03 febrero 2024 17:52
Gran profesional. Contacté con él por primera vez recomendado por unos compañeros y des del primer momento el trato recibido fue genial. En mi caso siempre hemos tratado molestias ocasionadas por el deporte identificando el problema, tratándolo de manera adecuada y notando mejora de inmediato. Sus conocimientos, sus ganas, su predisposición, carácter y trato cercano han hecho que no dude a la hora de elegir sus servicios y depositar mi confianza en él. 100% recomendable.
01 noviembre 2023 18:44
L'Àngel em va ajudar a trobar l'arrel del meu dolor i em va recomanar exercicis que m'han ajudat molt! Molt gran professional, amable i atent!
11 octubre 2023 15:35
Un gran professional i millor persona. S'implica molt. Tracte immillorable. El recomano sense cap tipus de dubte.
12 septiembre 2023 0:37
B.dia l. Angel m.ha tractat 4 cops de moment.sols puc dir el meu agraíment a la seva professionalitat.tracta afable empatic en quan al carácter. I al problema que em va portar a sol.licitar els seus serveis sols puc dir que es encomiable la seva tasca.ets un crac Angel segueix aixis.ho recomano totalment. GRACIES.
07 agosto 2023 20:08
Magnífica atenció! Vaig anar apurada perquè em vaig quedar clavada de l’esquena i em va atendre súper ràpid, m’ho va explicar tot perfecte i m’ha donat molt bons consells. Molt bon professional. Gràcies per ajudar-me!
05 agosto 2023 13:22
Molt bon tracte i molt professional. Vaig anar per dolor d’espatlla i ja està tot al puesto.
Fisio de confiança!
02 agosto 2023 14:04
Magnific professional i excelent tracte personal. En el nosre cas personal amb uns grans resultats positius.
Un colectiu el dels fisios especialistes en maxilo no molt conegut però que desenvolupen una gran servei a Terres de l'Ebre.
09 febrero 2023 8:55
Excel·lent professional, jo ja fa temps que utilitzo els seus serveis i estic molt content amb els resultats, a part el tracte sincer i personal m'han convençut cent per cent.
07 febrero 2023 8:55
Angel es molt bó en lo que fá, es veu que li agrada la seva feina y el resultats son fantastics, també em dona pautes a seguir y molts bons consells.
23 octubre 2022 8:49
Tracte personalitzat de tu a tu, estudi al detall i enfocat al 100% en busca de solucions. Totalment recomanable:)
28 septiembre 2022 20:20
La meva experiència és molt positiva, he millorat gairebé sense adonar-me'n. Àngel és un magnífic professional! 100% recomanable acudir a la seva consulta.
22 septiembre 2022 7:52
Gran professional! Em va ajudar amb la rehabilitació d’una lesió esportiva i també em va tractar amb molta eficiència problemes de vertigen. 100% recomanable
02 septiembre 2022 9:43
Excelente atención personal y profesional. Ya hace casi un año que voy regularmente a tratar una lesión de larga duración, y valoro muchísimo su actitud positiva, sus ánimos y motivación para ir progresando y ver la luz al final del túnel. Lo recomiendo sin lugar a dudas.
17 julio 2022 8:27
Àngel és un professional de cap a peus. Disposa d'una gran formació i es fa palès quan tracta amb el client. Et fa estar còmode i s'implica al 100% per buscar una sol.lució al origen de les lesions a través del treball conjunt i consensuat.
15 julio 2022 12:24
Durant aquestos últims mesos he estat anant a aquest fisio i estic molt content amb la forma que m'han tractat i com m'han estat ajudant a solucionar la meua lesió, amb exercisis personalitats que s'adapten a les meues necessitats. Estic notant millores i estic molt agraït
15 abril 2022 0:02
L'Àngel és un fisioterapeuta excel·lent, proper, però no solament es queda amb l'excel·lència de ser un gran professional en el seu àmbit, sinó que és una gran persona que amb els seus coneixements t'ajuda ensenyant-te exercicis a casa, per una recuperació o manteniment, et porta un control de com evoluciones, i gràcies als seus coneixements t'ajuda a fer que estar millor físicament, és una millora per molts altres aspectes de la vida.
Per tot això no es pot valorar solament com un gran professional sinó també com una gran persona.
25 marzo 2022 3:50
Excel.lent profesional que et calma les molèsties que pateixis, n'estudia les posibles causes, t'aconsella exercicis i et fa recomanacions que et resulten molt útils
21 marzo 2022 10:05
L'Àngel té un tracte molt proper i es preocupa amb sinceritat dels seus pacients. Fa una valoració completa del procés i no sols tracta els símptomes. Molt recomanable
04 marzo 2022 10:10
Àngel Favà és un gran professional, cuyo objetivo principal es el máximo bienestar del paciente. A parte de la sesión de terapia manual, siempre explica y describe ejercicios para fortalecer las zonas lesionadas y así prevenir futuras recaídas. Recomiendo a Àngel a todas las personas que busquen un fisioterapeuta de confianza que se preocupe por la rápida recuperación de la lesión y que entienda las circunstancias de cada paciente, par así elaborar tratamientos personalizados a las necesidades de cada persona.
22 diciembre 2021 22:02
Un excel·lent professional amb un tracte immillorable. Els meus fills estan encantats amb ell! Té molt bones mans, és resolutiu i es preocupa per la recuperació del pacient.
22 diciembre 2021 17:37
Es un plaer haver-lo conegut. La veritat és que està molt ben format i és molt resolutiu, va a per feina. Val la pena envoltar-se de gent competent com ell.
20 diciembre 2021 19:52
Molt professional i tracte personal immillorable! Tenia un problema al canell molt recurrent i amb els exercicis que em va ensenyar han desaparegut. M'agrada perquè es centra en el per què del problema i t'explica com evitar-ho i treballar-ho. Molt contenta amb els resultats! I com a persona un 10!
09 diciembre 2021 6:50
Excel·lent professional i persona. Tant els tractaments en les sessions com les rutines d'exercicis de rehabilitació han sigut molt útils per recuperar-me de les lesions i poder evitar una recaiguda. Recomanable 100%.
04 diciembre 2021 2:05
Excel•lent professional, tant amb el tracte a la consulta com a posteriori resolent dubtes. Recomanable 100%.
24 noviembre 2021 7:24
Gran professional i millor persona i el millor "mecànic" que he trobat per la meua columna
23 noviembre 2021 22:46
Recomendable 100%, un gran professional.
Vaig anar per primer cop perque tenia migrañes al mes 3 o 4 vegades, i sol ell a conseguit que els atacs de migraña ara ja nomes siguin 1 vegada cada 4 o 5 mesos! E millorat moltissim gràcies a Àngel, el millor sens dubte!
14 noviembre 2021 0:00
És un gran profesional
Lo meu problema és la mandíbula i después de 5 anys anant a Tarragona al maxilofacial i filtracions a la cara no me van solventa lo problema i me van recomana a Ángel como fisioterapeuta i especialista en mandíbula i a les poques sessions ja vas troba una gran millora i recomano a la gent que tingué que tingué problema de mandíbula que vaigue. Moltes gràcies Angel
16 octubre 2021 4:27
Es un professional i persona excel·lent.
La primera vegada que vaig anar va ser perquè patia una fascitis plantar, amb els estiraments que em va ensenyar en qüestió de mesos vaig poder tornar a fer excursions sense cap molèstia, gràcies als exercicis i consells no m'han hagut de posar cap infiltració.
També a causa de la feina (moltes hores de conducció), de vegades em quedava enganxada de les lumbars, en los exercicis que em va ensenyar ja no m'ha tornat a passar.
He guanyat en agilitat, força i capacitat pulmonar!
14 octubre 2021 22:49
Àngel és un gran fisioterapeuta, sempre m’ha ajudat molt i m’ha donat molts bons resultats en totes les visites que m’ha fet. De fet em passat per les seves mans quasi tota la familia. Jo personalment el recomano
14 octubre 2021 0:33
Bon professional. I sap tractar bé als pacients, és amable, atent. Hi vaig una vegada al mes i em manté en forma. El recomano perquè sap eliminar el dolor, en aquesta vida no cal patir amb gent com l'Àngel!
30 septiembre 2021 10:15
Portava mesos amb molèsties a l'espatlla i gràcies a Àngel he notat una millora sense precedents. Primer de tot, m'agradaria resaltar la seva gran empatia, ja que es va preocupar no només pel meu problema clínic sinó per com aquest afectava la meva qualitat de vida. Segon, em va agradar especialment l'enfoc clínic que va donar-li al tractament, explicant-me sempre el perquè de les coses i assegurant-se que ho havia entès tot. 10/10
29 septiembre 2021 8:34
El vaig conèixer en plé confinament, en va atendre i ajudar amb un vídeo. Vaig quedar sorprès, no podia estar ni en un sofà ni al llit, amb aquests exercicis que vaig fer tot va millorar. Des de llavors i quan em van deixar per el confinament vaig a anar a la meva 1a cita oficial.
Des de llavors es el meu Fisio. Però En realitat per a mi és més que Fisioterapeuta. És una persona entregada al seu treball amb dedicació plena, me encanta que treballa amb les mans amb molt d'art (dificil trobar en lloc) i pots fer amb ell, al menys per a mi, un treball casi holisitc. Perquè el cos va lligat a l'ànima, les emocions i com les reflectim al cos. Solament tinc agraïment, amb ell i fent cas a les seves recomanacions i exercicis, aplicant los, he pogut començar a millorar tot. I segueixo. Moltes gràcies per tot Àngel
27 septiembre 2021 23:11
Bon professional en tots els sentits. Atent, amable, comprensiu i molt competent pel que fa a coneixements del seu àmbit. Em respon a tots els dubtes i m'explica les coses de manera que pugui entendre-les. Pateixo molt de les cervicals i sempre que hi vaig surto com nova. A diferència d'altres fisios que he provat, l'endemà no em fa mal res i no estic matxacada com si m'hagués passat un camión per damunt! Recomanable 100%
26 septiembre 2021 16:53
Molt bon professional i atès! T explica cada situació d on pot venir i a part del massatge o dels estiraments, t explica exercicis per anar millorant a casa, recomenable al 100%. Sens dubte, no m ho deixo.vaig cada mes i mig i així consegueixi no carregar me massa.
13 septiembre 2021 18:59
Vaig tenir un accident bastant greu i els metges hem deien que la recuperació anava de 9 mesos a 1 any, amb rehavilitació i medicació. Passats 3 mesos anan tres cops per setmana a rehavilitació i en molta medicació, no millorava gens, fins que vaig decidir deixar rehavilitació i anar al fisio, en aquest cas al Àngel. És el millor que vaig fer, al poc temps ja vaig millorar molt i vaig poder deixar molta medicació i als pocs mesos ja estava al 100%. Estic molt contenta.
06 septiembre 2021 12:50
Vaig acudir a la consulta d' Àngel per unes petites molèsties i l'experiència ha sigut immillorable. Em va explicar clarament quin podia ser el motiu i va identificar ràpidament on tenia el dolor, tot amb un tracte professional, agradable i atent. Després de la seva visita i de realitzar els exercicis que em va recomanar, en un parell de dies estava totalment recuperat. Completament recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: