26 octubre 2023 1:03
Si no fuese porque hoy fui y encontré que vendían cápsulas de STARBUCKS como “novedad” les hubiese puesto 5 estrellas. Me parece que no tiene NADA que ver, siendo que es una tienda que justamente se destaca por tener productos de proximidad… ¿Qué tipo de proximidad es Starbucks? Sigan manteniendo sus valores por favor .
18 septiembre 2023 16:05
Que alegría encontrar supermercados así, respetan los alimentos y no los mezclan con comida basura como hacen el resto de supermercados! Si te haces socio tienes muchos descuentos y dos por uno! Fíjate bien en el cartel
Las trabajadoras atentas y simpáticas!
22 agosto 2023 6:17
No vuelvo más pues porque fui a comprar unos manojos de espinacas y me engañaron porque porque avía un letrero rojo que ponía que por dos manojos eran 2’50 y mi sorpresa fue cuando pague que me dijeron que eran 2’98 una estafa si van engañando a la gente a la hora de pagar no está nada bien, y de súper lo veo igual que todos pero más grande solo
12 agosto 2023 11:32
Només tinc una sola queixa d’aquest supermercat i és que els carros de la compra no hi ha seient per els nens petits. No entenc per que als de les altres poblacions si que n’hi ha i a la bisbal no. Podrieu facilitar les coses a els que anem a comprar sols amb nens petits. M’he queixat dos cops al personal (que per cert són molt amables), però al final he decidit escriure-ho aquí a veure si fan més cas.
09 agosto 2023 17:06
No entenc de cap manera com poden dir que tenen entrepans d’ibèric quan…. Ni té el gust no aparença ni el greix que a de tenir ni res de res! Son coses que shaurien de mirar perque aixó és enganyar a la gent!
No, no i no!
21 mayo 2023 21:01
Local, parking propi independent.

Qualitat de producte,

Atenció del personal
07 marzo 2023 13:00
Me encanta la tienda, tienen producto de calidad. Surtido amplio de frutas y verduras de proximidad, zona carnicería, zona cafetería casa moner. Recomiendo si quieres calidad
29 enero 2023 6:41
Feia molta falta a una població com la nostra “cap de comarca” un negoci amb oferta per a cobrir necessitats per a diferents publics. No només l’imatge, que cal felicitar a tot l’equip que ha construït el vostre edifici crec que es l’empresa Dúplextil, el vostre equip de marqueting també, per la selecció de personal i seveis adjunts que oferiu, tant a carnissería que no podía fallar, ja que són casa Darder i també fleca/ passtisseria casa Moner. I si tenim que parlar de tot el producte Atmetller absoluta qualitat, com els que tenim a Barcelona capital, no hi ha diferencia de producte i la mateixa qualitat i oferta, us desitjo molts èxits!
26 enero 2023 10:20
Una agradable sorpresa. Ampli i elegant, amb productes propis de molt bona qualitat. Molt interessant la cafeteria amb un racó per poder pendre un dels productes dolços de la casa per esmorzar o berenar.
21 enero 2023 6:08
Avui he tingut que marxar sense esmorzar.
6 persones d'avant meu per demanar i una sola noia per atendre al servei de cafeteria, dos a la caixa de la botiga i ningú ajudant a la noia de cafeteria, haureu de polir aquest problema. Hora punta 9.30 del matí, també jo tenia pressa per anar a treballar, sóc comprensible. El lloc està molt ben polit.
29 diciembre 2022 10:01
Absolutely amazing shop incredible fresh vegetables and wonderful healthy food options staff are extremely helpful and friendly 5 star shopping experience

Escribe una reseña



Calificación general: