15 octubre 2022 7:17
Com el seu propi nom diu "Angles al teu aire" et dona la possibilitat d'aprendre l'anglès de la manera més adient per a tu, tu tries. La profe (nativa) sap adapta i adequar les classes a cada alumne fent-les amenes i entretingudes, a més de molt agradable, et fa practicar molt i té un bon sistema d'ensenyament per l'aprenentatge, ja fa un temps que anem amb ella i estem encantats.moltes gràcies.
26 septiembre 2022 5:43
Relament a mi no m'agradava estudiar angles i la Gabriela va aconseguir que fes els deures aprengués i ademes m'ho pases be a les seves classes, vaig aprendre molt de vocabulari que podré fer servir y m'enporto una experiencia molt bonica.
19 septiembre 2022 5:37
Gabriela impartió clases a mi hija este curso pasado. Gracias a ella, mi hija pegó un salto cualitativo, de tal forma que se comunica en inglés sin ningún esfuerzo. Ha sido un año duro pero lo hemos conseguido, mi objetivo era no sólo que lo entienda sino que tomase la iniciativa y se comunique por sí misma en inglés sin pensar. Al final, lo conseguimos, pero sé que con el inglés el esfuerzo continúa.
Es difícil encontrar un profesor o profesora nativa que además quiera trabajar con niños, por lo que sólo puedo agradecer a Gabriela el trabajo realizado y la disponibilidad que tuvo siempre para colocar clases de inglés en semanas difíciles.

Escribe una reseña



Calificación general: