15 marzo 2024 17:36
Organicé una conferencia en la Antiga Audiència. Maravilloso lugar para un evento en Tarragona. Está en el corazón del casco antiguo, de fácil acceso y con muchos buenos restaurantes cerca. En su interior alberga algunas ruinas romanas, creando así una atmósfera especial tanto dentro como fuera del edificio.
30 octubre 2023 22:54
Es una vergüenza el estado en que se encuentra la sala del auditorio. El aire acondicionado no funciona desde hace más de 10 años… los actos que se realizan en verano allí son una auténtica tortura. He visto gente mareándose salir de la sala. Las paredes, que en teoría son para generar una mejor acústica, están manchadas y llenas de gotas de humedad. Es una pena que el ayuntamiento no haga nada.
30 julio 2022 14:45
Al seu interior s'amaga Tàrraco. Les grans construccions romanes no només perduren sorgeixen reclamant la seva dignitat perduda. Conté la maqueta.
14 julio 2022 15:38
Trobo que hauria d'haver més informació sobre els actes del dia, al entrar, vas com una mica perdut i no es veuen indicacions ni quin acte hi haurà.
14 junio 2022 13:06
Visitar la maqueta de la Tarraco romana i les escales de marbre originals del II aC. També pintada Guerra Civil i record del arbitraris judicis sumaríssims celebrats en aquest espai que varen condemnar tants i tants repubicans
24 marzo 2022 19:01
És un edifici propietat de la ciutat de Tarragona, on es celebren actes organitzats per diferents agrupacions culturals
19 octubre 2021 0:14
Sense aire acondicionat ni ventilació en temps de pandèmia al saló d'actes. El públic mort de calor
29 agosto 2021 16:54
Antiga Audiencia i Antics jutjats de Tarragona, situada a la Plaça del Pallol, al costat de la porta d´entrada de la M uralla de Tarragona, avui dia Centre Cultural, hi ha Parets de La Muralla, Parets de finestres del Forum Romá, Una Sitja Romana complerta excavada i visible tot l´exterior, m, aquetes de les principals restes romanes de Tarraco Fora de la ciutat i una gran maqueta preciosa on es pot observar, el camí de la Via Augusta, el pont sobre el Francolí, El POrt de Tarraco, La Muralla Romana, la Via augusta entrant per La Rambla Vella, atravesant la Ciutat i sortint per sota del Circ i per sobre del anfiteatre cap a Taroodembarra, amb totes les restes del Temple D´August, El Forum, El Circ, l¨Anfiteatre, El Teatre, El forum de la colonia, El pont de les Ferreres (Del Diable) que portaba aigua del riu Gaiá, les Insulae i tota la Tarraco Romana. IMPRESCINDIBLE per fer-se una composició de lloc de l´antiga Tarraco.
13 febrero 2020 1:55
Excelente maqueta de tarragona romana, atencion especial al lugar y a los graffiti de las paredes
20 enero 2020 3:05
Espai polivalent reformat q es posa al servei d Entitats culturals, socials i administratives q en vulguin fer us. Cinema, cant coral, documentals, col.loquis.etc.
Es un plaer l'entorn i q es gaudeixi d'aquest edifici.
L' organització i el bon funcionament dels actes dependrà d cada responsable. Encara q hi hagi serveis bàsics comuns.
02 enero 2020 8:21
Organizació pésima pels profesionals de la psicología que vam anar no vam poder entrar als psicocurt perque estaba tot ple pero puc corroborar que no era de profesionals de la psicología ja que havia families avise i nens ocupantes llocs dels professionals de psicologia que haviem vingut de fora i invertir temps I diners per la estanca i no vam poder acudir dels curtsmetratges
Una llastima. Perque tothom reconoce que te dret a poder acudir.pero aquest eventos esta destinat al colectiu de psicólogues.en principi. Aixi doncs malaurradament genys recocomendable. Decepcionante con a profesional i decepcionada. Molt mala organizació I malauradament no repetiré tant mala experiencia de com a profesional no hacer pogut participar amb totes les despeses patines de venir de fora de Tarragona.
26 noviembre 2019 17:50
Edifici amb equipaments culturals entre els que destaca una sala d'actes i una maqueta de Tàrraco.
22 noviembre 2019 0:23
Local muito especial. Maquetes incríveis, sala de teatro muito confortável e lavabos muito bem limpos e conservados.
01 septiembre 2019 21:11
Un lugar emblemático de Tarragona que vale la pena visitar. Así que apuntarlo en vuestro cuaderno de bitácora y a patearse Tarragona.

Escribe una reseña



Calificación general: