI ABANS NI DESPRES!
26 febrero 2023 21:21
Entiendo que no es un hotel de 5 estrellas. Pero la comida q hay en este hospital, es imposible de comer. No tiene gusto a nada. La comida la traen y huele a sobaco.
21 febrero 2023 0:42
Pediatra a las 5 am, mas de una hora esperando. No hay NADIE. NADIE. Ni dentro ni en la sala de espera. Miras por la rendija y estan sentadas hablando. Así se trabaja bien eeeeeh! Como para tener una urgencia.
18 enero 2023 13:12
Es una pena.que per una urgència, tinguis que estar més de 1,30h esperant a que et cridin, diuen estar colapsats.amb 3 persones a la sala d'espera, a la pantalla posa 9 pacients, fa quasi 2h!
Vas a dintra a preguntar i es veuen tots tan tranquils, no se si es que hi ha pocs metges o que pasa, però no es normal!

Vam estar fa menys d'una setmana al Parc Taulí, per la meva iaia, i la veritat es que hi havia gent per tot arreu, pacients al passadís, sales d'espera fent de Box provisional amb moltes persones diferents, una esperant porbes, altres amb el gota a gota.etc.però tots tots en sentiem atesos!

A Manresa, una vergonya! Veus passar als auxiliars/infermeres, gent de bata blanca, amb una pasimonia.anar passant l'estona. Que esta passant?
15 enero 2023 4:52
Llamas con toda la educación del mundo y una telefonista muy mal educada que pena si llamas es por una necesidad así va de mal la sanidad
06 enero 2023 16:18
La prepotència, arrogància i incompetència dels Gestors d’Athaia obliga a què un familiar de pacient ingressat a Urgències només pugui ser visitat de 17.00h a 19.00h en franja de tarda. Un criteri arbitrari i gens empàtic impropi d’un sistema sanitari públic on la persona malalta hauria de ser el centre de tot.
05 octubre 2022 21:56
Hi ha metges que donen les altes a l'hora que els i dona la real gana, com si la gent que esta d'acompanyan i el malalt no tinguesim res més a fer, ja ha vingut tart i a sobre diu que ens donarà l'alta a partir de les 15 hores, de moment aqui estem, son les 16 casi i res de res. Faltes
de respecta a les persones en general.
14 septiembre 2022 16:56
Servicio pésimo. Después de más de 10 minutos en espera y anteriormente otros 10 minutos llamando a San Juan de Dios de Manresa.
Cuando por fin me lo Coje una teleoperadora y me está mirando el por qué no me llaman para una prueba preferente, cuelga el teléfono. Ni se a esmerado teniendo mís datos a llamarme. Vuelvo a llamar y soy el 6tima en la cola.
Así va el país.y la seguridad social. Doy una estrella porque no se merece ni eso
25 agosto 2022 20:16
Fa més de 4 hores que ens estem esperant a urgències. Pacient de 91 anys, amb Covid. Ningú ens diu res. Alguna explicació comprensible?
07 agosto 2022 13:00
Es lamentable que la gent gran que ha de tornar amb ambulancia hagi d’esperar una mitja de 2-3h per a que els tornin. Com creieu que han de fer les seves necesitats si son persones amb movilitat reduida? Molt poca humanitat!
16 julio 2022 15:43
Una odisea per demanar informes de crònics quan per llei el pacient té dret a rebre'l especificant dades, diagnòstic i limitacions. De seguir així denunciare.a sobre hi han metges que et tracten com si les teves malalties no existissin fibromiàlgia, sfc, artrosis etc es molt inhumà i molt poc empàtic tot plegat
07 julio 2022 5:49
El personal de recepción es encantador, casi todos los médicos son muy profesionales y atentos.
La pena es que falta personal lo que ya sería de cinco.
18 mayo 2022 0:57
Es normal tenir la mare de 74 anys ingresada i que li diguin a la mare (perque no et renta la teva filla). Tres cops ja li han dit.
02 abril 2022 3:38
Increïble, 1/2 h intentant contactar amb ells i una vegada pengen directament i la segona, sense solta ni volta, ni a deu ni res. Penjat directe. Una mica de respecte i educació, com tenim els usuaris, que és bàsic i no costa res.
25 febrero 2022 8:45
El negocio de unos pocos con la salud de todos, que tiempos aquellos en los que Manresa contaba con 4 hospitales públicos.
02 enero 2022 0:15
No todos podemos pensar igual, depende de como le va a cada uno. Para mi muy bien en varias ocasiones ‍️? ‍️
23 agosto 2021 11:58
Lo primer no entenc pq serveix l aplicacio de salud si no hi publiqueu els resultats de les proves. Lo segon es q una persona no ha de estar 1 mes esperant els resultats d una biopsia dels maxilofacial aixo es treure un mes de vida a la persona afectade ho trobo molt malament i a sobre truques i et donen hora per anar a veure al metge sense saber res de res i al cap de 1 mes es una vergoña la seguretat social va cada cop pitjor
14 febrero 2021 18:34
Sempre que hem tingut d'usar el serveis d'Althaia, la veritat és que molt correcte, l' espera sempre ha sigut segons la prioritat de cada urgència. L'atenció de les infermeres i metges excel·lent, grans professionals. Podem estar contents de tenir aquest hospital prop de casa.
13 junio 2019 20:41
Pel que fa al servei del SEM (servei d’emergències) super bé! Vam trucar al 112 i amb deu minuts ja eren a casa. Vam fer dos trasllats i en les dues ocasions ens vam trobar a uns professionals excelents amb un tracte impressionant, tan pel pacient com pels familiars. Moltes gràcies SEM Manresa.
25 abril 2019 7:12
Horroros, Sanitat empresa privada que utilitza els fons public, dolent servei, (tecnica Multidisciplinar) asistencies de metges "cremats" Egolatres, prepotents, etc.et pots esta morin i no corren ni es preocupen, errors en aplicacio higienica, dolenta, stocks justos, etc.secta!
22 abril 2019 21:00
El hospital está bien solo he venido de visita, pero lo que es comer hay es pésimo y caro, al entrar tienes que cojer la bandeja y elegir entre unos platos muy pobres y sin apenas variedad, luego el café con leche 1,60 y si lo quieres para llevar 30 ct más, que patético he comido en restaurantes de carretera mil vezes mejores.
29 marzo 2019 1:13
Con los medios que tienen hacen todo lo que pueden, no se puede exigir más a ellos pero si a los políticos mangantes que tenemos. Pero claro mientras haya "indepes" no passa nada. A por elloooos oeee!
01 febrero 2019 15:22
Cuidado con este personaje, trabaja en este hospital, mejor no toparse con este chico, se llama Víctor González Reina, es un "desastre".
06 diciembre 2018 5:57
Todas las veces que hemos acudido, bien de urgencia con nuestro hijo o por mi enfermedad (seguimiento endocrino) siempre nos hemos sentidos bien tratados y sobre todo destacaría la profesionalidad de sus trabajadores. Nos encanta!
10 octubre 2018 0:14
Aparte que te hacen dar mil vueltas pk ni ell@s saven donde estan hablando entre ell@s estando tu delante esperando se pasan entre ell@s a nosotros los enfermos pk n tienen ganas d trabajar! Muxo hospital nuevo pero el personal incompetente
29 agosto 2018 1:13
10 meses para derivacion al oncólogo para que te diga que no es cosa suya. Y yo sigo sin diagnóstico.
13 agosto 2018 5:22
La atención muy buena.cuando te atienden. Me diagnosticaron cirrosis y de urgencias me visitaran en cinco meses.antes NO.menos mal que es urgente!
16 julio 2018 11:10
Només vull donar les gràcies a tot l'equip de persones que em van tractar, cuidar i operar. Doncs entre tots van salvar-me la vida i encara trisco. GRÀCIES!
07 julio 2018 16:12
Llàstima que no es pugui puntuar amb 0 pq de cada 5 vegades q m, he visitat, 4 són de pena. Una de les últimes, 12 hores en un box x posar-me calmants per via i les darreres 3 hores, quan ja m, havien de donar l, alta, abandonat com un gos esperant l, informe. És un hospital tercer mundista amb aires de grandesa. I a les visites d, especialista, se t, en foten a la cara i t, has d, arrosegar x terra pq et demanin segons quina prova. No hi ha dret!
30 junio 2018 15:18
Malas indicaciones.imposible llegar sin prderte mil veces.
Falta de higiene y limpieza en general
09 febrero 2018 2:44
Gracias. A todas las enfermeras de la UCI por sus cuidados con mi persona. Sois lo mejor. Sobre todo a Sara.
23 noviembre 2017 5:15
Mor de peritonitis un noi de 20 anys. Per què es fan metges? De quant parlem, quin import volen cobrar els metges per fer la seva feina correctament? Els metges que són pares, en quant valoren la vida dels seus fills? No són reflexions, no són preguntes retòriques, SÓN preguntes totalmente interrogatives que esperan resposta. No vull imaginar-me le dolor d'aquests pares i quin infern estan visquent. Desitjo i espero que tots aquells sanitaris que van participar en "l'estrenyiment" si tenen una mica de conciència no visquin mai en pau la resta de les seves vides. Perque no només han participat en la mort d'una vida, si no que el van fer patir amb la tortura de dies i dies de dolor. Espero que el jutge tingui en consideració tots aquests fets.

Escribe una reseña



Calificación general: