19 noviembre 2022 20:47
Moltíssimes gràcies tocayo i excel·lent amfitrió gràcies per la teva atenció i recomanacions, apartament encantador i molt net, em estat en la meva família i realment molt a gust, lloc tranquil i molt a prop de tot gràcies i tornarem a visitar-vos, totalment recomanable i així ho fare als meus amics, companys i familiars
Salut i fins aviat
17 noviembre 2022 23:07
Apartament encantador tranquil i molt acollidor, el amfitrió Joan es molt amable i encantador ens a donat tota la informació necessària, no li falta de res està totalment equipat i molt molt net i endreçat, al costat mateix te la piscina, lloc totalment recomanable per anar-hi en família i per disfrutar de uns dies maravillosos, segur que tornarem ens ha encantat
09 octubre 2022 15:17
El propietari és molt amable i ens va donar molta informació per anar a veure llocs. En tot moment estava pendent de nosaltres per si ens feia falta qualsevol cosa.
L'apartament és còmode i està molt net. Per posar una pega, un dels llits grinyolava força.
Totalment recomanable.
30 septiembre 2022 19:43
Apartament molt ben equipat, no li falta cap detall, El propietari es suuuper atent, segur que repetirem.
27 septiembre 2021 6:00
Alquilamos el apartamento para una semana y la experiencia ha sido genial. El apartamento es muy acogedor, luminoso y estaba super limpio. La ubicación es perfecta ya que está muy cerca de todo lo necesario. El propietario Joan super amable, servicial y muy detallista. Sin duda una muy buena elección. Repetiremos seguro.
06 junio 2020 2:06
Apartamento bien situado, muy limpio, super equipado y trato excelente. Muy remcomendable.
Hemos pasado unos días geniales por el Delta!
27 mayo 2020 14:10
Appartement très correct très bien situé au centre ville, a 5mn du port, de la plage et a 1mn de AP7 cartier tres vivant le soir.

Escribe una reseña



Calificación general: