03 septiembre 2023 14:50
Tinc dos gossos de tamany petit i un bebé d’un mes. Al arribar a casa amb el bebé un dels meus gossos no va reaccionar com esperava, estant en un estat d’alerta constant, marcant als altres membres de la familia quan s’apropaven a ella…així no podíem continuar. L’Andrea va venir a casa i ens va donar pautes a seguir, i amb tan sols dos setmanes a casa torna haver la pau i equilibri que hi havia abans tot integrant al nou membre de la familia. Es nota que l’Andrea és una gran professional i actua de tot cor, ens ha estat preguntant i aconsellant constanment. Moltes gràcies Andrea! Has conseguit que la meva felicitat sigui completa, mai hagués pogut ser així sense la Nala.
11 enero 2023 20:54
Molt bona professional!
Fa màgia amb els gossos i les persones ens encarinyem molt en ella. Resumint una gran professional i una gran persona.
Trobaré a faltar les hores que passàvem juntes en Chiwi!
De quan en quan haurem de fer una clase de recordatori en Chiwi
13 mayo 2022 6:30
Tinc un bitxó maltès que té problemes per a socialitzar-se amb altres persones que no siguen els de casa i amb la resta de gossos.
Vam contactar amb Andrea, ens va fer unes xerrades i ens va donar orientacions de com actuar davant les seves reaccions i ara a poc a poc va millorant la seva conducta i relació amb la gent que ve a casa i pel carrer quan es troba amb altres gossos.
Estem molt contents.
Andrea té paciència i un bon saber fer amb la família perruna.
08 diciembre 2021 23:09
Una professional excepcional. Coneix a la perfecció no nomes la conducta dels animals sino que es capaç d'empatitzar a nivell emocional amb ells. L'experiencia que hem tingut amb ella Africa i jo a sigut genial. Gracies a ella Africa ara pot gaudir la vida en tranquilitat, sense pors i amb tota la naturalitat d'una gossa equilibrada.
10 enero 2020 6:53
Tinc 2 gossos, un d'ells molt reactiu quan veu altres gossos i va lligat. Amb l'Andrea i el Jesús estem fent una gran feina per enfortir la nostra relació de confiança i passejar amb més tranquil·litat, tant els gossos com jo. Són uns grans professionals, empàtics, afables i amb un coneixement extraordinari del comportament caní. Amb molt poques sessions ja he notat uns canvis importantíssims!
11 octubre 2019 10:44
Hemos utilizado el servicio de guardería, tanto Andrea cómo Jesús han sido siempre muy amables, tenemos la tranquilidad de que Greta se queda en buenas manos, además te van pasando fotos y vídeos a diario, gracias!
11 septiembre 2019 15:18
Es ist ein außergewöhnliche Hundepension die man sich überall wünschen würde.
Andrea ist eine sehr professionelle, freundliche und hilfsbereite Hundetrainerin. Man kann hier seine (n) "Liebling" Hund (in) jeder Zeit auch für längeren Aufenthalt mit einem gutem Gewissen in eine sehr gute Pflege und Betreuung geben.
Schöne Grüße von Dana (Rhodesian Ridgeback), ihr hat es bei dir sehr gut gefallen und sie hat auch etwas gelernt. Wir kommen sehr gerne wieder.
19 agosto 2019 20:04
Este año he vuelto a repetir he dejado a mi perrito roco, que el pobre este año se me ha quedado ciego, y no puede ser mejor el trato recibido. Enhorabuena Andrea, estais haciendo un excelente trabajo con nuestros peludos.
16 agosto 2019 7:36
Es un lugar precioso para que nuestros perros pasen allí sus vacaciones, y tiempo libre. Mi hijo y yo hemos estado hoy allí y nos hemos enamorado! Andrea és alguien muy especial, nos encanta su forma de trabajar y tratar a los perros. Hemos aprendido mucho de ella, aunque siempre hay que mejorar, es muy cercana y super profesional!
Confianza total!
16 febrero 2019 22:28
Our dogs have spent 12 days with Andrea and her partner. They loved the place and to play arround with all the other dogs. We will definitely come back next time. And we can highly recommend Andreas dog pension. Thanks a lot and regards from Henk & Anton

Escribe una reseña



Calificación general: