24 abril 2023 1:59
Arribo a les19: 20 d'urgències (tanquen a les 20 h) i explico que el meu fill porta 5 dies amb febre i tos. Em diuen que la pediatra no em pot atendre perquè té molta gent. Li dic que m'ho posi per escrit que no em volen atendre. Llavors canvien de parer i em diuen que si que l'atendrà la pediatra. En aquell moment hi havia un nen esperant i nosaltres. No ha vingut cap més nen, potser han anul·lat tots de cop. Jo he marxat a les 20 h, O sigui que realment no ha visitat ningú més.
Una més de tantes, com sempre empatia 0, atenció 0,
24 marzo 2023 0:38
Más maleducadas imposible.voi con mi marido. Amas de 40de fiebre sin poder moverse i según ellas quedan 10minutos para cerrar i no le atienden espero que cierren ese médico de por vida.malas personas i estúpidas a más no poder.
11 septiembre 2022 5:45
Yo solo tengo queja de las recepcionistas q llevan ahí toda la vida, la verdad son unas maleducados y muy poco empaticas.
14 agosto 2022 4:36
Pèssima assistència. No m'han volgut atendre per no estar empadronada al poble. He arribat molt apurada que gairebé ni conduir podia. I encara així m'han dit que tenia que anar al cap corresponent, ja que no era res vital.
Menys mal que no m'han atès. He anat al cap Sant Pere de Reus i m'han atès sense problema i molt professionals i amables. Compte si sou de fora i heu de anar per alguna urgència. La Selva del Camp com a poble creix, però en tema sanitat cada dia hi ha més queixes d'aquest centre sanitari.
04 junio 2022 15:37
Un desastre lamentable, un ejemplo claro de la terrible fuga del dinero público.
Llegamos para solicitar una prueba PCR y no quieren saber nada del tema, respuesta textual de la inútil recepcionista "dejad número de teléfono y la doctora os llamará en dos o tres dias". Pregunto porque no lo hacen ahora y la inútil responde que están "saturados", miró al rededor y la sala está mas desierta que el Sáhara, menos otra recepcionista de origen nord africano que está intentando aguantar los ojos abiertos para que no se diga que ya se ha dormido del todo, vamos que las dos inútiles saturidísimas
¿¿¿¿HELLO?
A ver si entienden algún día que no solo es vivir de los impuestos, que a veces hay que currar algo.
28 agosto 2021 2:21
Horrible, mala atención, mejor cambiarse de cap o quedarse en casa, menuda infraestructura para nada.
30 mayo 2021 2:00
Adoro la sanidad pública pero este centro médico siempre logra que me pregunte para que pago cada mes a la seguridad social.

Cero atención personalizada, cero interaccion entre centros médicos y especialistas, cero derivaciones (obviamente hablo de mi experiencia), cero pruebas diagnósticas quitando de la mesa PCRs y algun analisis de sangre/orina. Muy mala experiencia general.
18 enero 2021 12:47
Molt bona atenció i coordinació orientada al pacient, que et fa prendre consciència de que hi ha equips de persones que, més enllà de les dificultats del moment, s'esforcen per desenvolupar la seva feina amb excel.lència. Molt contents amb els metges, infermers i administratius que ens han atès ens les tres ocasions que la nostra família ha requerit un PCR. Moltes gràcies a tots
01 enero 2021 13:43
Lamentable assistència! No pots anar-hi sense trucar, i si truques et fan anar-hi un altre dia o t'ofereixen anar a l'hospital. S'ha de suplicar perquè t'atenguin.
Els recepcionistes necessiten un curs d'atenció a les persones URGENTMENT. Empatia 0. Em sembla que no saben que és un servei públic i que són els treballadors de tothom.
31 diciembre 2020 0:15
No volen atendre urgencies, demanen que truquis i ja et trucaran per donar-te l'hora. Molt l'amentable
30 enero 2020 16:29
Pésima organización, personal sin experiencia, te atienden tarde y mal. Por culpa de un diagnóstico erróneo de la doctora q me atendió de urgencias he perdido la audición. No os fieis, Id a centros de referencia

Escribe una reseña



Calificación general: