14 julio 2023 11:09
Em sento estafada. Vaig pagar 400 € per un bono de 12 sessions de pressoteràpia perquè ella em va garantir que em funcionaria molt bé per millorar la cel·lulitis i per eliminar el greix acumulat. A la sisena sessió em veia igual que el primer dia. Li vaig expressar que no veia els resultats que em va prometre que veuria i li vaig demanar alguna alternativa per no continuar amb el bono. Ella em va convèncer per continuar amb les sessions de pressoteràpia perquè em garantia que veuria resultats a la llarga. A la desena sessió continuava igual que el primer dia. Amb les dues sessions que em quedaven li vaig demanar si es podien canviar per un altre tractament i com eren les dues sessions "de regal", ja em va posar pegues. El tracte rebut ha sigut molt desagradable. Em sorprèn com una persona que es dedica a guiar el creixement personal d'altres persones després tingui actituds com aquestes. No la recomano i no hi penso tornar més. Al final les dues sessions "de regal" no les he volgut fer per tots els problemes que hi ha hagut. Abans de fer-vos un tractament a qualsevol centre, recomano que llegiu i pregunteu a diferents centres perquè no us prenguin el pèl.
10 mayo 2023 5:19
Angela es de esas personas que solo con su presencia y sabiduría te acompaña. Es capaz de darte un giro con una palabra, es una terapeuta nata y te hace terapia cuando no sabes que la estás haciendo
09 mayo 2023 21:37
Un lugar donde recuperarte física y emocionalmente. Te embellece por dentro y por fuera. Una profesional que cierra el círculo. Sales siempre renovada de sus tratamientos.
02 mayo 2023 4:55
Excelente terapeuta y persona. La vida te trae regalos y Angela es un regalo
22 julio 2022 3:38
Encontrar Angela como terapeuta ha sido un regalo, me ha ayudado a recuperar mi sintonía con mi interior resolviendo un malestar físico a un estado de equilibrio y bienestar. Gran profesionalidad y calidez en el trato humano. ¡100% recomendable!
24 enero 2019 5:37
Excelente trato totalmente personalizado y precio muy razonable

Escribe una reseña



Calificación general: