15 mayo 2023 1:17
Treballar amb en Joan Tarifa em garanteix el millor resultat per als meus projectes.
La seva disciplinada rigurositat i dilatada experiència, asseguren una planificació impecable, assolint l`èxit de projecte.
01 abril 2023 9:11
Estem molt contents de la feina que han fet a casa, molt bon assessorament i resultats molt satisfactoris.
Molt recomanable
27 marzo 2023 20:45
En Joan Tarifa és un molt bon professional. No és només el coneixement de l'ofici que té, de totes les normatives, de totes les novetats i canvis constants de les lleis que s'han d'aplicar, etc, també és la seva gran capacitat de tenir tot sota control, de cada detall, de les preocupacions i problemàtiques que poden sortir del projecte, que tot sigui correcte i que tot estigui d'acord amb les ordenances. En Joan és una persona molt seriosa i molt dedicada a la seva feina perquè es nota que li agrada i aquest és un aspecte clau, en la meva opinió. Un altre aspecte que valoro molt d'en Joan és la manera tan senzilla i entenedora d'explicar les coses (amb tota la complexitat tècnica que hi ha en cada projecte). Encarregar un projecte a en Joan Tarifa és tenir la tranquil·litat que tot sortirà bé i que no hi haurà problemes. A part, com a persona és propera, sincera, directa i molt agradable. Joan, per molts projectes!
12 enero 2023 23:27
Bona feina, la reforma va sortir genial, ens va ajudar a trobar una subvenció i encara ens va sortir més econòmic.
01 diciembre 2022 11:11
Despatx d’arquitectura tècnica amb un gran professional al capdavant, en Joan Tarifa. Et resolen desde deficiències estructurals passant per manteniment d’edificis fins a tramitació d’obligacions com tramitar la cèdula d’habitabilitat i molts altres! Contacta-hi! Expert, treballador, tracte proper i un recorregut impecable!
01 diciembre 2022 3:25
Excelente equipo! Profesional, honesto. Con ellos te aseguras que el proyecto sea un éxito. Gràcies Joan Tarifa
28 noviembre 2022 12:08
Gran equip d'arquitectes Tècnics, molt professionals i 100% recomanables. Gràcies Joan Tarifa
06 noviembre 2022 11:53
Tanto él como su equipo son grandes profesionales. Muy fácil la comunicación y la resolución de cualquier duda, además de rapidez en sus gestiones. Joan és un gran técnico y te ayuda en todo lo posible.
12 marzo 2021 13:21
Equip molt professional i amb una acurada atencio personalitzada molt eficient molt satisfet de la gestio realitzada

Escribe una reseña



Calificación general: