01 octubre 2021 22:52
Establiment emblemàtic a Vic. Tracte encantador. Una experiencia super. Imprescindible visitar.
10 septiembre 2021 21:25
Antiga casa Vilanova a Vic. Magnífic colmado antic de queviures. De tota la vida. Una presentació magnífica. La botiga és una obra visual imprescindible veure a Vic. Productes gurmet de qualitat, poc i bo. Botelleria molt selecta.
30 julio 2021 19:16
Una de les poques botigues de sempre de Vic que queden. Productes de gran qualitat. Hi vaig a buscar els fruits secs i les croquetes de la Magda Subirana cada dissabte.
16 agosto 2020 2:34
Sempre hi he anat a comprar es dels millor lloc de Vic i comarca.tenen de l'ho millor.els fruits secs molt bona qualitat.pastes fresques.formatges.licors.tot mooolt bona atencioo.agraida beilbona atenció
25 enero 2019 6:48
Botiga de tota la vida de Vic on hi pots trobar gran varietat de fruits secs galetes melelades i salses varies. Tambe destacar la part de venta de pasta fresca i les seves salses. Tot d una grsn qualitat i a un preu molt correcte.
15 enero 2019 15:42
Botiga del barri antic de vic.
Com pases per devant no pots evitar entra hi. Fas un viatge al passat. El que veus i olores et porta a l"infantessa.
Les senyores que despatxen son un encant. Tenen una selecció de productes increïble. Vins fruits secs pastissos menjar per emportar licors carmels i moltíssimes delicatesen. No us la perdeu.
Ara tenen el pannetone italià i altres pecats.
30 septiembre 2018 20:44
Si hi ha un carrer a Catalunya, entre altres, que amb més força el puguem associar al carreró Diagon de les pel·lícules de Harry Potter, aquest és el carrer dels Argenters a Vic camí de la Plaça Major. A la cantonada amb el carrer de Sant Vicenç està la botiga del senyor Ollivanders.està el comerç Antiga Vilanova que ens transporta a un altre món. Els seus queviures, begudes, esquisitats; entre les seves centenaries lleixes i armaris de fusta, els pots de galetes, els colors brillants, l'esquisit servei. Tota una experiència de bon fer i bon gust.

Escribe una reseña



Calificación general: