27 abril 2023 7:31
Aquest nadal passat vam fer el nostre primer viatge amb Andana a Sry Lanka i va ser excepcional! Un dels nostre millor viatges ornitològics que hem fet mai. Ténen uns contactes boníssims i els nostres guies allà, en Thilina i l' Indunil, van ser de primera categoria.
El tracte amb en Quim Galan, propietari d' Andana, és excel.lent i per això no hem dubtat i, ja hem fet la pagat i senyal del nostre proper viatge personalitzat.
12 abril 2023 11:36
Agència especialista en viatges ornitològics. Molt professionals i seriosos. Vaig fer un viatge amb ells a Sri Lanka i la gestió va ser impecable amb guies ornitològics de primer nivell. Molt recomanable.
17 enero 2023 20:35
Muy buena agencia, nos entendieron desde el primer momento y captaron lo que queríamos. Sin duda volveremos a repetir
10 septiembre 2022 2:58
Acabamos de volver de Albania, y se ha notado el interés que ha puesto Quim para que el viaje saliera perfecto, además de estar siempre disponible, lo que da mucha tranquilidad. Todo estaba bien pensado, justamente conforme a lo que habíamos comentado que nos interesaba. No conocía Andana Travel hasta ahora, pero sin duda repetiré. Muy profesional y muy recomendable.
02 julio 2022 0:49
Recentment he fet el meu primer viatge amb Andana Travel a les Illes Farne. Un viatge totalment recomanable pels amants de l'ornitologia i la natura. Tant l'Oriol Clarabuch, guia ornitològic, com el Quim Galan, responsable d'Andana Travel, van fer que gaudíssim en tot moment i aprenguéssim moltes coses. M'agradarà tornar a compartir amb ells un altre viatge. Una experiència inoblidable!
23 abril 2022 19:37
He fet un parell de viatges amb Andana Travel; a Suècia i a Senegal.
En ambdós casos he gaudit del viatge i de la seva organització, així com del guiatge de l'Oriol Clarabuch i en Jordi Sargatal. Espero aquest any, si no hi ha cap inconvenient, poder alguna altra sortida.
17 abril 2022 11:04
Després de la gran satisfacció que vaig tenir en el viatge a Estònia he repetit l'experiència aquest any passat amb el viatge a Hongria. He d'agrair l'èxit d'aquestes expedicions ornitològiques a la bona i acurada organització d'en Quim Galan que no deix mai res a la improvització. En tots dos viatge es van complir les expectatives de trobar la majoria d'espècies que s'esperaven gràcies a la perícia del guia Oriol Clarabuch. La meva satisfacció no és només pel fet d'haver vist noves espècies d'aus sinó sobretot pel fet d'aprendre a saber identificar-les correctament i ubicar-les en els seus ambients. Però no puc deixar d'agrair sobretot el clima d'amistat i respecte que sempre he trobat en l'equip organitzador com també amb els altres participants del que guardo un magnífic record.
08 abril 2022 8:43
He tenido la posibilidad de que sea Andana Travel la que organiza mis viajes y en todas las oportunidades han sido de mi entera satisfacción. Me gusta el profesionalismo y excelente disposición a que todo resulte muy bien. Si se presenta algún contratiempo, Quim siempre está atento a buscar la mejor y más acertada solución. Confío en su gestión. La recomiendo.
16 marzo 2022 0:38
. Vaig fer un primer viatge (Helgoland), un segon (Falsterbo), i un tercer (Hortobágy) tots tres engrescadors. La fòrmula d'Andana és práctica, resolutiva, còmode, efectiva. No és difícil acceptar fer un viatge amb ells per a veure plomes, arreu. El que és realment difícil és triar la propera opció, ja que l'oferta és molt temptadora. Segur que participaré en més. I seguiré anant de bracet amb en Jordi, amb l'Oriol, amb en Quim.que ens faran uns guiatges per alegrar els sentits, n'estic convençut.com deia en Pablo Neruda. "pájaro a pájaro, conocí la tierra". M'encanta, m'apassiona!
11 marzo 2022 19:17
He fet un parell de viatges amb Andana Travel (Falsterbo i Hortobagy) i ja en tinc ganes dels propers (Canàries i Estònia). Tant en Quim Galan com l'Oriol Clarabuch o en Jordi Sargatal han estat més a prop der ser uns viatgers ornitofanàtics més del grup que no pas membres de l'equip d'una agència de viatges, sense deixar de ser uns grans professionals de la logística, dels contactes i de l'ornitologia, a més de molt empàtics i amb una gran dosi de bon humor. Una agència i uns agents molt recomanables!
06 marzo 2022 16:47
Sempre bons consells
Excel.lent tracte
Professionalitat contrastada
Totalment recomanable
17 agosto 2021 5:30
Vaig conèixer en Quim Galan, Director d'Andana, a través d'un amic comú. Em vaig apuntar a un viatge a Sri Lanka el Nadal del 2019, guiats pel també bon amic Oriol Clarabuch. Vàrem veure tots els ocells endèmics de l'illa. Després he utilitzat Andana per dos viatges familiars, a les Galápagos I selva d'Equador, i aquest passat Nadal a Uganda. El tracte, la organització i els objectius assolits han estat del màxim nivell. El proper Estònia i espero que uns quants més.
18 agosto 2019 10:01
Vaig estar el cap de setmana de Sant Joan a Aigüestortes i les Falles d' Isil. Molt bona organització i guiatge. Vam visitar uns llocs guapíssims. Una experiència fantàstica!
16 agosto 2019 20:08
El passat maig vaig realitzar un viatge ornitològic a Estònia amb aquesta agència i realment va ésser una experiència magnífica, amb grup reduït i una excel·lent organització, el Quim Galan mateix ens va acompanyar i en tot moment em vaig sentir molt ben atesa i acompanyada. Vàrem poder aprofitar al màxim l’estada al país i gaudir intensament de les observacions d’ocells I tot sempre amb molt bon ambient. Indubtablement repetiré amb South Europe Nature Travel!
13 agosto 2019 15:48
Des que vam descobrir l'agència d'en Quim ja no hem tornat a organitzar cap viatge pel nostre compte. No és una agència com les altres. A en Quim l'apassiona la seva feina, és un gran amant dels detalls i t'organitza els viatges com si fossin per ell. És un luxe poder fer un viatge a mida, personalitzat fins a l'últim detall i amb la tranquil litat que tot anirà perfecte! Recomanable al 100%!
05 agosto 2019 5:15
Per Sant Joan varem fer 3 dies a l'Alt Pirineu (Aigües Tortes i llac de Sant Maurici) i fallas d'Isil entre altres, una experiència molt positiva, amb un grup de 15 persones ben avingudes.
Destacar la bona organització i coordinació de South Europe Nature d'Olot, amb una acurada atenció personal en tot moment pel seu guia en Quim, transmetent una absoluta tranquilitat i armonia en el grup.
Ha estat la nostra primera experiència i de ben segur repetirem en properes sortides, per això recomano utilitzar aquesta agència.
Són professionals!
16 julio 2019 9:51
Vaig estar el cap de setmana de Sant Joan a Aigüestortes i les Falles d' Isil. Molt bona organització i guiatge. Vam visitar uns llocs guapíssims. Una experiència fantàstica!
06 julio 2019 17:47
Per Sant Joan varem fer 3 dies a l'Alt Pirineu (Aigües Tortes i llac de Sant Maurici) i fallas d'Isil entre altres, una experiència molt positiva, amb un grup de 15 persones ben avingudes.
Destacar la bona organització i coordinació de South Europe Nature d'Olot, amb una acurada atenció personal en tot moment pel seu guia en Quim, transmetent una absoluta tranquilitat i armonia en el grup.
Ha estat la nostra primera experiència i de ben segur repetirem en properes sortides, per això recomano utilitzar aquesta agència.
Són professionals!

Escribe una reseña



Calificación general: