23 enero 2023 23:01
Una estafa. Es queden diners per serveis no prestats. No responen als correus, ni a les trucades. No els contracteu mai.
05 noviembre 2022 3:08
El passat dissabte 20 d'agost de 2022 vam celebrar el 60è aniversari d'un familiar i vam decidir confiar en el talent de la Montse i el seu equip. Poso 5 estrelles perquè no se'n poden posar més; per nosaltres tot va ser de 10 Tot fins l'últim detall: el parament, el servei, la decoració i sobretot el menjar, EXQUISIT! El gaspatxo de síndria, els calamars enfarinats, l'hamburguesa amb ceba, l'ou de guatlla amb patates palla i pernil, la taula d'embotits i formatges. Sense dubte tornaríem a comptar amb ells! Vam gaudir d'una vetllada fantàstica. MOLTES GRÀCIES!
18 agosto 2022 19:37
Una preparació excel.lent i el menjar exquisit. La Montse la representant del catering va estar atenta en tot moment, amb els invitats, càmares i treballadores. Molt contenta!
15 agosto 2022 3:01
Estafa total, són molt conscients de l'estafa que fan ja que fan els mínims per no poder ser denunciats. Molt greu, el sector dels katerings i la gent de la Garrotxa no tindríem que permetre que existissin aquestes "empreses".
18 julio 2022 23:14
Estoy esperando a que me den una solución a lo que nos hicieron en nuestra boda para contar o no toooooodo al detalle.
08 junio 2022 10:10
La representant de l’empresa no reconeix els errors d’un servei que no ha sigut el que havíem pactat. Impossible parlar amb ella. Quan ha cobrat no ens ha agafat més el telèfon. El lloguer del local és desproporcionat i el que hem pagat per menjar, 25 €, no s’ho val. Ni el beure, ni els postres, ni el menjar, ni les condicions del local, ni el tracte que em rebut han estat a l’alçada… sap greu rebre un tracte així…
15 noviembre 2021 8:22
Estas individuas por llamarlas de alguna manera.fueron al lugar donde yo trabajo, con mucha educación se les pidió que porfavor al yo ser persona de riesgo usarían la mascarilla (sin distancia social es obligatoria en una terraza) la contestación fue que estaba equivocada que ellas no tenían que ponerse la mascarilla en exteriores (poco respeto y muy poca educación hacia las personas que le están atendiendo y por todas las personas perdidas en esta pandemia) llegando incluso a decirle la expresión de "cómo te as levantado hoy maja" estuvieron recriminando toda el rato.como unas verduleras.como si ellas por ser catalanas fuesen superiores a todos los demás clientes, se les atendió de maravilla se les explicó que ya estaban fuera de horario de desayuno, saliendo más de tres veces a explicarles de que eran los bocadillos porque lo que a ellas se les antojaba no quedaba.para colmo.con muchos carteles avisando de prohibido fumar y que es obligatoria la mascarilla.para seguir.se ponen a fumar en la terraza.no e visto individuas mas faltonas y con tan poco respeto a las personas, de echo cuando se Ivan se dedicaron a echar fotos adentro del bar a la barra y ami, cosa que ya tiene su correspondiente denuncia porque nuestras cámaras grabaron como hacía fotos, si estas individuas se comportan así durante sus visitas.no me quiero imaginar el servicio tan nefasto que dan.
17 agosto 2021 18:35
No us heu fitxat que la gran majoria de les ressenyes positives d'aquesta empresa de catering sols tenen una ressenya publicada? I que casualment és la favorable a ells?
I sí us fitxeu una mica més veureu que sempre passa després d'una opinió desfavorable de clients o convidats on ells han servit el menjar en un event o casament.
Se us veu massa el llautó! "
11 agosto 2021 13:32
Com sempre súper be. Els em contractat varies vegades el menjar sempre bonissim i molt atents i Professionals. Súper recomendables segur que els tórnem a contractar.
10 agosto 2021 10:49
Molt mala experiència amb aquesta empresa de càtering.
Vaig anar a un casament i no ens van deixar menjar ni beure res fins q arribessin les núvies. Varem comenssar a dinar a les 19.00h, un servei super lent i molt mal organitzat. La sangria, aigualida total, suposo per poder allargar i que n.hi hagués per tothom. En definitiva, sort que la festa va ser molt maca perquè el menjar i el servei li poso un: -10
04 agosto 2021 0:37
La experiencia ha sido maravillosa, repetiremos. La comida buenísima y el personal súper amable. Un diez!
28 julio 2021 2:10
Una enganyifa total. La vergonya de les empreses del sector, la mala educació de la direcció de l'empresa és només comparable a la seva ineptitud.
26 julio 2021 13:43
No cal que em busqueu com a client perquè no ho sóc. Vaig estar en un casament on aquesta empresa, es va cuidar del càtering del dinar. Jo anava com a convidat a aquest.

Ni el servei ni el menjar van estar a l'alçada del que pertocaria o esperàvem. M'explico a continuació:

- Els plats que havien de ser calents, no ho eren. Van tenir algun problema a la seva instal·lació elèctrica (que el podem tenir tots, per descomptat, i que això, sol, és podria perdonar! Sumat amb la resta, no.) però els plats calents, es van servir majoritàriament freds.

- La sangría, era quelcom aigualit. Si aquella sangria hagués estat ben proporcionada, a hores d'ara encara tindria ressaca.

- El servei, va ser lent i desorganitzat, sense cap mena d'ordre o sincronització. Tardaven a arribar els plats i tardaven a recollir els plats bruts. Quan aquí ens portaven un plat, a unes altres taules, els en portaven un altre.

- Les begudes amb gas, per exemple Coca-Cola, llimonada, taronjada, enlloc de deixar una ampolla a cada taula, ho havies d'anar demanant al servei, que, com ja anava de bòlid amb el desordre del servei de menjar, només els faltava això.

- Vaig veure, que el tema de les alergies, no el diuen massa bé, i és un tema prou seriós, com per dubtar-ne un instant. Hi ha en joc la salut d'un o més començals.

- El gelat del menú infantil, estava completament desfet. Era líquid. A més a més, tenia mal gust, com d'haver-se fet malbé.

- Ja per acabar, i com a cirereta del pastís, després de recollir, van deixar les escombraries allà on van fer el càtering. Segons sembla, perquè no vam tractar bé al personal del servei. A mi, ja em perdonareu, però posaria la mà al foc que allà ningú va tractar malament al servei, i en qualsevol cas, si l'empresa és professional i competent, es recull i es queda bé. Fer el que van fer, és mala propaganda cap a l'empresa. Allà van perdre, com a mínim, 120 possibles clients.

Tinc clar que mai contractaré el serveis de la vostra empresa ni els recomanaré a ningú.
14 julio 2021 7:41
Grans professionals. Vam celebrar el nostre casament i ells ens van fer el menjar. La paella d'arròs estava boníssima i el pollastre també. Nosaltres vam quedar molt contentes i els convidats també.

Ens van ajudar amb tots els dubtes i problemes que ens van anar apareixent.

Va ser una sort trobar-los!
29 junio 2021 12:58
Gens ni mica de professional i molt poc responsables. Totalment nota final =0. Costa poc fer les coses ben fetes, una errada es pot tenir, som humans, -però tantes.sort que tots teníem ganes de gaudir i tenir la festa amb pau! Pq ells no vi van ajudar gens ni mica.

El servei es fa a tots els comensals no nomes el pagans directes. -Una nova errada.un music toca per a tots, no tant sols pels que han comprat l'entrada directament.
01 octubre 2020 19:18
Biografia
Com fa molts anys, celebrem la Festa Major de Viladonja amb un bon dinar servit per Arrossades de la Tieta Rosa.
Un èxit.
25 septiembre 2020 0:51
Hem anat a dinar amb els pescadors i no ens ha agradat el menjar. La qualitat era molt senzilla i mal cuinada.
17 agosto 2020 2:16
Va faltar menjar tot i que vam contractar per mes dels que erem!

Ens vam deixar un ronyo i mig i tot va anar fatal. Vam tenir un tracte molt dolent i poc huma. I el pitjor de tot, els convidats es van quedar amb gana, va faltar menjar! Tot i que haviem contractat menjar per 100 i erem 90.
02 noviembre 2019 17:34
No puedo decir otra cosa que no sea genial! En mi boda la comida buenísima, como pararon los invitados de decirme durante el picoteo y la comida! Montse un 10 nos ayudo en todo momento! La próxima vez que haga un sarao parecido, no dudaré en llamarla otra vez!
14 agosto 2018 4:10
Aquest cap de setmana em celebrat el 50 aniversari del meu marit i ha estat genial, amb una paraula bonissim! Van ser molt puntuals, tot molt agil i l'arròs espectacular. De ben segur que si s'escau una altra oportunitat ho tornarem a fer amb l'Arrossades de la Tieta Rosa. Moltes gràcies a tot l'equip.
13 octubre 2017 20:03
Ahir vem fer una arrossada per un aniversari de 40 anys. Un arròs de 5 estrelles! Bonissim! Super puntuals! I els nois que van venir a fer l'arròs un encant. Repetirem segur! Gràcies Montse
27 agosto 2017 12:59
Contratamos este catering porque teniamos buenas referencias ya que una amiga se habia casado y los habia contratado. El dia de la prueba del menu todo nos parecio muy bueno y de muy buena calidad. Pero dias antes de la boda ya empezamos a ver cosas raras. Entre ellas no habian venido a visitar el espacio donde se tenia que realizar la boda, ni nos habian mandado el presupuesto final a pesar que 10 dias antes ya sabian el numero final de invitados. El dia de la boda no se presentaron a la hora establecida, se fueron a comer sin montar las mesas, la florista se estuvo esperando. Pero lo realmente grave fue el durante la boda, teniamos contratados un camarero por cada 20 personas. Habia 140 invitados y solamente 4 camareros. Durante el aperititvo falto comida y bebida, la calidad de la cena era realmente baja, nada que ver con el dia de la prueba. Los invitados tuvieron que esperar muchisimo ya que no habia personal suficiente, algunos no pudieron tomar ni cafe ni licor. Despues de la boda decidimos mandarle un mail a la asesora comercial (que en teoria deberia de haber estado en la boda) y aqui viene la segunda parte de la historia. Estuvimos esperando la respuesta de la asesora durante una semana. Cansados decidimos llamarles, en seguida me dijo que no teniamos que abonar el 10% restante y les exigimos la factura ya que todo eran excusas, hasta que cansada le dije que ibamos a reclamar. Un par de horas mas tarde me llamo la gerente del catering, nos pidio disculpas y aparentemente se quedo bastante flipada con todo le contamos de la boda, ya que segun ella no sabia nada. Ella nos ofrecio una compensacion economica que aceptamos. El dia establecido para el ingreso de la compensacion tuvimos una grata "sorpresa". En el mail con la factura final, se nos habia desglosado los servicios (por un lado la comida con un 10% iva y por otro lado todo lo relacionado con paramiento de las mesas con un 21% iva) de esta manera el mail que acomPañaba la factura se nos decia que solo se nos devolvia una parte de la compensacion pq les debiamos dinero (suerte que cuando hable con la gerente la primera vez no les teniamos que pagar nada.). Este desglose evidentemente no constaba en el contrato que firmamos, ya que en este se establecia un precio global por persona con el 10% de iva.
La verdad es que quedamos super decepcionados con ellos. Cada vez que pienso en el dinero que les pagamos y lo mal que lo hicieron me hierve la sangre.
21 agosto 2017 16:45
La Montse amb el seu equip ens ha preparat el catering de la nostre boda, i ha estat meravellós, tenim a tots els nostres amics i familiars encantats. Vam poder anar a fer una degustació previa al gran event i ens vam sentir com a casa. Tenen una de les cuineres vegana i prepara uns plats vegans exquisits. L'arrosada espectacular! Els cambrers es van preocupar de que tothom proves els aperitius, cosa que jo agraeixo infinit perque sent la núvia estàs en mil coses i no penses ni en menjar! També fan unes taules de postres molt versàtils i amb la col·laboració d'un pastisser olotí tremendo.
Molt recomanable;)
13 agosto 2017 15:10
Vàrem eatar convidats en un casament en el que ells duien el càtering, i va estar genial. El risotto de bolets que vàren preprar estava increïble! Recomanables sens dubte!
29 julio 2017 22:54
Un servei magnífic! Els vam encarregar el banquet de la nostra boda i la barra lliure, i va ser la millor decisió que podríem haver pres! Vam fer uns aperitius i un risotto de bolets i va ser un èxit. El menjar era boníssim, la presentació molt ben cuidada i el pressupost molt ajustat. A més ens van donar totes les facilitats del món i ens van deixar portar a nosaltres els vins i altres detalls que ens feien il·lusió. Van tenir molta cura a l'hora d'oferir menús alternatius per les persones vegetarianes i amb intoleràncies vàries. El servei va ser puntual i impecable, i la Montse és un amor, ens ha tractat súper bé i ens ho ha posat tot molt fàcil. Estem molt contentes i els recomanem al 100%
03 julio 2017 19:17
Los probé en la boda de una amiga y no pudimos quedar más contentos. Además yo soy intolerante a la lactosa e hicieron opción para mi. Con lo cual, de 10. Además que el arroz está riquísimo y los canapés también.
06 junio 2017 6:25
Genial! Estem encantadissims! Van fer tot un menú vegetarià, una paella boníssima, i uns postres deliciosos. Els dos nois van estar super atents a tot el que poguessim necessitar, de veritat que els felicito de tot cor de la feina feta. I els mwnús infantils vegetarians amb van ser tot un exit! I el parament tot de fusta i compostable va enamorar a tothom. Moltes gràcies per acompanyar-nos en el nostre dia:)

Escribe una reseña



Calificación general: