09 agosto 2022 21:13
Free parking.
Obligatory control disk (blue disk/parking zone) Working days from 09: 00 to 13: 00 h.and from 16: 00 to 20: 00 h. Saturday until 1: 00 p.m. Maximum parking time is 2: 00 hours. Enough time to visit the park which is next to the parking.
03 septiembre 2021 3:52
Nefasta.
Era la primera vegada que 3 amigues anàvem a Malgrat i vam buscar un estacionament gratuït com es veu en Google publicitat. Vam aparcar entre les 17: 05 i 17: 10 i vam anar a la cafeteria del davant. Sense demanar, vam veure una patrulla i vam preguntar a la cafeteria i ens van dir que calia posar un disc de control horari. Vaig atravessar per parlar amb els Agents Municipals, un home i una agent al volant. Vaig comentar que era la primera vegada i no teníem disc horari. Ens van dir que posessim una nota amb l'hora d'estacionament. Eren les 17: 15 i immediatament vam posar la nota. Ells ens van informar que un dels tres cotxes ja estava multat i amb la nota al vidre i els altres dos no.
Vaig agraïr les indicacions rebudes. Al meu cotxe ni al de la meva amiga mai vam trobar cap sanció.
La sorpresa ha estat rebre una multa de les 17: 20. I a sobre dient que no s'entrega en mà per absència del conductor.
Se'ns va dir que no estàvem sancionats 2/3 cotxes. Mentida
No se'ns va deixar cap nota al vidre
Al moment de la sanció estàvem parlant amb els agents per tant, mentida.
Tinc clar que no tornaré a Malgrat perquè no es pot esperar tenir un municipi acollidor amb aquest tipus de municipals. Pagaré la sanció però faré un escrit a l'Ajuntament perquè sàpiguen què opinem els de fora i la mala publicitat que es fa del municipi a través d'uns Agents que falten a les seves paraules i menteixen.
EN AQUESTA PÀGINA FALTA INDICAR QUE CAL POSAR DISC DE CONTROL HORARI PER UN ESTACIONAMENT MÀXIM DE 2 HORES

Escribe una reseña



Calificación general: