11 julio 2022 4:59
Una escuela excelente, donde te prestan mucha atención y te ayudan a mejorar en los puntos que más te cuestan. Además de ofrecerte material muy útil para entrenar tus destrezas.
05 enero 2022 1:26
El mètode pels nens es excelente, el meu nen amb 6 anys ja sap moltes paraules i de cara al any que bé encara més. I la petita amb 3 anyets s'ho passa pipa i també sap moltes coses. Excel·lent acadèmia.
26 agosto 2020 17:00
Fer el curs a angloschool m'ha anat molt bé per poder-me treure el curs durant aquest estiu. He après molt i les classes no se'm feien gens llargues. Ha estat una bona experiència i estic contenta dels resultats.
18 agosto 2020 14:49
M'encanta com es el mètode d'ensenyament, a part les classes ja siguin presencials o online són dinàmiques i molt divertides i educatives.
28 julio 2020 4:33
Vaig decidir-me per aquesta acadèmia perquè ofereixen el títol oficial de Cambridge. Experiència totalment recomanable. Una via molt ràpida d'aprendre anglès i, el més important, entendre'l i comprendre com es treballa aquesta llengua. Màxim feedback i comunicació. Fantàstic.
27 julio 2020 0:46
Molt bona escola amb método adequat pels nens. Amb tota aquesta situació que estem vivint l'escola, de seguida, ha mostrat un interès pels seus alumnes i s'ha posat en contacte ràpid per seguir les classes online i permitir que els nens es trobin junts fent anglès a través de la pantalla.
A més a més el classroom i el que penjen per fer de manera individual es molt recomanable!
Moltes gràcies per l'esforç i la gana de seguir l'anglès amb els nostres fills!
07 julio 2020 20:39
Vaig aconseguir el títol del PET i del B2 d'anglès gràcies a Angloschool. Vaig aprendre molt. Vaig trobar uns profes propers amb moltes ganes d'ajudar-te a millorar les teves competències en anglès i unes classes dinàmiques que se't fan curtes. La Núria, la directora, sempre està disposada adequar-se a les teves necessitats i característiques.
04 julio 2020 22:10
I worked here as an English teacher for several months in 2019 and 2020 and found the school to be a fun place to work! The class sizes are not too big and Nuria ran things in a professional manner, always trying to make learning English as fun as possible for her students!

Escribe una reseña



Calificación general: