15 enero 2024 5:14
Professional, personalitzat, molt bon tracte i disponibilitat, rapidesa i molt més del que s'espera d'una fotògrafa.
19 diciembre 2023 0:25
Com sempre, encantats que l'Anna pugui seguir immortalitzant aquelles ocasions familiars especials. Tornarem segur a repetir amb ella per a la propera ocasió :)
29 noviembre 2023 7:49
La contrataron unos amigos para hacerles un reportaje de boda. No solo me pareció y demostró ser una gran profesional, sino que además vi en ella una gran persona y con una gran sensibilidad. Captó unos detalles propios de una gran artista. La FOTOGRAFIA es ARTE y el ARTE ES PROPIO DE ARTISTAS.
Adelante ANNA. Mil gracias. Nos volveremos a ver.
25 noviembre 2023 11:37
Ets la millor, sense cap dubte.captes cada moment i cada gest com ningú, ets tan propera a les sessions, que així dona gust fer-se fotos! Gràcies per crear aquest records tant bonics
09 septiembre 2023 2:16
La sessió va anar molt bé, al principi amb calma perquè el nostre fill s’anés deixant anar i després les fotos van sortir molt bé i boniques!
30 agosto 2023 2:26
Cómo profesional, és muy exigente y muy profesional y cómo persona un 10 muy cercana y un encanto con mucho gusto a la hora de hacer las fotos, lo pone muy fácil. Ya he repetido varias veces
16 julio 2023 21:51
Les sessions son molt dinàmiques i naturals. Els nens s’ho passen d’allò més bé i els resultats son magnífics. Poder recordar moments únics i màgics sense cap mena de filtra. Espectacular!
14 julio 2023 3:36
Repetim novament amb l'Anna per la seva professionalitat, amabilitat i tendresa amb les criatures. Un 10 de fotògrafa i persona.
13 junio 2023 13:03
L' Anna fa unes fotografies genials.
Busca el millor moment on sempre hi ha present les emocions i l'espontaneïtat. L' he descobert a través d'un regal que m'han fet els companys de feina i us la recomano amb els ulls tancats. Veureu que té un caràcter molt dolç i amable. Això fa que t hi sentis molt a gust mentre fa de reportera. Moltes gràcies per tot TREMPADA!
11 junio 2023 22:27
Tot va començar fa molts anys amb una sessió familiar on ens ho vàrem passar molt bé i en van sortir unes fotos precioses. Anys més tard, em vaig tornar a posar a en contacte amb l'Anna per poder plasmar les sessions d'embaràs i new born dels meus fills. I he tornar a encertar de ple però amb escreix! L'Anna és una gran professional que sap captar l'essència de cada moment sense que ni te n'adonis, amb unes sessions tant fetes a l'estudi com a l'exterior brutals! A més, és una gran persona, d'aquelles que t'arriben al cor, que et tracten amb molta cura i sensibilitat. Moltes gràcies Anna! Seguim!
07 mayo 2023 0:13
Amb l’Anna hem fet sessions en família de moments bonics i especials, hem repetit més d’una vegada i ho seguirem fent. L’Anna és molt professional. En tot moment fa que la sessió sigui fàcil, agradable i et sentis molt còmode. I el resultat són unes fotos boniques i de gran qualitat però alhora també naturals i espontànies.
04 mayo 2023 19:58
Nosaltres teniem ganes de tenir un record ben bonic de l’embaràs, i tot i que no ens entusiasmava fer-nos fotos, l’Anna va fer que fos una estona molt agradable amb el resultat d’unes fotos precioses i del nostre gust i estil. I hem seguit confiant amb ella per fer fotos a la nostra petita i estem encantats. En definitiva és molt propera i et fa sentir molt còmode.
17 abril 2023 2:12
L’any passat vam fer sessió de fotos amb la bebita. Un any més tard hem repetit i hem fet sessió exterior de les dues nenes. Estem enamorats de cada un dels cliks de l’Anna. Totes les fotos son precioses, plenes de màgia. Sap captar l’essència de la persona! I té molt mà amb els peques. Repetirem segur! GRÀCIES ANNA! Ets una artista!
14 marzo 2023 3:41
Estem molt contents per aquesta experiència amb família i per el resultat. L'Anna et fa sentir com a casa i a través de la fotografia plasma moments inoblidables. Gràcies per tot!
12 marzo 2023 12:57
Elegimos a Anna para este día tan importante y fue un acierto sin ningún tipo de duda. Lo hace todo muy fácil y su profesionalidad nos dejó encantados. Estuvo en casa detalle de la boda y lo nos siquiera nos enteramos que estaba allí. Para finalizar, estamos totalmente enamorados de nuestro álbum, un trabajo excelente!
Repetirémos sin duda!
01 febrero 2023 5:10
L’Anna és una fotògrafa excel·lent, ens va fer una sessió de fotos de nadal preciosa! Gràcies per la paciència i el tracte rebut.tornarem segur! ️
21 enero 2023 15:28
Gran profesional, amable, carinyosa amb els més petits i unes fotos espectaculars i tornarem sense cap mena de dubte. Gràcies per tot
22 diciembre 2022 23:16
Amb l'Anna ens vam entendre des del primer moment, tant a nivell personal i la seva manera de ser, com a nivell professional. Ens va ajudar molt la seva forma de treballar, de conèixer-nos primer i crear un vincle perquè el dia del casament sortís tot perfecte
Gràcies Anna per capturar els moments màgics del nostre dia. T'estarem sempre molt agraïts i ens va encantar poder-ho compartir amb tu!
30 noviembre 2022 2:29
Portem repetint amb l'Anna 4 cops! 4 sessions diferents i totes genials! És una gran professional, detallista, atenta, entregada.la recomanem el 100%. Fa màgia amb la càmara
12 octubre 2022 18:29
Estem encantats amb la feina de l’Anna. La seva dolçor, simpatia i naturalitat van fer que ens sentíssim molt a gust al llarg de la sessió. I el resultat, unes fotografies excel•lents que reflecteixen exactament el que estavem buscant!
09 septiembre 2022 9:21
Boníssima experiència amb l'Anna! Va ser la encarregada de les fotos del nostre casament i va fer exactament el que nosaltres volíem! Ens venia de gust que les fotos fossin molt naturals i ella va saber passar desapercebuda i captar moments màgics! El resultat: fotos precioses que capten a la perfecció el que vam viure el nostre dia!
27 agosto 2022 17:39
INCREÍBLE, fotografío uno de los días más importantes de nuestra vida y el resultado a sido espectacular. Sin duda volveremos a contar con ella. Muchas gracias por todo ️️
11 agosto 2022 7:08
Molt atenta, detallista i s'adapta perfectament a les teves necessitats i al tipus de fotografia que vols. Hem repetit i segur que ho continuarem fent
08 agosto 2022 13:07
Vam passar tota la família una estona excel·lent amb la seva camara i el seu saber fer. Va ser molt divertit i el resultat inmillurable.
03 agosto 2022 11:37
Encantadora! Les fotos genials! Aconsegueix treure les emocions mes boniques de les persones. Molt bona professional i una gran paciència amb els nens! Sens dubte un gran acert fer una sessió amb ella.
08 julio 2022 18:34
Treballar amb l’Anna ha estat un plaer! És una professional de cap a peus. 100% recomanable! Mil gràcies Anna
19 junio 2022 4:43
Vam fer una sessió de New Born, ens va agradar molt. L' Anna es una professional que va anar en tot moment al ritme del nen i ens va fer la feina molt fàcil. Les fotos espectaculars. I va anar molt rapid en donar nos les fotos.
24 mayo 2022 12:58
Experiència magnífica amb l'Anna Prat, la seva càmera i la seva professionalitat i saber fer. Té una gran habilitat per fer fàcil i agradable una sessió fotogràfica (fins i tot amb nens!) i el resultat reflecteix la seva passió per captar moments i sensacions: les fotos són d'allò més especials!
A més el tracte personal és fantàstic i això ho fa tot molt fàcil. Repetirem!:)
18 mayo 2022 3:42
Ahir vam fer una sessió de fotos amb la bebe de casa i ens va encantar. L’Anna és una dona molt dolça i fa unes fotos plenes de delicadesa i amor.
29 marzo 2022 4:23
Ens encanten les sessions amb l'Anna! És capaç de treure't el millor retrat sense donar-te compte perquè treballar amb ella és molt fàcil i natural. La recomanem 100%!
26 marzo 2022 1:13
La vida és plena de moments, instants meravellosos que ens mantenen vius. Gràcies Anna Prat per deixar.me veure en imatges aquell moment de tendresa i amor! Gràcies per la teva sensibilitat, per la teva passió. Fas que ens oblidem de la càmara i gaudim!
?

Escribe una reseña



Calificación general: