18 noviembre 2020 6:59
Tracte deplorable, volia imprimir unes fotos i com la fotografa estava ocupada, qui m'ha atès que no s'enterava ni del que volia m'ha fet sentir que molestava. Ha acabat venint la fotografa i pràcticament m'ha acabat fent fora de males formes enviant-me a un altre lloc perque el que estava fent era més important pel seu negoci. No patiu, no tornaré, quina poca atenció i quina falta de respecte als clients.
04 octubre 2020 18:37
Tracte professional, proper i molt amable. Hem fet sessions de fotos, ens ha fet àlbums, imprès fotos, fotos de carnet.i sempre amb la professionalitat i tracte amable que caracteritza a l’Anna.
La sessió de fotos era amb dos nens molt petits, amb tota la paciència del món va aconseguir que els nens que en principi no estàven molt disposats a fer fotos, es divertissin. El resultat un record preciós per tots.
05 octubre 2019 15:43
Atención super rápida! Necesitaba fotos para el DNI de mi bebé, tiene juguetes y una sillita especial para que los bebes no se vayan de lado al sentarse, así como juguetes para distraerlos y hacerlos reír. Aunque no fue necesario, 2 clicks, y obtuvimos la foto perfecta. Gracias ANNA, la recomiendo

Escribe una reseña



Calificación general: