05 febrero 2022 14:18
Gran eficàcia, molta professionalitat. Capten les idees i les transformen en art. Molt recomanable. Compliment total amb els terminis.
11 enero 2022 18:35
Vam fer una reforma integral del nostre pis dirigida per Arc Studi i vam quedar molt satisfets amb la feina de principi a fi. Persones amb una gran vocació i dedicació que tenen en compte el mínim detall en l'obra i amb la gestió de la mateixa. Crec que van ser els millors diners invertits en el pis. No ens vam haver de preocupar de res, ni de contactar amb paletes, ni de gestionar cap problema, absolutament tot se'n van fer càrrec.
Per altra banda, van saber optimitzar al màxim l'espai, ens van assessorar continuament, ens van acompanyar en tot el procés i el resultat va ser espectacular!
Moltes gràcies a l'equip d'Arc Studi, en especial l'Esther que ens va portar el projecte amb molta entrega i de forma excel•lent.
07 diciembre 2021 6:44
Repetiria sens dubte! I no tothom pot dir-ho després d’una reforma integral. Un equip de professionals que entenen molt bé les necessitats i acompanyen en tot el procés sempre disposades i empatitzant amb el client. Pot semblar obvi però no és gens fàcil trobar-ho: és la tercera reforma que faig i anava amb por però m’ho van posar tot molt fàcil. Ara tinc un àtic fantàstic! Moltes gràcies a les 3, sobretot a tu, Berta:)
25 noviembre 2021 17:17
Arc Studi és la millor elecció per a una reforma. Van repensar una casa antiga de manera excel·lent per optimitzar l'espai, remodelar l'habitatge i sempre tenint en compte els nostres hàbits i les nostres necessitats. Vam quedar 100% satisfets i sorpresos de la dedicació, excel·lència i entusiasme durant tot el procés. El seguiment de les obres va ser impecable: totalment personalitzat i sempre disposades a resoldre qualsevol dubte o problema. A més, vam agrair moltíssim tots els suggeriments i recomanacions que feien, amb una implicació com si fos la seva pròpia casa. Repetiria amb els ulls tancats.
18 mayo 2021 20:10
Jove estudi d'arquitectura al centre de Mataró.
Una bafarada d'aire fresc, bones idees i la millor de les actituds. Encantadissim tant de treballar amb elles com del resultat.
Hi tornaré!
07 mayo 2021 4:50
Contraté este estudio por referencia de un conocido para la reforma de mi piso y la verdad es que han hecho un trabajo excelente.
Vinieron un día para tomar medidas y escuchar mis preferencias. Al poco tiempo me presentaron varias propuestas de las que elegí la que más me gustó. Siguieron todo el proceso con el contratista para asegurarse que todo se hacia cómo estaba diseñado. Incluso después de terminar la obra han seguido atendiendo mis peticiones de cosillas menores.
Recomendable 100%
24 abril 2021 2:43
Estudi molt professional i d'atenció propera. Gran fluxe de comunicació i transparència en tot moment. 100% recomanades!
05 abril 2021 7:49
Vam fer la reforma del nostre pis amb l'equip d'Arc Studi i estem molt contents amb el resultat. La Gina i l'Esther van saber captar en tot moment les nostres necessitats adaptant-les a un pressupost ajustat. Destaquen per una gran professionalitat i dedicació.

Escribe una reseña



Calificación general: