20 julio 2022 21:26
Uns autèntics impresentables, el vostre horari és fins les 23.00h, i a les 22.50h ja teniu tancat deixant vehicles a dins tot i que la gent arribi a temps de recollir-lo, i a sobre ni responeu a les trucades quan la gent s'intenta posar en contacte amb vosaltres, fastigós.
08 noviembre 2020 15:55
Sempre trobaràs lloc. És un espai molt fosc i estret. Pot ser trobes sempre lloc perque fa por. Ull amb les cantonades.
15 enero 2019 3:57
Una entrada i sortida molt justa on cal estar molt atent en no raspar les llandes del vehicle. No recomanat per vehícles exclusius
18 junio 2018 5:13
Fantàstic doncs sempre costa trobar aparcament al centre de Banyoles. Aquest pàrquing dona solució a um gran problema de la ciutat. Crec que hi haurien d'haver més pàrquings com aquest a la ciutat però no es va tenir en compte en el seu moment i ara es una ciutat amb un gran problema de aparcament. Sobretot els caps de setmana i festius. Quan fan alguna fira o event es satura de tal manera que marxen les ganes de anar a visitar Banyoles. Sempre hi ha gent visitant l'estany i si a més com cada cap de setmana fan algun event esportiu es fa quasi impossible de trobar aparcament sense haver de pagar. Doncs per estalviar temps i trobar aparcament aconsello anar directe al pàrquing. Doncs també et podries trobar que estés plè el pàrquing i ni pagant. Total, que és un autèntic drama buscar aparcament Mb quan fan una fira, event, o festival.
21 mayo 2018 22:29
Muy cómodo y excelente atención de 7 a 23 hs. Precios x dia y x semana. Fácil acceso y bien señalizado desde la avenida.
Efectivo solamente. Buena luminaria dentro del lugar.
29 octubre 2017 9:58
Aparcamiento de pago poco recomendable y caro. No aceptan tarjetas, sólo pagos en efectivo. No dispone de acceso adaptado para discapacitados o carritos de bebé ni tampoco de ascensor ni lavabos. Plazas pequeñas y poco iluminado, además no tiene control de accesos (cualquiera puede entrar al parking). Atención: no está abierto 24 horas, cierran a las 23 horas

Escribe una reseña



Calificación general: