08 noviembre 2023 13:19
Bon menjar i molt bon tracte per part d'en Salva i la seva filla, no quedareu amb gana
22 agosto 2023 17:00
Es tracta d'un restaurant de muntanya, ubicat a l'àrea de Xenacs i molt a prop del Puig Rodó.
Ofereixen un menú tancat que consisteix en pa torrat amb tomàquet i embotit, amanida verda, carn a la brasa amb patates fregides o fesols, vi, aigua i postres per 20 euros.
El local és rústic però el mantenen molt net i ben cuidat i el tracte d'en Salva és perfecte; és amable i proper i et fa sentir com a casa.
Val molt la pena anar-hi d'excursió i acabar en aquest restaurant, ja sigui per esmorzar, per fer el vermut o per dinar.
Per tractar-se d'un restaurant de muntanya, és recomanable reservar taula, per no quedar fotuts.
10 julio 2023 5:29
Espectacular restaurante, unas vistas magníficas desde la terraza. El menú de unos 20 euros suficiente. El propietario una persona genial.
25 mayo 2023 21:42
Vam tornar a pujar a #arearecreativadexenacs, novament un dia espectacular una meravellosa caminada “hi ha moltes opcions”.
Per arrodonir de manera perfecta el dia vam dinar a Can S'Alba de Xenacs. No ens va caldre reservar tot i així en Salva ens va dir que vam tenir sort. Qualitat excel·lent, molta quantitat i ambient perfecte. #xenacs_cansalva. Ho recomano, entorn fantàstic. Fàcil accés per carretera asfaltada.
13 mayo 2023 9:32
Varem pujar en cotxe per la carretera asfaltada fins a Xenacs on vàrem poder fer una excursió a uns miradors on es veien els Pirineus. Vistes espectaculars.
Feia un solet molt bo i vam decidir quedar.nos a dinar. Un dia rodó. Recomano molt la zona
27 marzo 2023 12:05
Bar restaurant amb menjar tradicional de la zona. Tot fet al moment amb productes de qualitat. Tracte immillorable i vistes privilegiades. Una terrassa de luxe per fer cafè, vermut.
24 marzo 2023 5:49
Menú cerrado con ensalada, embutidos, carne a la brasa y postre. El sitio y la ubicación me encantó. El restaurante no es muy grande, así que hay que reservar.
12 febrero 2023 11:38
Ahir vam anar a dinar una colla de 13 persones i ens va agradat molt, molt bon servei la qualitat del menjar fantàstica i molt bon tracte, molt recomanable
11 febrero 2023 9:22
Súper recomendable. La comida está muy rica, la ubicación una belleza y nos atendieron muy bien. Volveremos!
16 octubre 2022 18:38
Un mirador que val molt la pena visitar si aneu a la vall d'en Bas. Hi ha un petit restaurant però com que no hi ha cap cartell que així ho indiqui, ningú no ho sap que existei.
10 agosto 2022 6:49
Lloc ideal per menjar. Menú de 18€ amb amanida, pa torrat amb embotits, i brassa (llonganissa, cansalada xurrasco I corder) beguda i postres inclosos. El Salva sempre convida a xupitos. No trobareu res millor en tota la comarca. L'entorn es preciós. Val la pena pujar-hi
14 junio 2022 18:58
No és el primer cop que hi anem. El menjar és boníssim i el servei amb l'amabilitat de'n Salva, és fantàstic. Segur que hi tornem!
10 junio 2022 18:52
Estuvimos comiendo de celebración de una boda. Todo correcto. Me gustó el lugar, el servicio y la comida.
En mi caso, recomiendo el lugar.
30 mayo 2022 21:08
Avui hem dinat alla, la carn i els embotits boníssims, la terrassa de la part del darrera es genial, son gent molt amables, encantadors el tracte ha sigut perfecta, potser els falta una mica de rodatge pero res qe amb el temps no s.arregli, hem qedat encantats, hi tornarem seguríssim.
18 mayo 2022 11:39
Un indret en plena natura. Molt tranquil. A dalt hi ha una petita brasearía que tenim pendent de probar a la que tinguem l'oportunitat. La persona que regenta el local, es molt amable.
28 abril 2022 10:52
El pasado día 16 abril fuimos mi familia y yo a comer. Habiamos reservado a las 14: 30. Ya de primeras hay que decir que el camino es tortuoso, una carretera de montaña de tierra, donde la direccion que tienen indicada no es la real y te piensas que te has equivocado de sitio. Al final el restaurante está al final del camino. Al llegar vemos que solo hay como 4 mesas con clientes así que pensamos que el servicio iba a ser rápido, dado que encima es menú cerrado. Pues bien, resumiendo, tuvimos que insistir en pedir las bebidas, los cubiertos, el pan. 1 h despues no nos han traido ni la ensalado ni embutidos (primeros), cosa que no requiere nada de preparación. Y para la carne a la brasa. Otra media hora de espera, estaba dura y la guarnición llegó tarde. El dueño es cierto que se disculpó por el servicio pero no se les veia nada preocupados y sin afán de mejorar o agilizar el servicio. Lo siento pero no volveremos
09 abril 2022 15:38
Nuestra experiencia superó nuestras expectativas!
Salva y su pareja nos cuidaron mucho y nos hicieron sentir como en casa! La comida buenisima, muy buen producto y hecha con mucho amor!

Relación calidad precio insuperable, pero lo mas destacable fue el trato! Volveremos seguro!
08 enero 2022 20:51
Un dinar perfecte! Veníem amb molta gana, ja que havíem fet Puig Rodó des de les Preses passant per les Ermites del Corb. El tracte va ser excel·lent, proper i amable, vam estar com a casa. La qualitat dels ingredients també molt bona, tots de proximitat, i el preu ajustat. Com a coses a millorar potser la varietat de postres, però segur que és qüestió de temps. Si la providència ho vol, tornarem segur.
11 diciembre 2021 2:26
Torna a estar obert! El nou encarregat entusiasta i amb ganes de que quedem contents.i tips, les brases perfectes, els complements abundants, quinas mongetes! I gens seques. I els embotits també de la zona.
24 septiembre 2021 3:03
Genial! Un lloc en un entorn fabulós, tranquil i en plena naturalesa. La carn de luxe i el Salva molt cordial! Feliç que torni a obrir!
09 mayo 2019 21:21
Menjar molt bo i servei ràpid i molt amable. Només tenen dos menús: un amb amanida i parrillada de carn i un altre amb macarrons i escalopa. Només tenen un servei per dones i homes.
Lo millor, la ubicació!
12 abril 2019 19:24
És un lloc molt xul.lo per compartir amb la família! Molt bon lloc per grups amb nens i molt amables!
07 enero 2019 17:39
Un buen lugar donde poder disfrutar de un bonito entorno natural en familia y comer de restaurante o Pic Nik.
19 diciembre 2018 0:41
Lloc bonic, caminades, pic-nic i un petit restaurant que fan menu per 15€ que inclou: amanida, carn a la brasa, postre i beguda
25 noviembre 2018 11:58
Un área de recreo única con un mirador impresionante sobre los volcanes y olot. Vale mucho la pena los 5km de subida por una carretera preciosa. Con varias mesas de picnic y un pequeño bar.
13 octubre 2018 14:55
Es un lugar muy tranquilo para comer, hay mesas de picnic y bar con lavabo. Justo al lado hay un balcón con unas vistas impresionantes de toda la comarca y puedes dar paseos por la zona.
11 septiembre 2018 13:18
Lloc amb vistes espectaculars d'Olot i els Pirineus orientals, amb el Canigó en primer pla. Val la pena arribar en 20 minuts fins al Mirador de Puig-Rodó, on es veu la badia de Roses en dies clars.
Aprofiteu per quedar-vos a prendre alguna cosa al bar-restaurant, on en Víctor i companyia us atendran perfectament. Nosaltres ens hi vàrem quedar a dinar 4 persones. Amanida abundant i carn a la brasa cuita amb foc de llenya, que no ens hem pogut acabar. Un 10. Millor que ho reserveu.
06 junio 2018 5:43
Estupenda comida a muy buen precio: pan pagès con aceite y tomate con butifarra o atún o tortilla. Tiene una pequeña zona de aparcamiento. Pero subir a pie (40 min desde el Volcán del racó), ver las vistas y ganarse la comida es muy recomendable.
13 mayo 2018 12:48
Muy bien. Platos muy abundantes y carne a la brasa realmente buena. Genial ubicación para darte una buena comilona después de hacer una excursión por el bosque. El personal muy amable y cercano. Una opción genial por la zona.
03 mayo 2018 18:18
Fantàstiques vistes i el restaurant. és petit però el tracte és excel·lent i el preu inmillorable! Una bona experiència!

Escribe una reseña



Calificación general: