14 marzo 2020 15:16
Simplement genial! Tant l’experiència com la tripulació son una meravella. Menjar a alta mar una barbacoa recent cuinada no té preu! Repetirem!
19 febrero 2020 17:40
Fue un viaje maravilloso. El barco superlimpio, bien cuidado y gobernado por Isaac (capitán experto y con muchas horas de navegación). La travesía de Arenys de Mar a Menorca con mar encalmada fue brutal, con avistamiento de un grupo de delfines.
Llegados a Menorca estuvimos navegando de cala en cala. Fondos maravillosos, sobretodo en el norte.
Muy recomendable para familias y parejas.
21 enero 2020 20:15
Increible
Una experiencia única. La recomiendo sin ninguna duda. El capitán muy atento y simpático. Lo repetiremos seguro
21 enero 2020 14:49
Este verano tuvimos la suerte de poder compartir con el capitan y la tripulación del Aroha Rahi una semana a bordo por Menorca. Fue una experiencia genial y muy recomendable.
Una semana llena de buenos momentos, que repetiriamos seguro.
21 enero 2020 3:54
Una experiència genial, molt recomenable. Em va encantar el picoteo que et donen i el tracte de l'Isaac.
19 enero 2020 9:42
Oh! Quins dies, quins menjars (vam pescar fent el currican) quines postes de sol i el més important de tot. Quina desconexió! No vam trobar a faltar el Wiffi.jejeje.
No se m acut, després d haver embarcat en l AROA RAHI un millor lloc on gaudir en família, amics o parella d una experiència única. Per sort repetible, ja que és la tercera sortida i no l última que farem plegats.
Els mariners, la Mireia i l Isaac fan que si la mar, està en calma no vulguis tornar a trepitjar terra ferma.
El vaixell sembla reformat recentment, la neteja i pulcritut estan sempre presents.
Una cosa que em va encantar va ser que t expliquen, si vols implicar-te en el viatge i vols que sigui més aventura tot allò de l Aroa Rahi i la mar et posi en dubte. Ells s encarreguen de fer te n particep i col.laborar. EEESPINAAAAQUER! (Vela de la part central de l embarcació) també conegut com a jalar preferit d en Popeie
Resumint. Si estàs dubtós i no vols equivocar te. Deixa de buscar.ets a l Aroha Rai. Relaxat carrega piles en contacte amb la natura i GAUDEIX
27 septiembre 2019 6:45
Inoblidable experiència a bord de l’Aroha Rahi. Travessa Barcelona-Menorca en veler.
Mar, dofins, pesca i bon menjar. Però sobretot l’agradable companyia del patró Isaac i Mireia.
Repetirem!
07 septiembre 2019 15:27
Hola, os recomiendo la experiencia! Segunda vez e igual de genial que la primera! Isaac, el Capitan, es super majo y se entrega al maximo en cada salida. Gracies Isaac per la paciencia de novata a la mar i ferme/fernos sentir tant a gust! Fins la proxima!
07 julio 2019 1:16
Unes vacances inoblidables, disfrutant del mar en molt bona companyia. Instal.lacions impecables i tracte excepcional. Desconnexió total per racons desconeguts de la Costa Brava. X repetir!
29 junio 2019 5:09
Una experiència genial. El patró, l’Isaac, un paio molt simpàtic que s’adapta totalment al què vols fer i et va explicant tot com funciona. L’Aroa Rahi va de conya! Ens vem
sentir autèntics mariners! Molt recomanable
27 junio 2019 13:46
Experiencia chulísima. El personal muy amable y atento, y barcelona desde el mar preciosa. Repetiremos seguro, y probablemente más de un dia, para poder llegar a la costa brava, ya que el barco está bien equipado. Muy muy recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: