15 junio 2023 22:19
Buen sitio para disfrutar un día de picnic eso sí hay que llevar repelente por qué hay bastante zancudos
26 marzo 2023 3:50
Unes vistes espectaculars. Varem fer la ruta de la maleta. Si fos ara faríem la ruta al inrevés, començat pel costat esquerra. Nosaltres varem agafar pel indicat, i es un trencacames inicial.
Negatiu, l.acces amb cotxe i el poc parquing
11 enero 2023 6:36
Bon lloc per inici de rutes com per exemple la moleta i coscollosa, la font està molt ço cutre gira amb gent carregant aigua, la carretera està pavimentada, però no que fos in pam mes ample estaria be
27 diciembre 2022 9:50
Lugar precioso para ir hacer senderismo e incluso para contemplar el paisaje, hay una fuente de agua buenísima y un par de mesas para hacer un picnic.
Alejado, donde poder estar tranquilo y disfrutar de la naturaleza
05 junio 2022 16:00
La carretera un poco estrecha si te cruzas con otro coche no ay mucho sitio. La fuente muy bien y sendas muy bonitas
08 septiembre 2021 9:16
Lloc ombrívol, amb una font i zona recreativa. Punt de partida per a diverses excursions prou assequibles pels voltants
26 agosto 2021 18:23
Lugar mágico y un agua buenisima, agradable encuentro con la familia Roque, 5 generaciones dedicadas al pastoreo, grandes!
22 agosto 2021 23:31
És un bon lloc per passar la tarda a l'estiu, s'hi està fresc i hi ha aigua, amb excursions per fer.
29 diciembre 2020 20:30
Un mar de paz, agua fresca y muy buena, bonitas vistas, muy recomendable, para pasar Buenos momentos, hay mesas para comer.
10 diciembre 2020 13:52
El camino esta en mal estado, solo se sube bien con un todo terreno, además el lugar no es muy espectacular. Hay un par de mesas para comer, una fuente por donde sale bastante floja el agua y nada más en especial. La única cosa bonita son las vistas de la ciudad que tienes desde allí arriba.
08 diciembre 2020 16:57
Ara està molt tranquil. Es nota que la gent prefereix anar a la platja! Es nota que fa temps que no hi puja el pastor.donava vida i conservava el paratge dels que pugen a fer mal!
20 julio 2020 20:11
Un lloc ideal per fer esport de montanya. Un aigua cristal.lina, fresca, natural de la montanya, tot l'any i per emportar. Preciòs paisatge de bosc i d'intre del parc
Natural dels ports.
05 marzo 2020 1:03
Lloc per iniciar alguns itineraris de senderisme que passen per fonts o la Moleta. Molt bona aigua i ideal per picnic. Recomano pujar des de Xerta o baixar des d'Alfara ja que el canal és de terra i ple de clots. En aquests moments no hi ha bous.
31 octubre 2019 10:28
S'hi pot arribar des del poble d'Alfara de Carles seguint les indicacions marcades en senyals verticals. És una pista asfaltada però estreta on només hi passa un vehicle. Són uns 9 kms fins a l'Area Recreativa i els darrers 2 kms són de forta pendent amb 4 curves de 180°.
Hi ha un petit pàrquing per deixar els vehicles. Hi ha 2 fonts d'aigua no tractada.
Els panells informatius mostren 3 rutes circulars per fer a peu de diferent dificultats. En la ruta de Les Fonts ens hem trobat algun tram poc senyalitzat que ens ha fet equivocar de camí ja que hi ha diferents senders. El darrer tram d'1,9 kms des de la Bassa d'Ossera fins la Font Nova són de pujada per la mateixa carretera. No ens ha agradat gaire. A més els senders són molt pedregosos. Si hi tornem algun cop farem les altres rutes.
13 septiembre 2019 13:44
Área recreativa que cuenta con un par de mesas de picnic y dos fuentes con aguas no tratadas pero que aparentemente son de excelente calidad. Desde Alfara se llega a través de una carretera asfaltada y en buenas condiciones la mayor parte del trayecto que son unos 9 kms. En el último quilómetro nos encontramos 3 curvas muy cerradas que tal vez nos obligaran a una maniobra de más para hacer la curva. Desde aquí hay varias rutas senderistas que están plasmadas en un cartel en buen estado de conservación. Hay que prestar atención a la posible presencia de reses bravas en el lugar. Al lado, justo al llegar al área nos encontramos con una masía en ruinas que antiguamente tuvo que ser muy imponente y más en este lugar.
05 marzo 2019 3:30
El lloc estupendu, l'aigua de la font boníssima, varies rutes de senderisme precioses per fer. Malauradament encara hi ha gent que no sap emportar-se la brossa a casa.

Escribe una reseña



Calificación general: