28 diciembre 2022 0:30
Excelente persona y gran profesional. La experiencia de volar en globo no podía haber sigo más grata y el trato recibido inmejorable. Ha sido un acierto haber elegido AnoiaBallons y un placer haber conocido a Jordi. Sin duda alguna lo recomiendo.
19 diciembre 2022 14:49
Gran experiencia junto a grandes profesionales. Gracias a Jordi por hacerlo posible. Seguiremos en contacto:)
28 noviembre 2022 11:27
Una molt bona experiència. El Jordi és un pilot genial i el dia ens ha acompanyat. Ho recomanem!
22 noviembre 2022 3:50
L'experiència ha estat genial. En Jordi un gran professional. Un enlairament i un aterratge perfectes. Tot i patir de vertigen, ni ho vaig notar. Pel meu marit, amb problemes de mobilitat, facilitats des del primer moment. Repetirem segur. 100% recomanable.
15 noviembre 2022 2:23
Ha sigut una matinal brutal. Hem gaudiut de vistes a Montserrat i la bellesa dels paisatges de les nostres terres. El Jordi i el seu equip, ens han fet partíceps de tot el procés d'enlairament. Per acabar de fer-ho més especial, hi ha hagut sorpresa inclosa a dalt el globus. Val molt la pena provar-ho! Gràcies per l'experiència.
07 octubre 2022 3:34
Muchísimas gracias Jordi y Raímon por la gran experiencia vivida a día de hoy, el poder perder el miedo en tan poco tiempo y convertirlo en una experiencia inolvidable, grandes profesionales y fue un placer volar en con vosotros. Lo recomiendo 1000% sin duda, gracias gracias gracias Un abrazo, y el cava espectacular
12 septiembre 2022 19:57
Anoia Balloons rocks! My mom, my teenage daughters and I had an amazing and unforgettable experience that we’re always going to cherish! Jordi is a very knowledgeable and friendly pilot; together with his team. At the end of the flight we got to enjoy some of the best local “fuet”, cheese and “pa amb tomàquet”, plus a toast with cava. I highly recommend Anoia Balloons!
09 septiembre 2022 16:38
Grans professionals i bones persones. Atents en tot moment. Anàvem amb dos persones grans i ens ho van posar molt fàcil per tal que se sentissin segurs. I després un bon esmorçar amb productes de l'Anoia! Què bo! Valoració. Millor impossible!
28 agosto 2022 20:39
Ha sido una experiencia inolvidable.
Totalmente recomendable y te sabe a poco cuando estás arriba tocando el cielo y respirando tranquilidad.
Volveremos a repetir y con Anoiaballoons seguro!
27 agosto 2022 19:29
Una experiència inolvidable, acompanyada per uns grans professionals apasionats de la seva feina, tant com l’equip i pilot.
100% recomenable!
13 agosto 2022 3:58
Una experiència fantàstica! Anoiaballons i en Jordi, gran pilot, es preocupa en tot moment perquè gaudeixis al màxim d’aquesta aventura, experimentant una sensaciò de calma i silenci. Al final del vol, hi ha una petita gran sorpresa.
29 julio 2022 4:35
Hemos vivido una gran experiencia con AnoiaBalloons. Jordi y su equipo son grandes profesionales que hacen que disfutes del paisaje y a la vez que comentan el funcionamiento del globo. Totalmente recomendables si quieres vivir la experiencia y observar el bonito paisaje de la Comarca de l'Anoia! Gracias Jordi!
26 julio 2022 6:19
Hace meses teníamos pendiente realizar una nueva experiencia, una nueva sensación, “viajar en globo, ” así que de la mano de @anoiaballoons ha sido la mejor elección.
Desde el preparatorio y montaje del globo, hasta el final con aterrizaje más que suave y su peculiar recogida para el próximo viaje.
Recomendable
Ahhh! Y al final, sorpresa! Desayuno rural con brindis
23 julio 2022 22:01
Magnifica experiencia.
Extraordinarios todos los profesionales de la empresa, empezando por el Jordi hasta todos sus compañeros y compañeras.
El vuelo es expectacular, pero ellos lo hacen extraordinario.
Gracias a todos y no dudeis en realizar la experiencia con estas magnificas personas.
25 junio 2022 3:56
Amazing experience. Jordi and his team are super nice and make you feel confortable. Flying in a hot balloon is an unforgettable moment!
10 junio 2022 1:49
Ha estat una experiència per als nostres fills, que han al·lucinat, i per a nosaltres que ho podríem resumir en tres paraules: impressionant, increïble i impecable per part de l'equip.
Esperem repetir-ho algun altre dia i felicitar a la gran professionalitat del Jordi.
Sou molt grans! I moltes gràcies per gaudir cada segon d'aquesta experiència.
21 febrero 2022 21:52
Una fantàstica experiència de vol per l'Alt Empordà. En Jordi és un crack com a pilot i com a persona. Ha cuidat tots els detalls i ha creat un ambient perfecte. Ja tenim ganes de repetir!
07 febrero 2022 21:21
Sin duda una experiencia para repetir. Jordi y Pep muy amables y transmiten su pasión por volar en globo. Lo hemos pasado genial.
03 febrero 2022 16:41
Amazing experience. The pilot was really friendly and answered all our questions.
Really beautiful scenery and spectacular views.

Escribe una reseña



Calificación general: