08 agosto 2021 5:58
Us ho recomano! Molt amables i atents! I com a producte molt recomanable per tema de salut, en el nostre cas, i per tema ecològic. No més plàstics!
19 febrero 2020 13:54
Tot perfecte, ja fa dos anys q ho tenim i super contents, el tracte es molt bo, l he recomanat a gent prq crec q l aigua guanya cualitat, t estalvies carregar ampollas i aixi tambe no fem us de mes plastics.
Totalment recomenat.
27 enero 2020 8:33
Tot molt be. L’aigua de casa ara es molt bona fins hi tot de gust. I la comoditat de agafar l’aigua directament de l’aixeta, fent que disminueixin els residus d’ampolles de plastic. Ens van facilitar la posibilitat de una nova aixeta per no haver de foradar el marbre. Perfecte! Molt contents!
18 enero 2020 15:06
Tot perfecte! Indtal·lació ràpida i no ocupa espai a la cuina. Jo era reticent a aquest tipus de coses, i ara n’estic encantat. Aigua boníssima. Ara ja no he de pensar méd en comprar-ne i carregar-la fins a casa.
Ho recomano 100%!
16 enero 2020 12:54
La experiència es bona, i el no tenir que moure ampolles sobretot, es per que el vaig instalar, el gust de aigua es unaltre cosa, podria ser perque a Suria tenim un aigua molt dolenta, sobre tot de gust, m'està costan bastant acostumar me, el tracte cordial i correcte!
13 enero 2020 23:58
El instalador que vino fue rápido y muy amable. En un momento instaló el filtro y el grifo. Todo perfecto hasta ahora. Realmente se nota el cambio del sabor del agua. Aparte del ahorro económico y del plástico, ahora es mucho mas cómodo el no tener que ir cargando con garrafas y botellas de agua. También es importante saber que el agua del grifo es mucho mas saludable.
14 agosto 2019 8:14
Fa mes de 5 anys que utilitzo Aquabages i l’he recomanada a molta gent que també l’ha posada, es un producte excelent i un tracte immillorable!
08 agosto 2019 5:56
Cualitat producte, servei, i preu, i molt bona atenció amb els clients, molt content al no tenir de moure aigua embotellada amunt i a vall. O recomano per un preu molt competitiu i baix et millora la qualitat de vida.

Escribe una reseña



Calificación general: